Elie Saab Le Parfum Edp 90 ml Kadın Parfüm 3423470398021

1.273 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elie Saab Le Parfum Edp 90 ml Kadın Parfüm 3423470398021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakım Shop Satıcı Ünvanı: ALİ İHSAN GÜLSEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210430922
    Bu ürün Bakım Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ü ürün açıklaması
  • çiçeksi güneş kokan ve odunsu teması ile ışıltılı kadınsılığın büyüleyiciliğini ve parlaklığını kutlayan parfüm, ışığa bir övgü niteliğinde. Çiçek özleri ve odunsu kokular arasındaki daimi, etkileşim, kokuya büyüleyici tınısını veriyor. Daha ilk notalardan karşımıza çıkan portakal çiçeğinin parlaklığı koku ailesinin ana notası. Parıltısını güneş ışıltısından almış akdeniz tomurcukları ise güneşi çağrıştırıyor. Parfümün kalbi değerli yasemin özlerinden oluşuyor ve parfüm paçulinin en saf hali ile zenginleşiyor. Sedir ağacı ve beyaz çiçekler bir yoğunluk kazandırıyor. Parfümün bağımlılık kazandıran notası ise bal gülü. Ü ürün barkodu
  • 3423470398021 ü ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır. Ü gönderim
  • mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir. Ü iade ve değişim işlemleri
  • satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz. Ü hakkımızda
  • kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Boy 50 -100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Elie Saab Le Parfum Edp 90 Ml Kadın Parfüm

Son dönemde çok kullanılan kadın parfümleri içerisinde yer alan Elie Saab le parfum EDP 90 ml kadın parfüm harika formüle edilmiş dokunuşları ile size farklı bir hava katar. İlklerin ve sonsuz ışıltının bir patlaması olan Elie Saab le parfum EDP çiçeksi ve odunsu teması ile berrak temiz bir koku sunar. Üründe daha ilk notalardan gelen portakal çiçeği kokusu ferah bir his bırakır. Yasemin özleri ve paçuli sayesinde tamamlanan koku kalıcılığı ile ön plana çıkar. Ürün, ışıltısını güneşten alan Akdeniz tomurcukları ve odunsu aromalar sayesinde beğeni toplar. Kalıcı aromalar yaratan ve eşsiz tatlar sunan çok yönlü koku yelpazesine sahip bu ürünün sağladığı hoş kokuyla güne istediğiniz gibi başlayabilirsiniz.

  • Kalıcı etki
  • 90 ml
  • Kadınlara özel geliştirilen formül

Kalıcı Etkisiyle Elie Saab Le Parfum 90 Ml Kadın Parfüm

Kalıcı Etkisiyle Elie Saab Le Parfum 90 Ml Kadın Parfüm

Sevdiğiniz aromalara sahip olan bir parfüm kişiliğinizi yansıtmanıza da yardımcı olur. Parfümler belirli bir kokuya sahip olsalar da kullanan kişilerin teniyle birleştiğinde kişiselleşir. Ürün, tenle buluştuğunda ortaya farklı bir koku çıkaracağı için kullandığınızda size özel olur. Elie Saab le parfum EDP 90 ml kadın parfüm fiyatı herkes tarafından erişilebilir olabilmesi amacıyla ideal düzeyde tutulur. Bu ürün motivasyonunuzu yükselterek güne enerjik başlamanızı mümkün kılar. Parfüm notaları, bir kokuyu oluşturan bileşenlerdir ve sıkıldıktan sonra sırayla açığa çıkar. Ürünü sıktıktan bir süre sonra teninizle birleşir ve etkileyici bir sonuç çıkarır. Elie Saab 3423470398021 kodlu ürün, yoğun ve kalıcı bir etki sağlar. Çantanızdan ayırmak istemeyeceğiniz bu ürün ihtiyaç duyduğunuz etkiyi sağlar. Ürünü daha önce kullandıysanız ve tekrar almayı düşünüyorsanız avantajlı fiyatından faydalanarak birkaç adet alabilirsiniz.

Kadınsı Dokunuşuyla Elie Saab Le Parfum Kadın Parfüm

Kadınsı Dokunuşuyla Elie Saab Le Parfum Kadın Parfüm

Le parfum Elie Saab, duygusal ve romantik bir etki hissetmek isteyenler için ilkbaharın gelişini müjdeleyen hafif ve taze aromaların harmanlandığı kokusuyla öne çıkar. Her mevsimde kullanabileceğiniz bu ferah koku girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize toplar. Farklı hissettiren özel formülü sayesinde doğallığı temsil eder. Kalıpların dışına çıkmanızı sağlayacak olan bu ferah ama çarpıcı koku bir parfümden beklediğiniz her özelliğe sahiptir. Yeniliği seven kadınlar için Elie Saab kusursuz bir tercih olabilir. Elie saab le parfum EDP 90 ml kadın parfüm yorumları arasında birçok olumlu paylaşım görülebilir. Ayrıca farklı bir dokunuş arayan insanların istediği özellikte bir ürün olduğuyla ilgili yorumlar da göze çarpar. Saflığın ve duruluğun sembolü kadınların tarzını istediği gibi yansıtmasını sağlayan nadide çiçek dokunuşları gün boyu kalıcı etkisiyle memnuniyet sağlar.

Elie Saab Le Parfum 90 Ml Kadın Parfüm Kullananlar

Elie Saab Le Parfum 90 Ml Kadın Parfüm Kullananlar

Elie Saab, günlük kullanım ve tüm cilt tipleri için uygundur. Elie Saab le parfüm EDP 90 ml kadın parfüm kullananlarürünün kalıcı etkisinden memnun kalırlar. Ayrıca kullananlar güneşin ışıltısıyla yetişen bitkilerin tomurcukları ve çiçeklerin özlerinin birleşmesiyle ortaya çıkan bu özel formülün stillerinin bir parçası olduğunu da paylaşımlarında belirtirler. Kullandığınız kokuyu kalıcı hale getirebilmek için bu yöntemleri uygulayabilirsiniz; Ürünü vücudunuzun daha sıcak bölgelerine uygulamanız kalıcılık oranını artırabilir. Duştan sonra nemli iken kullanırsanız nem kokuyu hapsederek daha uzun süre kalıcı olmasını sağlar. Zarif, özel ve masum kadınlar için harika bir deneyim sunan Elie Saab le parfum edp 90 ml kadın parfüm satın alarak bu farklı dokunuşu hissedebilirsiniz. Bu harika ürünü sevdikleriniz ya da kendiniz için Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleri ile kolay bir şekilde satın alabilir, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.