Genel Markalar 18650 Pil Yatağı Dörtlü Lityum Ion Pil Yuvası - 4 Kanal

52,83 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 18650 Pil Yatağı Dörtlü Lityum Ion Pil Yuvası - 4 Kanal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnfotek Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: İNFOTEK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478052434400012 Vergi Kimlik Numarası: 4780524344
    Bu ürün İnfotek Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 18650 Pil Yatağı Dörtlü Lityum Ion Pil Yuvası - 4 Kanal Pil yuvası ile 18650 pilinizi robotik veya prototipleme gibi uygulamalara basit bir şekilde bağlayabilirsiniz. Renk: Siyah Pil türü: 4 adet 18650 Boyutlar: 75mm x 81mm x 20mm

Ürün Özellikleri

  • Tip 23 A Pil
Geri Bildirim Ver

Elektronikport 18650 Dörtlü Lityum Ion Pil Yuvası - 4 Kanal

Elektronikport 18650 dörtlü lityum Ion pil yuvası, dört adet 18650 tipi lityum Ion pil için tasarlanan bir yuva sistemidir. 18650 4’lü pil yuvası sistemi, pillere seri veya paralel olarak bağlanma seçeneği sunar ve aynı zamanda pil seviyesini kontrol etmeye yarayan bir LED ekran ile donatılır. Bu sistem, pillerin uzun süre kullanılmasını ve yüksek güç çıkışı sağlamasını mümkün kılar. Elektronikport 18650 dörtlü yuva sistemi, güvenli bir şekilde bataryanızı şarj etmeyi ve kullanmayı sağlar. LED ekran sayesinde, pillerin şarj durumunu rahatlıkla izleyebilirsiniz. Ayrıca, bu yuva sistemi, pillerin zaman içinde boşalmasını önlemek için over discharge koruma özelliğine sahiptir. Boşalmış Ion bataryanızı doldurmak için rahatlıkla bu cihazdan faydalanabilirsiniz.

  • Over discharge özellikle
  • Yüksek performans
  • Dörtlü yuva sistemi

Hızlı Şarj Özelliği ile Elektronikport 18650

Hızlı Şarj Özelliği ile Elektronikport 18650

Elektronikport 18650 dörtlü yuva sistemi, günlük yaşamda birçok fayda sağlayabilir. Cep telefonları, tabletler veya diğer cihazlar için bir güç bankası olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede, cihazlarınızı herhangi bir zaman ve herhangi bir yerde şarj edebilirsiniz. Uzun yolculuklarda veya önemli toplantılarda cihazlarınızı şarj etmek için kullanabilirsiniz. Bu sayede, cihazlarınızın bataryası boşalmadan veya kesintiye uğramadan kullanabilirsiniz. Evde veya işyerinde birçok cihazı şarj etmek için de kullanıma uygundur. Ayrıca, cihazlarınız için güç kaynağı olarak kullanabileceğiniz gibi, yedek güç kaynağı olarak da kullanabilirsiniz. Bu yuva sistemi, cihazlarınızı önemli bir toplantıda veya uzun bir yolculukta şarj etmek için idealdir. Bu sistem elektronik cihazlarınız için güvenli, pratik ve özellikle uzun süreli kullanım sunar. Elektronikport 18650 dörtlü lityum ion pil yuvası - 4 kanal kullananlar da bu cihazı müşterilere tavsiye eder.

Yüksek Performanslı Elektronikport Dörtlü Pil

Yüksek Performanslı Elektronikport Dörtlü Pil

Elektronikport 18650 dörtlü lityum Ion pil yuvası- 4 kanal kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile beğeni toplar. Bu yuva sistemi, pillere seri veya paralel bağlantı seçeneğini sunar ve aynı zamanda dolum seviyesini kontrol etmeniz için LED ekrana sahiptir. Bu sayede, pillerinizi güvenli ve etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu yuva sistemi, dört adet lityum Ion pil ile çalıştığından, cihazlarınız için daha uzun süreli bir güç kaynağı sağlar. Uzun süre elektrik bulamadığınız durumlarda cihazlarınızı çalıştırmak için ürünü kullanabilirsiniz. Over discharge koruma sistemi, pillerin zaman içinde boşalmasını önler. Bu sayede, pillerin ömrünü uzatabilir ve daha uzun süre kullanabilirsiniz. Bu sistem, cihazlarınız için bir güç bankası olarak da kullanılabilir. Bu sayede cep telefonu veya tablet gibi cihazları şarj etmek için priz aramanıza gerek kalmaz.

Bütçe Dostu Elektronikport 18650 Dörtlü Pil Yuvası Fiyatları

Bütçe Dostu Elektronikport 18650 Dörtlü Pil Yuvası Fiyatları

Elektronik cihazların bataryasının uzun süreli kullanımlarda tükenmesi işlerinizi aksatabilir. Bunun için elektrik kaynağı olmayan yerlerde yanınızda güç bankası bulundurabilirsiniz. Elektronikport 18650 dörtlü lityum Ion pil yuvası - 4 kanal fiyatı, ürünün özelliklerine göre değişebilir. Bu ürün güç kaynağı olarak kullanılabilme özelliği ile ön plana çıkar. Bu özelliği sayesinde cihazı yanınızda taşıyarak yolculuklarda telefonlarınızı şarj edebilirsiniz. Kamp, piknik ve benzeri etkinliklerde elektrik kaynağı bulmak zordur. Bu sebeple pille çalışan cihazlar bulundurulur. Şarj bittiğinde Elektronikport ile biten pilleri yeniden doldurabilirsiniz. 4 yuvasının bulunması aynı anda birden fazla pili doldurmanızı sağlar. Elektronikport 18650 dörtlü lityum ion pil yuvası - 4 kanal yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Deneyim sahibi müşterilerin görüşleri ile Elektronikport pil yuvası cihazı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Elektronikport 18650 dörtlü lityum ion pil yuvası - 4 kanal satın almak için Trendyol’a göz atabilirsiniz.