Eliza Kadın Siyah Çok Gözlü Sırt Çantası

456,01 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Eliza Kadın Siyah Çok Gözlü Sırt Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vietto Bags Satıcı Ünvanı: FORS SARACİYE ÇANTA CÜZDAN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388161323800001 Vergi Kimlik Numarası: 3881613238
    Bu ürün Vietto Bags tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok gözlü kadın sırt çantası yerli üretim ebat 40cmx30cm siyah

Ürün Özellikleri

  • Boyut Orta Boy
  • Materyal Suni Deri
  • Kullanım Alanı Günlük
  • Renk Siyah
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Cep Tipi Cepli
  • Ortam Beachwear
  • Desen Yazı Karekterli / Motto
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • • Silerek temizleyebilirsiniz • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Eliza Kadın Siyah Çok Gözlü Sırt Çantası

Kullanışlı özelliklere sahip olan aksesuarlar günlük hayatta sıklıkla tercih edilir. Özellikle çanta modelleri kurtarıcı ürünler arasında yer alır. Fazla göze sahip olan çanta modelleri ile eşyaları yanınıza taşımanız için gereken alanı size sunarak güven sağlar. Eliza kadın siyah çok gözlü sırt çantası göz alıcı tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken bir aksesuardır. Her alanda rahatlıkla kullanılabilen bu sırt çantası modeli siyah rengi ile birçok kıyafete uyum sağlar. Özel olarak tasarlanan bu model, eşyaların rahat şekilde taşınmasına katkı sağlar. Yumuşak bir deri malzeme kullanılarak tasarlanan ürün müşteri memnuniyeti sağlar. Materyal olarak suni deri tercih edilir. Çantanın yumuşak dokusu yoğun günlük yaşantıda kullanım kolaylığı sağlar. Siz de bu kullanışlı çanta modelini güvenle satın alabilirsiniz.

  • Çok gözlü çanta
  • Siyah renk
  • Kullanışlı özellikler

Eliza Kadın Siyah Çok Gözlü Sırt Çantası Özellikleri

Eliza Kadın Siyah Çok Gözlü Sırt Çantası Özellikleri

Bu kullanışlı çanta modelinin ön plana çıkan özelliği göz sayısıdır. Yanında fazla malzeme taşıması gereken kişiler için son derece ideal olan bu ürün rahat kullanım imkanı sağlar. Ön kısımda bulunan iki adet göz orta boyuttaki eşyaların taşınması için yeterli alan sağlar. Ayrıca bu gözlerin ön kısımlarında da küçük malzemeleri yerleştirmek için alanlar bulunur. Sırt çantası olarak tasarlanan bu modelin yan kısımlarında da küçük cepler mevcuttur. Buralara anahtar, şarj aleti gibi eşyalar rahatlıkla sığar. Fermuarlı olarak tasarlanan bu cepler son derece güvenlidir. Önemli eşyaların yerleştirilmesi için ideal bir alan sağlayan modelin ana gözü de yeterli hacme sahiptir. Ürünü deneyimleyen müşteriler Eliza kadın siyah çok gözlü sırt çantası yorumları ile görüşlerini dile getirir. Siz de yorumlar sayesinde ürünü detaylı inceleme fırsatı bulabilirsiniz.

Eliza Kadın Siyah Çok Gözlü Sırt Çantası Avantajları

Eliza Kadın Siyah Çok Gözlü Sırt Çantası Avantajları

Kadın siyah sırt çantası birçok açıdan avantajlı bir modeldir. Siyah suni deri kullanılarak elde edilen bu aksesuar birçok farklı kombin ile rahatlıkla uyum sağlar. Bununla birlikte spor olarak tasarlanan sırt çantası modeli deri kumaşı sayesinde şık görünüme sahiptir. Daha klasik tarzda kombinler ile de rahatlıkla uyum sağlayan deri sırt çantası farklı bir stil oluşturmanıza katkıda bulunur. Suni derinin yumuşak dokusu rahat kullanım açısından avantaj sağlar. Cepli olarak tasarlanan aksesuar ile farklı boyutlara sahip olan özel eşyaları taşımak son derece kolaydır. Günlük olarak ya da iş hayatı için güvenle tercih edilebilir. Özellikle okul ve iş hayatında ihtiyaç duyulan malzemelerin yerleştirilmesi için ideal bir alan sunar. Farklı boyuta sahip gözlerde istediğiniz malzemeyi taşıyabilirsiniz. Siz de bu aksesuarı satın alarak sağladığı avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Eliza Kadın Siyah Çok Gözlü Sırt Çantası Fiyatı

Eliza Kadın Siyah Çok Gözlü Sırt Çantası Fiyatı

Eliza kadın siyah çok gözlü sırt çantası fiyatı oluşturulurken çanta için kullanılan ana malzeme ve yardımcı materyallerin özellikleri göz önünde bulundurulur. Üründe kullanılan malzeme miktarının yanı sıra çantanın tasarımı da fiyat üzerine etkilidir. Eliza markası tarafından özel bir çalışma sonucu ortaya çıkan bu deri sırt çantası modeli, kullanışlı özellikleri sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar. Kaliteli materyallerden elde edilen bu ürün, uzun yıllar kullanım için uygundur. Fermuar için tercih edilen malzemeler dayanıklı nitelikleri sayesinde rahat kullanım sağlar. Günlük kullanım için son derece ideal bir aksesuardır. Özellikle okul ve iş hayatında kolaylık sağlar. Siyah rengi sayesinde son derece kullanışlı bir üründür. Siz de bu etkileyici tasarıma sahip olan çanta modelini Trendyol’da inceleyebilirsiniz. İşlevsel kullanım sağlayan modeli buradan satın alarak dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz.