Elizabeth Arden Green Tea Scent Edp 100 ml Parfüm

1.220 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.225 TL
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,90 TL1.299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elizabeth Arden Green Tea Scent Edp 100 ml Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELF KOZMETİK Satıcı Ünvanı: İSMAİL BİLAL BİLDİRENER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1700287191
    Bu ürün ELF KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Green Tea notalarında barındırdığı nane, portakal, bergamot, limon, karanfil, yasemin, amber, rezene, kimyon, yeşil çay, yasemin, karanfil, meşe yosunu, kereviz tohumu sentezlerinin sağladığı zenginlik ile sizi capcanlı kılacaktır

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Baharatlı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Elizabeth Arden Green Tea Edp 100 ml Kadın Parfümü

Kişisel bakım, herkesin dikkat etmesi gereken hem sağlık hem de toplumsal yaşam açısından önem arz eden bir konudur. Birçok farklı alana sahip olan bu konunun önemli noktalarından biri kokudur. Duş almak her zaman güzel kokmak için yeterli değildir. Dış etkenler, hormonal değişimler ve yapılan aktiviteler vücutta kötü koku oluşumu sağlayabilir. Duş almanın etkisi kısa sürdüğü için de ek ürünler kullanılmalıdır. Cinsiyet, koku ve özellik bakımından farklılık gösteren parfümler de kişisel bakımın öncüsüdür. Elizabeth Arden Green Tea Edp 100 ml Kadın Parfümü 085805268848 kodu ile hızlı bir şekilde ulaşmanız ve kişisel bakımınıza özen göstermeniz amacıyla ortaya konulur. Mükemmel kokusuyla özgüveninizi tazeleyen ve herkesi kendinize hayran bıraktıran bu ürüne hemen ulaşabilirsiniz.

  • Mükemmel koku
  • Uzun süre kalıcı
  • Anti alerjik

Kişisel Bakımın Öncüsü Elizabeth Arden Green Tea

Kişisel Bakımın Öncüsü Elizabeth Arden Green Tea

Gün boyu güzel kokmak ve çevrenizdeki insanları kokunuzla kolayca etkilemek amacıyla gönül rahatlığıyla Elizabeth Arden parfüm Green Tea tercih edebilirsiniz. Kötü vücut kokusu özellikle yaz aylarında kaçınılmaz bir sorundur. İnsanları kendinizden uzaklaştırmamak, rahatsızlık vermemek ve kendinizi kötü hissetmemek amacıyla kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde kişisel bakımınızı profesyonel bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Oldukça az dozlarla etkili sonuç almak için üretilen bu ürün 100 ml şişesiyle uzun süre kullanmanıza olanak tanır. Kendinizi iyi hissetmek, öz güveninizi artırmak ve haliyle başarıyı yakalamak amacıyla kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde bir adım önde olabilirsiniz. Güzel kokusuyla iç açıcı bir güzelliğe sahip olmanıza yardımcı olan kaliteli ürünlerdir. Eşsiz tonlarıyla özgün bir parfüm kullanmanız için tasarlanır. Uzman ellerde özenle hazırlanan bu ürünü yanınızdan ayırmayarak her daim muhteşem kokulara sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Özelliklerle Fark Yaratın

Avantajlı Özelliklerle Fark Yaratın

Parfümlerin insanlara sunduğu birçok farklı özelliği vardır. Kendi içlerinde büyük oranda ayrılan bu ürünler başta cinsiyet bakımından farklılık gösterir. Kadınlar için özel olarak üretilen ve fazlasıyla yakışan Elizabeth Arden Green Tea Edp özelliğine sahiptir. Bu durum parfümün kalıcılık seviyesini etkiler ve Edp tip olanlar uzmanlar tarafından kanıtlanarak uzun süre kalıcı olarak nitelendirilir. Yüksek esans yoğunluğuyla gün boyu rahat etmek için güvenle tercih edebilirsiniz. Elizabeth Arden Green Tea Edp 100 ml Kadın Parfümü anti alerjik olarak üretilmesi sebebiyle hassas ciltlere uyum sağlar. Teninizle doğrudan temas halinde olan bu ürünler için oldukça önemli bir özelliktir. Olası bir kızarıklık ve kaşıntının önüne geçer. Şık tasarımlı şişesi ve müthiş notalarıyla avantaj sahibi olmak için güvenle tercih edebilirsiniz. Ünlü markanın farkını hemen hissetmeye başlayabilirsiniz.

Avantajlı Elizabeth Arden Parfüm Fiyatları

Avantajlı Elizabeth Arden Parfüm Fiyatları

Kişisel bakım alanında öncü olan ve insanların olmazsa olmazı haline gelen parfüme oturduğunuz yerden kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Yorulmadan, uygun fiyatlı bir şekilde ve hızla alabileceğiniz bu ürünle avantaj sahibi olabilirsiniz. Size birçok kolaylık sunan Trendyol aynı zamanda ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmanız için faaliyet gösterir. Bütçe dostu Elizabeth Arden Green Tea Parfüm fiyatı için hemen seçenekleri inceleyebilirsiniz. Belli dönemlerde gerçekleştirilen indirim ve kampanyalardan faydalanarak ürünlere avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz filtreleme özelliğini kullanarak dilerseniz de arama butonuna 85805268848 ürün kodunu girerek hız kazanabilirsiniz. Vakitten tasarruf edebilmeniz amacıyla geliştirilen tüm bu özellikler sayesinde kolaylık sağlayabilirsiniz. Ayrıca müşteriler tarafından yapılan Elizabeth Arden Parfüm yorumlarını inceleyerek güvenli bir internet alışverişi gerçekleştirebilrsiniz. Almak istediğiniz ürünü favorilerinize ekleyerek pratiklik kazanabilirsiniz. Avantajlı fiyatlar ve çeşitli özelliklerden hemen faydalanabilirsiniz.