Eldora Ekonomik Cepli Kargo Poşeti 45x55+5 Cm 100 Adet

415 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Eldora Ekonomik Cepli Kargo Poşeti 45x55+5 Cm 100 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELDORA OFFİCİAL Satıcı Ünvanı: ELDORA ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331204332400001 Vergi Kimlik Numarası: 3312043324
    Bu ürün ELDORA OFFİCİAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SİYAH RENKLİ KARGO POŞETİDİR CEPLİ KARGO POŞETİDİR. AÇILMAYAN BANTA SAHİP KARGO POŞETİDİR. 80 MİKRON KALINLIĞINDA OLUP MUADİLLERİNE GÖRE DAHA SAĞLAM VE KULLANIŞLIDIR. FATURA CEBİ ÜZERİNDEDİR. EKSTRA FATURA CEBİ KULLANMAYA GEREK YOKTUR. BİR PAKETTE 100 ADET VARDIR. ÜRÜN KENDİSİNDEN YAPIŞKANLIDIR, BANT KULLANIMINA İHTİYAÇ YOKTUR. DAYANIKLI VE KALİTELİ MALZEMEDEN ÜRETİLMİŞTİR. GÖNDERİLERİNİZİ GÜVENLE YOLLAYABİLECEĞİNİZ KARGO POŞETLERİDİR. KARGO POŞETİNİN AÇILMASI İÇİN YIRTILMASI GEREKMEKTEDİR. GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR MALZEMEDEN ÜRETİLMİŞTİR. KARGO FİRMALARI, LOJİSTİK ŞİRKETLERİ, TEKSTİL, KURYE, BANKA VE BENZER KURUMLAR TARAFINDAN KULLANILAN KARGO POŞETLERİ İHTİYAÇLARA GÖRE FARKLI ÖZELLİK VE EBATLARDA ÜRETİLİP KULLANILABİLMEKTEDİR. ÖLÇÜLERİMİZ : 22*30+5, 24*30+5, 30*38+5, 35*45+5, 45*55+5. ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE DİREKT SATIŞ.

Ürün Özellikleri

  • Ölçü 45 x 55
  • Paket İçeriği 100'lü
  • Ürün Tipi Kargo Poşeti
Geri Bildirim Ver

Eldora Cepli Kargo Poşeti 100 Adet 45x55+5 EKRG-2105

Poşetler, farklı kullanım alanları nedeniyle tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Farklı amaçlara yönelik materyallerden üretilen poşetler kullanımları başta olmak üzere pek çok konuda değişiklik göstermektedir. Markalar tarafından kullanılan poşetler üzerinde aynı zamanda amblem ve logolar da barındırabilir. Renk seçenekleri ile de çeşitlilik sunan ürünler dayanıklılıklarına göre de değişkenlik göstermektedir. Kargo poşetleri firmalar tarafından tercih edilen geniş ebat çeşitliliğine sahip dayanıklı modeller olmaları sebebiyle tercih edilmektedir. Cepli kargo poşeti çok sayıda marka tarafından imal edilmesine karşın dayanıklılıkları ve özellikleri ile çeşitlilik sunabilmektedir. Boyutları kendi aralarında değişiklik gösteren poşetler kargo ile gönderimi yapılacak ürünün ebatlarına göre değişebilir. Genel olarak yapışkanlı olan poşetler şeffaf ve koyu renkli olarak üretilebilmektedir. Fiyatlandırma konusunda da geniş bir yelpazeye sahip olan ürünler uygun fiyatları ile dikkat çekmesine karşın uygulanan indirim ve kampanyalar ile adından söz ettirmektedir. Eldora poşet tercih edilen ürünler arasında yer alır.

  • Gri renk seçeneği
  • Sağlamlık
  • Uygun fiyat

Eldora Cepli Kargo Poşeti 100 Adet Öne Çıkan Özellikleri

Eldora Cepli Kargo Poşeti 100 Adet Öne Çıkan Özellikleri

21 yıldan daha uzun bir zamandır plastik ambalaj ve diğer plastik parçaların üretimini üstlenen Eldora markası kalitesi ve dayanıklı ürünleri sebebiyle pek çok kişi tarafından bilinmekte ve kullanılmaktadır. Özellikleri ile çeşitlilik sunan marka farklı kullanım alanlarına uygun olmak adına yaptığı üretimler ile adından söz ettirmesine karşın aynı zamanda Türkiye’nin önde gelen plastik ambalaj üreticilerinden birisidir. Yenilikçi ve çevre dostu üretimleri ile firmalar tarafından tercih edilen Eldora, yüksek teknolojiye sahip üretim ekipmanları ile kaliteyi yakalamıştır. Eldora kargo poşeti Türkiye başta olmak üzere Avrupa ve dünyanın pek çok ülkesine plastik ambalaj ve poşet gönderimi yapılabilmektedir. Mikron ölçeklerinde üretimler yapılması nedeniyle hem dayanıklılık hem de tasarım kalitesi vadeden marka Türkiye'de yer alan firmalar başta olmak üzere dünyanın önde gelen marka ve firmaları ile ortaklıklar kurmuştur. Kargo poşeti cepli yüksek kaliteli üretimleri ile adından söz ettirmektedir. Kaliteli ve dayanıklı tasarımları sayesinde büyüme ve gelişme gösteren marka çok sayıda kişi tarafından tercih edilmektedir.

Eldora Cepli Kargo Poşeti 100 Adet Kullanım Avantajları

Eldora Cepli Kargo Poşeti 100 Adet Kullanım Avantajları

Eldora cepli kargo poşeti 100 adet olarak üretilerek toplu satış yapılmaktadır. Genel olarak marka tarafından üretimi yapılan poşetler paket olarak satışa çıkarılmasına karşın firmalar tek ebat veya birden fazla ebat tercihinde bulunarak poşet paketlerini satın alabilmektedir. Cepli kargo poşeti olarak üretimi yapılan ürünler alıcıların adres ve telefon numaralarının eklenerek yerleştirilebileceği şeffaf bölümlerdir. Açılmayan bantları nedeniyle yüksek güvenlik önlemlerini de alan marka 80 mikron kalınlığında üretilmektedir. Bu sayede diğer kargo poşetlerine kıyasla daha dayanıklı poşetlerin üretilmesine olanak sağlamaktadır. Kargo poşeti ebatları da değişiklik gösterebilmektedir. Paket içeriğinde 30x38 ebatlarına sahip 250 adet poşet bulunmaktadır. Geniş ölçü aralığına sahip olan Eldora, marka ve firmaların isteklerine göre de üretim yapabilirken son derece basit bir kullanım sunmaktadır. Bant kısmında bulunan plastiklerin çıkarılması ve poşetin ağzının kapatılması ile kolay bir kullanım vaat eder. Eldora cepli kargo poşeti 100 adet 45x55+5 ürünü sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Eldora Cepli Kargo Poşeti 100 Adet Yorumları

Eldora Cepli Kargo Poşeti 100 Adet Yorumları

Eldora cepli kargo poşeti 100 adet yorum ve değerlendirmelerine göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün ve marka hakkında yapılan yorumlar değişiklik göstermesine karşın gerek ürün gerekse marka ile ilgili yorumlar olumlu ve yüksek değerlendirme notlarına sahiptir. Eldora markası ile ilgili yapılan yorumlar sıklıkla kalite konusunda olmasına karşın ürün ile ilgili yapılan yorumlar tasarım ve dayanıklılık temelinde yer almaktadır. Yapılan yorumların olumlu olması ürünleri satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından referans kabul edilmektedir. Fiyatları ile de dikkat çeken kargo poşetleri her bütçeye uygun fiyatlardan satışa sunulmasına karşın Eldora cepli kargo poşeti 100 adet satın al seçenekleri ile Trendyol’dan kullanıcılarına sunulmaktadır.