Elegance vip Perfume Tızıana Terenzi "kirke" .... U-077 . Eau De Parfum "unısex Kullanım"

298,75 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elegance vip Perfume Tızıana Terenzi "kirke" .... U-077 . Eau De Parfum "unısex Kullanım"

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELEGANCE VİP PERFUME Satıcı Ünvanı: ELEGANCE KOZMETİK TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331231049000001 Vergi Kimlik Numarası: 3312310490
    Bu ürün ELEGANCE VİP PERFUME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baş döndürücü Elegance Kirke Parfüm, etrafınızdakilerin nefesini kesecek kadar büyüleyici bir koku sunar. Bu özel ve etkili koku Elegance vip Perfume laboratuvarların da saklı. İlham kaynağı tanrıça Circeo kadar büyülü ve şehvetli bir parfüm Çarkıfelek meyvesi, şeftali ve armut gibi tatlı meyvelerin bereketli buketiyle karakter kazanan koku, ahududu ve siyah Frenk üzümünün marifetli simyasıyla karışır. Kusursuz heliotropin ve baskın karakterli müge, paçuli ve miskin güçlü notalarıyla tamamlanır Sonuç: Başyapıt! Elegance vip perfume bu eşsiz ve esrarengiz parfümüyle havanızı değiştirecek, tüm bu özellikleriyle günlük yaşamınıza özel bir dokunuş sergileyecektir.. Koku ailesi: Meyveli, şekerli.aaa KOKU NOTALARI ELEGANCE VİP PERFUME U-077 parfümünün notaları şunlardır: Üst notalar: Bergamot, Kırmızı Frenk Üzümü, Tarçın, Biber, Zencefil, Yeşil notalar Orta notalar: Yasemin, İris, Paçuli, Misk, Meyan kökü, Vanilya, Amber Alt notalar: Oud, Tonka fasulyesi, Sandal ağacı, Vetiver, Sedir ağacı, Opoponax, Misk, Tütsü, Odunsu notalar Bu notalar, 077 nin karmaşık ve zengin kokusunu oluşturan bileşenlerdir. Üst notalar genellikle parfümün ilk sıkıldığında hissedilen notalardır, orta notalar ise daha sonra belirginleşir ve alt notalar ise parfümün kalıcılığını ve derinliğini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver