Elit Acoustic 9 Adet 30x60 3d Akustik Kumaş Kaplı Duvar Panelleri

6.135 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elit Acoustic 9 Adet 30x60 3d Akustik Kumaş Kaplı Duvar Panelleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elit Architectural Design Satıcı Ünvanı: ELİT ACOUSTIC TEKNİK İZOLASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332128573200001 Vergi Kimlik Numarası: 3321285732
    Bu ürün Elit Architectural Design tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siparişiniz Vermeden Önce Not Kısmına Renk Kartelasından Renk Kodlarını Belirtiniz. 3D Akustik Panel Yüksek Akustik Performans Yangın Dayanımı Temizlenebilir Yüzey Kolay Uygulama Ön yüzeyi akustik kumaş ve arka yüzeyi yüksek yoğunluklu yanmaz Akustik sünger levhanın görünen yüzeyi ve güçlendirilmiş Ahşap iç kargas kenarları, farklı renk seçenekleriyle darbeye dayanıklı Akustik kumaş ile kaplanmıştır. Kenar arkadan 3-7 cm Eğim. Ortam akustiğini iyileştirmek için kullanılan kumaş kaplı panel tüm duvar ve tavan detaylarında kullanılabilir. Mevcut yüzeylere yapıştırılarak uygulanır. Kenar derz görünümleri istenirse pahlı üretilebilir. Kumaş kaplı paneller ses yutma özelliğinin yanı sıra dekoratif bir görünüm ile son kat olarak da kullanılabilir ve beton veya alçıpan yüzeylere kolaylıkla uygulanabilir. Ses geçirmez akustik ve ses yansımaları, kaydedilen ortamda en kritik olanlardır. Ofislerde, büyük ölçekli ofislerde ve çok sayıda çalışanı olan açık ofislerde, aynı anda birden fazla çalışanın bulunduğu ortamlarda duvar ve tavan yüzeylerinde akustik paneller tercih edilebilir.
Geri Bildirim Ver