Ella Bonna Erkek Bebek Ayakkabısı, Ilk Adım Ayakkabısı, Bebek Ev Ayakkabısı, Anatomik, Hakiki Deri

79,90 TL
Beden:
17
18
19
20
21
22
23
24
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ella Bonna Erkek Bebek Ayakkabısı, Ilk Adım Ayakkabısı, Bebek Ev Ayakkabısı, Anatomik, Hakiki Deri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Babymall Satıcı Ünvanı: ÖZELCAN BABYMALL MAĞAZACILIK DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042541200020 Vergi Kimlik Numarası: 6860425412
    Bu ürün Babymall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ella bonna ilkadım bebek ayakkabısı, sadece doğal ve gerçek deriden imal edilmektedir. Bebeğinizin cildine ve sağlığına zarar vermez. Tüm ella bonna erkek, kız bebek ayakkabıları anatomik bebek ayakkabısı olarak tasarlanmış olup, esnek ve yumuşak kaydırmaz nubuk deri tabanı sayesinde bebeğinizin ilk adımlarında onlara doğal ve güvenli hareket imkanı sağlar. Hem yazlık hem de kışlık olarak kullanılabilen kız erkek bebek ayakkabılarımız bebeğinizin ayağının nefes almasını sağlar, terlemeyi önler, iç tabanlıklar sayesinde bebeğinizin ilk adımlarında ona konfor sağlar. Klasik stiliyle hem özel günlerde hem de günlük giyimde geniş renk seçenekleriyle bütün kıyafetleriyle uyumludur. Yuvarlak ve geniş burun yapısı, ayak gelişiminde bebeğinize yardımcı olması ve ayağını koruması için özel olarak tasarlanmıştır. Ailenizin yeni minik üyesine ya da sevdiklerinizin bebekleri için ister yeni doğan bebek hediyesi ister hediye bebek ayakkabısı olarak olsun ister ilk adım bebek ayakkabısı olarak, ideal bir yeni bebek hediyesidir. Amerika'da uzun süredir satışta olan ella bonna bebek ev ayakkabısı modelleri ve ella bonna deri bebek ayakkabıları, yoğun istek üzerine şimdi de anavatanı olan türkiye'de satışa sunulmuştur. Tüm bebek ayakkabı modellerimiz minik kızınızın/oğlunuzun ayak sağlığından ödün vermeden şıklığını tamamlaması için sadece özel olarak seçilmiş gerçek deriden, ve doğal malzemeler kullanılarak en usta ellerde özenle ve gururla turkıye'de üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Siyah
  • Saya Materyali Hakiki Deri
  • İç Taban Materyali Hakiki Deri
  • Astar Materyali Hakiki Deri
Geri Bildirim Ver