Elija Kadın Turuncu Büzgülü Hamile Badi

211,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elija Kadın Turuncu Büzgülü Hamile Badi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İlkem XXL Büyük Beden Satıcı Ünvanı: GÜLİN KARATAŞ YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5210148442
    Bu ürün İlkem XXL Büyük Beden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı :ELİJA doğru iç giyim seçimi ,hamilelik sırasında değişen vücudunuzun ihtiyaçlarının karşılanmasında çok önemlidir.Önceliği size rahatlık ve destek vermek olan,tamamen doğal mataryellerden üretilmiş ELİJA iç giyim ürünleri doğumdan önce ve sonra vücudunuzun formunun korunmasında yardımcı olur.Elija ürünlerinden büzgülü hamile badi. Ürün Detayı : ELİJA iç giyim yeni sezon ürünlerinden Büzgülü hamile badi.sağlıklı ve kaliteli hammaddelerden üretilmiş olup titiz bir şekilde sizin için özenle hazırlanmıştır. Yumuşak bir dokuya sahiptir,30 derecede yıkanır, solma ve çekme yapmaz.Terletmez cildinize uyumludur. ELİJA : Hamile iç giyim,pijama.gecelik üretimi yapan hamile iç giyim markasıdır.. Halk arasında pijama gecelik ve iç giyim markası olarak bilinen türleriyle ünlü Elija markasına ait, bayan iç çamaşırı, bayan korse çeşitleri, lohusa sütyen, hamile gecelik, hamile takım, hamile kapri takım, gebe ve hamilelere özel ürünler, gebe hamile iç giyim, hamile uzun gecelik, hamile dantelli elbiseler, hamile gecelik, lohusa gecelik, lohusa elbise, lohusa iç giyim,hamile pantolon,hamile şalvar gibi bir çok ürünü bu sayfadan inceleyebilir ve sitemizden satın alabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti, kaliteli ürün, hizmet ve iletişim daima önceliğimizdir. Sayın tüketici,satın almış olduğunuz bu ürünün cilt kanserine neden olabilecek hiçbir kanserojen madde içermediği AZO testi ile belgelenmiştir. Bundan sonra da yapacağınız tüm alışverişlerinizde AZO testinden geçerek hiçbir kanserojen madde içermediği belgelenmiş olan ürünleri tercih etmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Uyarı : HİJYEN KURALLARI GEREĞİ İÇ GİYİM ÜRÜNLERİMİZDE İADE VE DEĞİŞİM YAPILMAMAKTADIR. Bu uygulamanın amacı müşterilerimize sağlıklı ve hijyenik ürünler sunabilmektir.

Ürün Özellikleri

  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver