Kanz Yürüyüş Arkadaşım

31,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kanz Yürüyüş Arkadaşım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kanz Yürüyüş Arkadaşım Görme: Bebeğin görsel algısını uyarıcı canlı renkler ya da parlak desenleri temsil eder.
  • Kavramsal Beceriler: Bebeğin düşünmesini ve problem çözmesini teşvik ettiğini temsil eder.
  • Kaba Motor Becerileri: Oyuncağın, uzanma, emekleme, ya da yuvarlanma gibi, bebeğin daha büyük kaslarını kontrol etmesini sağlayan özelliklerini temsil eder.
  • Dokunma: Bebeğin dokunsal algısını uyarıcı değişik dokuları temsil eder.
  • 12 Ay ve üzeri çocuklar için uygundur.
  • Ürün Ölçü : 48 x 60 cm
  • Çap : 40 cm
  • İtem : 30600 Barkod : 8698540306007 Marka : Enfal Kanz
Geri Bildirim Ver

Kanz Yürüyüş Arkadaşım

Yeni yürümeye başlayan bebekleri heveslendirecek çeşitli oyuncaklar bulunur. Kanz Yürüme Arkadaşım yeni yürümeye başlayan bebeğinizin ayakta durmasını destekler. Renkli yapısı ile bebeğinizin ilgisini çeker. Ucundaki tekerlekte bulunan çıngırak ile kullanıldığı zaman bebekleri keyiflendirir. Bu sayede bebeğiniz yürürken eğlenir, ve yürümeyi bir oyun olarak görür. Yürüme becerisini geliştirirken aynı zamanda keyif alır. Bu sayede hızlı bir şekilde yürüme becerisi gelişir. Yürüme becerisi haricinde yürüyüş arkadaşı kullanılırken elle tutulduğu ve aynı zamanda gidilecek yol gözle takip edildiği için el-göz koordinasyonunu da geliştirir. Tüm hareketlerin temelini oluşturan motor beceriler bu ürün yardımıyla gelişir. Ürün yürümeye başlayan bebekler için üretilmiştir. Bu yüzden 12 ay üzeri bebekler için uygundur. Siz de bebeğiniz için tercih edebilirsiniz.

  • Dikkat çekici tasarım
  • Farklı boydaki bebekler için ayarlanabilir tutma kolu
  • Dayanıklı malzeme

Yürüyüş Arkadaşım’dan Aileler Memnun

Yürüyüş Arkadaşım’dan Aileler Memnun

Ebeveynler bebeklerine ürün satın alırken dikkatli olmalıdır. Bebeklerin hassas yapısı nedeniyle bilinen ve güvenilen markalar tercih edilmelidir. 1995 yılında kurulan Kanz, çeşitli bebek ürünleri ile ailelerin tercihi olmuştur. Bunun en büyük sebeplerinden biri yıllardır bu işi yapmaları ve müşterilerinin onlara güvenmesidir. Kaliteli ve sağlam ürünler ile müşterilerini pişman etmezler. Yürüme arkadaşı Kanz marka tıpkı diğer ürünler gibi ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Yeni yürümeye başlayan bebeklerin dostu olan bu ürün, bebeklere yürürken eğlenceli vakit geçirtir. Bebekler için eğlenmek çok önemlidir. Eğlenmeyen bebek huzursuz olur. Gelişimi için önemli olan yürüme pratiğini yapmaktan kaçınabilir. Bunun yanı sıra ailesini de huzursuz edebilir. Bebeğiniz için yürüyüş arkadaşı satın alarak yürüyümeyi onun için bir oyuna çevirebilirsiniz. Bu sayede hem eğlenir hem gelişimini eksiksiz olarak sürdürür. Güzel bir ürün olduğundan dolayı genellikle Kanz Yürüyüş Arkadaşım yorum ve değerlendirmeleri olumludur.

Uygun Fiyat Sayesinde Mutlu Aileler

Uygun Fiyat Sayesinde Mutlu Aileler

Bebek büyütmek zor bir iştir. Enerji ve sabır gerektirir. Bazen aileler iş hayatının da etkisiyle bebekleriyle ilgilenecek enerji bulamayabilirler. Bunun yanı sıra her aile bebeğinin sağlıklı gelişmesini ister. Yürüyüş, önemli bir fiziksel aktivite olduğu için aileler bebeklerinin yürüyüş gelişimini ihmal takip eder. Bu gibi sebeplerden dolayı Kanz Yürüyüş Arkadaşım gibi gereçler bebekler için önemlidir. Ailelerin işini büyük derecede kolaylaştırırlar. Bebekler bu gereçlerle oyalanırken aileler ise rahatlayabilir ve dinlenebilir. Dinlenen ebeveynler daha enerjik olurlar ve bu sayede uzun süreler bebekleri ile ilgilenebilirler. Çocuk gelişimi için önemli gereçlerden olan yürüme arkadaşı, ailelerin bütçesini zorlamaz. Kanz Yürüme Arkadaşım fiyatları ve kalitesi ile birçok aile tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Uygun fiyatı yanında kalitesi ile de tercih sebebi olur. Ayrıca Kanz yerli bir markadır. Bu sayede ithal ürünlere göre uygun fiyatlıdır.

Yürüyüş Arkadaşım Yorum ve Değerlendirmeleri

Yürüyüş Arkadaşım Yorum ve Değerlendirmeleri

Ürünü satın alan ebeveynlerin yorumları değerlidir. Kanz yürüyüş arkadaşım kullananlar ürün hakkında yorumlarını belirtirler. Bu sayede ürünü satın almadan ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yorumların yanı sıra değerlendirme puanına da göz atabilirsiniz. Müşteriler tarafından beğenilen ve tavsiye edilen ürünler, yüksek puana sahip olur. Bu puan ürün hakkında bilgi verir. Kanz Yürüme Arkadaşım yorum ve değerlendirmeleri olumlu olan bir üründür. Özellikle boyu ayarlanabilir tutma kolu aileler tarafından beğenilmiştir. Ebeveynler tarafından yeni yürümeye başlamış bebekler için sıklıkla tercih edilir. Yürümeye yardımcı olurken bu işi eğlenceli bir hale getirir. Rengarenk yapısı ile bebeklerin dikkatini çeker. Yere temas eden renkli tekerleğinde bulunan çıngırak ile yürüme sırasında ses çıkartır. Bu sayede bebekler yürümelerinin sonucunda çıngıraktan ses çıkacağı için hevesli bir şekilde yürüme arkadaşını kullanırlar. Bu güzel ürünü Trendyol üzerinde inceleyebilirsiniz. Uygun fiyat avantajı ile satın alabilirsiniz.