Elif 4 Çekmeceli Plastik Komodin Beyaz Mermer Desen Plastik Komidin Mutfak Dolabı

845 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elif 4 Çekmeceli Plastik Komodin Beyaz Mermer Desen Plastik Komidin Mutfak Dolabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Estel Collection Satıcı Ünvanı: ASBAY GROUP BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086157516600001 Vergi Kimlik Numarası: 0861575166
    Bu ürün Estel Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 Çekmeceli Plastik Komodin Beyaz Mermer Desen Plastik Komidin Mutfak Dolabı ÖLÇÜLER :BOY: 91cm - GENİŞLİK: 45cm - DERİNLİK: 38cm ÜRÜN EVIN HER BÜLÜMÜNDE TOPLAYICI ÖZELLIKTEDİR. KLASIK ÇEKMECELİ KOMİDİNDİR TAMAMEN PLASTİKDİR TÜM AYRINTILI RESIMLERI MEVCUTTUR .RESMİ INCELEYEBİLİRSİNİZ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Elif Mutfak Dolabı Ürünleri Trendyol'da!

Evlerde düzenlemeye yardımcı eşyaların başında plastik mutfak dolapları gelir. Elif beyaz mermer desenli plastik komodin, evinizde alan açmanıza yardımcı olacak bir üründür. Bu komodinin geniş çekmecelerine sebze, meyve, bakliyat gibi besinleri yerleştirebilirsiniz. Elif 4 çekmeceli plastik komodin, toplam 4 adet çekmecesi ve dayanıklı plastik yapısı ile mutfakta size alan kazandıracak bir parçadır. Bu ürün mermer desenli görünümü ve şık tasarımı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Siz de pratik olduğu kadar hoş duran bir düzenleyici mutfak dolap arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • 4 adet çekmece
  • Mermer desen
  • Kaliteli plastik malzeme

Elif 4 Çekmeceli Beyaz Plastik Komodinin Özellikleri Nedir?

Elif 4 Çekmeceli Beyaz Plastik Komodinin Özellikleri Nedir?

Elif beyaz mermer desenli plastik komodin, dayanıklı malzemeden üretilir. Kaliteli plastikten imal edilen bu ürün, ideal boyutlarıyla kendisine her mutfakta yer bulabilecek niteliktedir. Elif mermer desenli beyaz mutfak dolabının boyu 91, genişliği 45, derinliği ise 38 cm'dir. Evinizin yalnızca mutfağında değil, her yerinde kullanabileceğiniz bu komodin, düzen yaratmak açısından büyük bir yardımcıdır. Dış yapısı kolayca dağılmayan, uzun süreli kullanım düşünülerek tasarlanan Elif beyaz mermer desenli plastik komodin, 4 adet çekmecisiyle geniş bir depolama alanı sunar. Her biri bolca malzeme alacak derinlik ve genişlikteki komodini, dilerseniz mutfakta, banyoda ya da evin diğer bölümlerinde de kullanabilirsiniz. Standart boyutları, mermer desenli görünümü ve depolama kapasitesiyle bu ürün, kaliteli bir düzenleyici arayan herkes için ideal bir seçenek olabilir.

Elif 4 Çekmeceli Beyaz Mermer Desenli Komodin Ergonomik midir?

Elif 4 Çekmeceli Beyaz Mermer Desenli Komodin Ergonomik midir?

Elif beyaz mermer desenli plastik komodin, hoş görünümü kadar kullanışlı oluşuyla da dikkat çeker. Söz konusu ürünü evinizin mutfağında sebzelik, banyoda havlu düzenleyici ya da çocuk odasında oyuncak dolabı olarak kullanabilirsiniz. Ürünün ergonomik yapısı, kullanım çeşitliliği sağlar. Tüm parçaları sağlam olan Elif 4 çekmeceli beyaz plastik komodin, kolayca kurulabilen, pratik bir eşyadır. Ürünün iskeleti ve çekmeceleri kolay bir şekilde monte edilebilir. Elif beyaz mermer desenli plastik komodinin kurulumu kadar parçalanması da kolaydır. Dolabın pratik kurulum ve parçalanma özelliğine sahip olması, size yerini dileğiniz zaman değiştirme fırsatı verir. Ergonomik açıdan oldukça avantajlı olan Elif beyaz plastik komodinin çekmeceleri de sorunsuz bir şekilde açılır ve kapanır özelliktedir. Evinizin dilediğiniz alanında düzenleyici görev görebilecek bu ürün, kaliteyi ve pratik kullanımı bir arada sunar.

Elif Beyaz Mermer Desenli Plastik Komodin Dayanıklı mıdır?

Elif Beyaz Mermer Desenli Plastik Komodin Dayanıklı mıdır?

Elif beyaz mermer desenli plastik komodin, kullanışlı ve sağlam bir üründür. Uzun süreli kullanım göz önüne alınarak tasarlanan bu dolap, dayanıklı plastik yapısı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Depolama ve düzenleme eşyası olarak değerlendirildiği için ürünün yapım aşamasında dayanıklı olmasına özen gösterilir. Elif beyaz mermer desenli plastik komodin özellikle mutfak kullanımında fazla yük alsa dahi kolaylıkla hasar görmez. Güçlü plastik yapısı ve sağlam çekmeceleri, dolabın ağır yüklerde hasar görmesinin ya da dağılmasının önüne geçer. Sunduğu 4 adet çekmece, her yere sığabilecek ideal boyutlar ve dayanıklı yapısı sayesinde bu ürün, kaliteli bir depolama eşyası isteyenler için uygun bir tercihtir. Siz de uzun süre yararlanabileceğiniz, düzen açısından yardımcı olacak toparlayıcı bir eşya için Elif 4 çekmeceli beyaz plastik komodini seçebilirsiniz. Ürün hakkında daha çok fikir sahibi olmak için Elif mermer desenli beyaz plastik komodin yorum bölümüne göz atılabilir. Bu işlevsel ürünü Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.