Ellesill Cam Bezi Ve Mikrofiber Temizlik Bezi Seti | 40x60cm - Kurulama Gerektirmeyen Sihirli Bez

249 TL
(83 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ellesill Cam Bezi Ve Mikrofiber Temizlik Bezi Seti | 40x60cm - Kurulama Gerektirmeyen Sihirli Bez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erko Satıcı Ünvanı: ESRA MESCİOĞLU ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6190396540
    Bu ürün Erko tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver

Ellesill Mikrofiber Temizlik Bezi (Sihirli Cam Bezi - 3 Adet - Sarı, Mavi, Pembe)

Temizlik yapmak için çok fazla tercih edilen mikrofiber bez kolay kullanım imkanı sağlar. Kısa bir süre içerisinde temizliği tamamlamanızı mümkün kılan Ellesill mikrofiber temizlik bezi (sihirli cam bezi - 3 adet - sarı - mavi - pembe) sayesinde her yer pırıl pırıl olur. Tercih edeceğiniz mucizevi bez sayesinde temizlik yaparken hiç zorluk çekmezsiniz. Leke bırakmaz ve hafif nemli bir şekilde evinizde bulunan her yer için kullanabilirsiniz. Sadece eviniz için değil aynı zamanda arabanızın temizliğini de bu bez ile yapabilirsiniz. Kullanılan hiçbir yerde iz bırakmaz. Yüzeylerde mevcut halde bulunan en ufak toz parçasını bile içine alır. Üzerinden bir defa silmek toz ve kiri temizlemek için yeterlidir. Dayanıklı yapısı sayesinde dikkatleri üzerine çeker. Ellesil temizlik bezini satın alarak kullanmaya başlayıp farkı görebilirsiniz.

  • Antibakteriyel
  • Kolay kullanım
  • Su çekme özelliği

Ellesill Mikrofiber Temizlik Bezi Özellikleri

Ellesill Mikrofiber Temizlik Bezi Özellikleri

Ellesill mikrofiber temizlik bezi (sihirli cam bezi - 3 adet - sarı - mavi - pembe) kullananlar bu bezin leke tutmadığını ve su çekme özelliğinin olduğunu söyler. Ürün hem ıslak halde hem de kuru olarak kullanıma uygundur. Islak bir şekilde kullanıldığında hiçbir şekilde parlak olan yüzeylerde iz bırakmaz ve aynı zamanda çizmez. Bu bezi mutfak dolapları, araba, TV, mobilya gibi her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Narin bir dokusu vardır ve bu sebepten dolayı da rahat bir şekilde kullanılabilir. Ellesill mikrofiber bezin antibakteriyel özelliği mevcuttur ve ıslak bir şekilde silseniz bile kısa zaman içerisinde kurur. Leke tutmaz özelliği sayesinde birçok kişinin gözdesi olmayı başarır. Bir defa silme işlemini gerçekleştirmeniz yeterli olur. Hiçbir şekilde ikinci işleme gerek bırakmaz. Kuru ve hafif ıslatarak bu bezi kullanabilirsiniz. Islak kullanmak isterseniz kurulamaya gerek bırakmaz. Kendiliğinden kurur ve asla leke ve iz bırakmaz.

Ellesill Mikrofiber Temizlik Bezi Avantajları

Ellesill Mikrofiber Temizlik Bezi Avantajları

Pek çok detaya sahip olan bu temizlik bezi sadece ev için değil pek çok alanı temizlemek için tercih edilir. Avantajları sebebiyle birçok kişi tarafından kullanılmaya başlar. Yumuşak dokusu ve aynı zamanda kolay bir şekilde su emmesi ile tercih sebebi olur. Banyo gibi yüzeylerde özellikle duş kabininde bulunan lekeler için iddialı olduğu söylenir. Duş kabininde olan lekeleri kısa bir süre içerisinde giderir. Yüzeylerde bulunan toz ve kiri yok eder. Yüzeyleri temizledikten sonra bu bez sayesinde kirlenme süresi daha uzun bir zaman alır. İçeriğinde polyamid ve aynı zamanda elyaf bulunur. Çok ince iplikler ile imalatı gerçekleştirilir. Bu sebeple de tozu kiri içine alır ve hiçbir şekilde leke bırakmaz. Siz de Ellesill mikrofiber temizlik bezi (sihirli cam bezi - 3 adet - sarı - mavi - pembe) satın almak istiyorsanız bu ürüne kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun ardından ise satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Ellesill Mikrofiber Temizlik Bezi Fiyatı

Ellesill Mikrofiber Temizlik Bezi Fiyatı

Günümüzde mikrofiber bezle temizlik yapmak oldukça kolaydır. Uzun ömürlü olan bu bezlerde kolay aşınma ve yıpranma oluşmaz. Her yerde rahat bir şekilde kullanılır. Suyu kısa sürede içerisine hapseder. Ulaştığı her yeri derinlemesine temizler ve parlak yüzeylerde ise çizik oluşturmaz. Ellesill mikrofiber temizlik bezi (sihirli cam bezi - 3 adet - sarı - mavi - pembe) fiyatı özelliklerine göre son derece caziptir. Dokusu son derece incedir ve ince dokulu olması sebebiyle toz ve kiri içerisine hapsedip dışarıya bırakmaz. Ellesill mikrofiber temizlik bezi (sihirli cam bezi - 3 adet - sarı - mavi - pembe) yorumları arasında ürünün farklı yüzeylerde kullanılabilmesinin kolaylık sağladığıyla ilgili paylaşımlar görülebilir. Yüzeyde kalıntı, tüy, kıl, lif gibi hiçbir şey bırakmaz. Aynı zamanda çizip hasar vermez. Dayanıklı bir yapısı vardır. İyi bir temizlik bezi arıyorsanız bu bezi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.