Elf Evolution 700 Turbo Diesel 10w/40 4 lt Yarı Sentetik Motor Yağı

700 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Elf Evolution 700 Turbo Diesel 10w/40 4 lt Yarı Sentetik Motor Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuğpetrolürünleri Satıcı Ünvanı: FİRDEVS TUĞRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 8600524180
    Bu ürün Tuğpetrolürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elf evolution 700 turbo diesel 10w/40 yarı sentetik motor yağı 4 lt Özellikle binek araçların dizel motorları için elf in yarı sentetik teknolojisi ile üretilen, son nesil direk enjeksiyonlu motorlar için yağ Uygulamalar tüm dizel motorlardabütün binek araçlar ve hafif ticari araçların dizel motorları için uygundur. Direkt ve direkt olmayan enjeksiyon sistemlerindeözellikle direk enjeksiyonlu, yüksek basınçlı enjeksiyon sistemi (common rail) olan ya da olmayan modern dizel motorların gereksinimlerini karşılar. en zorlu şartlardaher türlü yol şartlarında (şehiriçi, otoban) ve en zorlu koşullarda (yüksek sıcaklık) mükemmel koruma ve performans sağlar. Performanslar uluslararası onaylar acea: A3/b4apı: Sn/cf üretici onayları volksvagen: Vw 501.01/505.00renault: Dpf siz dizelmercedes benz: Mb-Approval 229.1 avantajları çok yüksek performans elf’ in yarı sentetik teknolojisi, motor yağının uzun süre aynı performansta kalmasını sağlayarak üretici firmaların talep ettiği uzun kullanım ömrünü karşılar. Daha iyi bir performans için daha temiz bir motor sunan üstün deterjan özelliği. Dizel motorlar için özellikleri kuvvetlendirilmiş özellikle direkt enjeksiyonlu dizel motorlar için üretilmiştir. Direkt enjeksiyonlu dizel motorların yüksek çalışma sıcaklıklarının motora olan etkilerini azaltır ve mükemmel koruma sağlar. Motor ömrünü uzatır yüksek viskozite indeksi sayesinde yüksek sıcaklıklarda üstün performans gösterir, ayrıca soğuk çalıştırmada motorun hızla yağlanmasını sağlar. Her sıcaklık şartındaki bu üstün koruma motor ömrünü uzatır.

Ürün Özellikleri

  • Viskozite 5W-40
Geri Bildirim Ver