Electrolux Elektrolux Ergo Rapido 2 In 1 Şarjlı Süpürge (EER75NOW 900940777)

17.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.974 TL

Ürün Bilgileri

Electrolux Elektrolux Ergo Rapido 2 In 1 Şarjlı Süpürge (EER75NOW 900940777)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERNPAZARLAMA Satıcı Ünvanı: MEHMET ARİF EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530871975
    Bu ürün ERNPAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Electrolux Eer75Now Ergorapido 18V 35 Dk Üç Ekstra Başlıklı 2İn1 Dikey Şarjlı Süpürge 180º Easysteer™ Manevra Kabiliyeti Kendi Kendini Temizleyen Bıçak Brushrollclean™ Kablosuz Şarjlı Işıklı Şarj Göstergesi Kolay Takılıp Çıkarılabilen Fırça Yeni Yüksek Performanslı Başlık Uzun Ömürlü Lityum Batarya 3 Ekstra Başlık - Bedpro Mini Yatak Başlığı - İnce Uçlu Aralık Aparatı - Hassas Yüzey Başlığı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • El Süpürgesi Kullanımı Var
Geri Bildirim Ver

Electrolux EER75NOW Ergo Rapido 2 in 1 Çok Başlıklı 18V Şarjlı Süpürge

Electrolux EER75NOW Ergo Rapido 2 in 1 Çok Başlıklı 18V Şarjlı Süpürge

Elektrikli süpürgeler için en önemli özellik kullanım kolaylığı sağlamasıdır. Uygun forma sahip ürünler tercih edilmelidir. Electrolux klasik boy ve dik süpürge olarak iki kategoride ürettiği ürünlerinde fonksiyonelliğe çok önem vermektedir. Electrolux elektrikli süpürge modelleri her kategoride mükemmel üretim ve tasarım süreçlerine sahip, uygun fiyatları ile tüketici dostu ve uzun ömürlü ürünlerdir.

  • Pratik Temizlik
  • Dikey Özellikli
  • Uzun Ömürlü Batarya

Pratik Temizlik İçin Electrolux EER75NOW

Pratik Temizlik İçin Electrolux EER 75 NOW

Electrolux EER75NOW elektrikli süpürge pratik kullanımı ile kolay süpürmeye imkan tanıyan fonksiyonel bir üründür. Sundukları ileri seviye rahatlık ile mükemmel temizliğe ulaşmanız çok daha kolay. Teknolojilerindeki güncellik ile yeni tasarımları bir araya getiren marka, şarjlı süpürge de devrim niteliğinde ürünler ortaya koymaktadır. Tek defa şarj edilerek yaklaşık 105 m2 alanı süpüren, şarj bitmesi derdi ile kullanıcılarını uğraştırmaz. Bataryasının dayanıklı yapısı kalitesini artıran önemli bir etkendir. Electrolux EER75NOW Ergorapido hem dikey hem de el süpürgesi olarak kullanılabilir. Manevra kabiliyetini üst seviyeye çıkaran hareketli başlığı ile her noktaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Büyük tekerleri sayesinde rahat hareket sağlayan ürün her türlü alanda yardımcınız olarak yanınızda yerini alır. Süpürgeler için büyük sıkıntı olan boyut sorunu ile kesinlikle karşılaşmazsınız. Her yerde güvenle kullanabilirsiniz. Toz tutuculuğu konusunda maksimum özellik gösteren ürün, süpürme işlemi sonrasında size taze temiz bir hava ve zemin sunar. Güçlü filtresi toz geçişini engeller ve tozu, kiri içine hapseder.

Hem Dikey, Hem El Süpürgesi Electrolux EER 75 NOW

Hem Dikey, Hem El Süpürgesi Electrolux EER 75 NOW

Elektronik aletler için en önemlisi fonksiyonelliktir. Electrolux EER75NOW Ergorapido 18V şarjlı süpürge hem yatay hem de dikey kullanım sağlayarak sizin için hem normal bir süpürgenin işini yapar hem de bir el süpürgesinin. Böylece tek ürünle çift fayda sağlayabilirsiniz. Kablosuz kullanım ile pratik ve taşınabilirdir. Priz, vb. olmayan durumlarda ve yerlerde kurtarıcıdır. Tezgah vb. yüksek yüzeylerinizde rahatça kullanabilir, temizlik yapabilirsiniz. Şarj konusundaki dayanıklı yapısı, uzun süre kullanım imkanı sağlayarak rahat rahat süpürmenize olanak tanır. Electrolux EER 75 NOW yorum ile ürün seçimi konusunda içini rahatlatmak isteyen kullanıcılar için olumlu bir sürü bilgiyi ortaya koyar. Kullanıcılarından aldığı pozitif dönüşler ürünün kalitesinin anlaşılması için iyi birer örnektir. Ergonomik ve şık tasarımı çok beğenilen süpürge, Uzun süre kullanım imkanı sağlaması ile de kullanıcılarından tam not almıştır. Garantili satışı ve kaliteli aksamı ile de başarılı bir üründür. Electrolux kalitesi ile başarılı bir ürün olarak ortaya çıkan süpürgeyi rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Electrolux EER 75 NOW Süpürgelerinin Uzun Ömürlü Bataryaları

Electrolux EER 75 NOW Süpürgelerinin Uzun Ömürlü Bataryaları

Electrolux EER 75 NOW 18V elektrikli süpürge sessiz yapısı ve kolay kullanımı ile göz dolduran bir üründür. Elektrik süpürgeleri kullanım amaçları aynı olsa da kullanım şekilleri ve modelleri yönünden farklılık gösterir. Şarjlı süpürgeler hafif olmaları ile az yer kaplar ve kolay kullanımlı bir özelliğe sahiptir. Sessiz ve işlevsel çalışan motoru dayanıklıdır. Electrolux EER 75 NOW özellikleri incelendiğinde pek çok avantaja sahip oldu görülür. Bunlardan en önemlisi bataryasıdır. Şarjlı süpürgelerin en büyük problemi olan bataryalar, ürünün performansını önemli ölçüde etkiler. Kalitesiz batarya çekiş gücünün ve çekme işinin kalitesini düşürür. Electrolux EER 75 NOW süpürgelerinin uzun ömürlü bataryaları sayesinde rahat bir kullanım olanağı bulabilirsiniz. Turbo güçlü lityum HD batarya ile 105 m2 alan rahatlıkla süpürülür. Çekiş gücünden hiçbir şey kaybetmeden kullanım sağlanabilir. Bir başka özelliği olan iki kademeli güç seçeneği ile istediğiniz yere göre çekim gücünü ayarlayabilir, temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Fırçasının kendi kendini temizlemesine olanak sağlayan bıçaklı sistemi ile fırça temizliği ile uğraşmazsınız, cihaz kendi kendini temizler. Trendyol kalitesi ve güvencesi ile Electrolux elektrik süpürgelerinin bu modeline ve daha fazlasına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.