Electrolux Pure C9 PC91-4MGT Süpürge Toz Torbasız Elektrikli 72 dB

11.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.865 TL

Ürün Bilgileri

Electrolux Pure C9 PC91-4MGT Süpürge Toz Torbasız Elektrikli 72 dB

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuza Yakala Satıcı Ünvanı: BAYRAM AVM ZÜCCACİYE PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0158095396700001 Vergi Kimlik Numarası: 1580953967
    Bu ürün Ucuza Yakala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güçlü temizlik performansı olan 700 Watt motor gücündeki toz torbasız süpürge, 7 kademeli filtrasyon sistemi ile tüm partikülleri toz haznesine hapseder.
  • Uzun ömürlü kullanımlı üç boyutlu filtresi bulunan Electrolux toz torbasız süpürge micro toz filtrelemesi sayesinde ortama temiz hava salınımı yapar.
  • Üzerinde bulunan elektronik emiş gücü ayarı ile istenilen zemine uygun çekiş gücü uygulayan Electrolux Pure C9 PC91-4MGT bu ayar sayesinde enerji tasarrufu da sağlar.
  • Halı ve parke gibi farklı yüzeyler için ana başlığı bulunan Hepa filtreli toz torbasız süpürge aynı zamanda dar alan ucu, koltuk fırçası gibi farklı aparatlara da sahiptir.
  • 72 dB (A) gürültü seviyesi ile kullanılan Electrolux Pure C9 PC91-4MGT Toz Torbasız Süpürge temizlik yapmayı hem pratik hem de sessiz hale getirir.
  • Electrolux Pure C9 PC91-4MGT Elektrikli Süpürge Easy Roll teknolojisine sahip yumuşak tekerlekleri sayesinde hem yerlerin çizilmesini önler hem de ev içerisinde temizlik yaparken ses çıkmasını engeller.
  • 9 metrelik kablo uzunluğu ve 12 metre süpürme yarıçapı ile kolay kullanılan model, evin ortasından kullanacağınız tek bir prizle tüm evi süpürmenizi destekler.
  • Power Flow isimli ana süpürme başlığı zeminlerde üstün performans sağlarken 1.6 litrelik haznesi ile de kullanım sunar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Electrolux Pure C9 PC91-4MGT 72 DB Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Toz ve kir, hayat standardını düşüren zararlılar arasında yer alır. Bu zararlılar ile mücadele edebilmek adına Electrolux Pure C9 PC91-4MGT 72 DB toz torbasız elektrikli süpürge seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ürün, toza ve kire karşı yüksek seviyede koruma sağlar. Torbasız özellikte olan ürün, temizlik konusunda müşterilere büyük kolaylık sağlar. Kullanım sırasında torba değişimi gerektirmez. Bu nedenle zamandan ve emekten tasarruf edilmesine imkan tanır. Yedi aşamalı filtre temizlik özelliği vardır. Filtre niteliği sayesinde PC91-4MGT, tozların dışarı çıkmasını engeller. Hazne içerisinde kalmasını sağlar. Ürün, 4 A temizlik performansına sahiptir. Tüm yüzeylerin maksimum seviyede temizlenmesine katkı sağlar. Aynı zamanda ürün, havanın temizlenmesine yardımcı olur. Bu model, özellikleri ile büyük beğeni toplar. Siz de 4 A performansında temizlikten yararlanmak adına ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Yedi filtre özelliği
  • Sızdırmaz filtrasyon sistem
  • 4 A temizlik performansı

Dikkat Çeken Electrolux Pure Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Dikkat Çeken Electrolux Pure Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Electrolux Pure C9 PC91-4MGT toz torbasız süpürge seçeneği, yedi filtre özelliğine sahiptir. Bu nedenle ürün, 4 A temizlik performansı sergiler. Tozun ve kirin yüksek düzeyde temizlenmesine yardımcı olur. Temizlik performansı sayesinde alerji hassasiyeti olan kişilerin sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Ürün, kaliteli materyallerin bir araya gelmesi ile oluşturulur. Bu nedenle uzun süre kullanıma uygundur. Electrolux Pure C9 PC91-4MGT toz torbasız elektrikli süpürgenin bakımı da oldukça kolaydır. Çöp boşaltma esnasında zahmet gerektirmez. Pratik kullanım özelliği sunması ile pek çok müşterinin tercih ettiği seçenekler arasında kendine yer bulur. Ürün, hassas yol tutuşuna sahiptir. Bu nedenle temizlik esnasında çarpışma yaşama ihtimali oldukça azdır. Müşterilere konforlu ve pratik temizlik imkanı sunar. Siz de konforlu temizlik olanağından yararlanmak isterseniz ürünü tercih edebilirsiniz.

Etkileyici Electrolux Pure Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Etkileyici Electrolux Pure Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Electrolux Pure C9 PC91-4MGT 72 DB toz torbasız elektrikli süpürge seçeneği, mikro toz filtresine sahiptir. Bu özelliği sebebiyle ürün, havanın temizlenmesine katkı sağlar. Bu nedenle alerji hassasiyeti olan kişilerin sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Ürün, yüksek düzeyde emiş gücüne sahiptir. Bu özelliği sonucunda ortamda bulunan kirin ve tozun temizlenmesinde yüksek performans sergiler. Electrolux PC91-4MGT kullanıcı yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Pek çok müşteri ürün memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Ürünün temizlik ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade ederler. Elektrikli süpürge, müşterilerin isteklerinin cevaplandırılmasına yardımcı olurken ihtiyaçlarını karşınlanmasını sağlar. Müşteriler yorumlarında ürünün kolay bir şekilde temizlendiğinden bahsederler. Pratik bir şekilde kullandıkları ürünün emiş kuvveti ihtiyaçları karşılar niteliktedir. Siz de müşteri yorumlarını okuyabilir; yapacağınız incelemeler sonucunda ürünü kendiniz ve sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Cazip Electrolux PC91-4MGT Toz Torbası Elektrikli Süpürge

Cazip Electrolux PC91-4MGT Toz Torbası Elektrikli Süpürge

Electrolux elektrikli süpürge seçeneği, ömür boyu kullanımlı filtre özelliğine sahiptir. Bu nedenle ürün, filtre temizleme zahmetine ihtiyaç duyulmadan kullanılabilir. Elektrikli süpürge, sessiz bir şekilde çalışır. Bu özelliği ile müşterilerin tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Ürün, mineral gri renk seçeneğine sahiptir. Yer başlığı Powerflow’dur. Ürünün temizlik boruları, paslanmaz çelik materyalden üretilir. Modelde kilit mekanizması bulunur. Çıkış filtresinde Pure Advantage D11 Washable çeşidi kullanılır. Electrolux Pure C9 PC91-4MGT 72 DB toz torbasız elektrikli süpürge fiyatı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Farklı bütçelere sahip pek çok kişinin ihtiyaçlarını karşılayabileceği rakamda yer alır. Ürün, özellikleri nedeniyle pek çok müşterinin beğenisini kazanır. Pratik kullanımı ile dikkatleri üzerine toplayan ürüne Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Yapacağınız incelemeler sonucunda ürünü temin edebilirsiniz.