8
Oto Arıza Tespit Cihazları kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

ELM 327 Elm327 Obd2 Bluetooth Araç Arıza Kiti

549,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ELM 327 Elm327 Obd2 Bluetooth Araç Arıza Kiti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Watch Satıcı Ünvanı: MYWATCH SAAT ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627115052600001 Vergi Kimlik Numarası: 6271150526
    Bu ürün My Watch tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NOT: IOS DESTEKLEMEZ SADECE ANDROİD VE WİNDOWS DESTEKLER. Tüm OBD2 Araçlarında (ABD'de 1996'dan itibaren) ve EOBD araçlarında (2001'den itibaren benzinli araçlar ve Avrupa'da 2003/2004'ten itibaren dizel araçlarda) çalışır. SENSÖRÜN OKUDUĞU BİLGİLER
  • Motor RPM - Hesaplanan Yük Değeri - Soğutma Suyu Sıcaklığı - Yakıt Sistemi Durumu - Araç Hızı - Kısa Vadeli Yakıt Sarfiyatı - Uzun Vadeli Yakıt Sarfiyatı - Emme Manifold Basıncı - Gelişmiş Zamanlama - Emme Hava Sıcaklığı - Hava Debisi - Mutlak Kelebek Pozisyonu - Oksijen sensörü voltaj / ilişkili kısa vadeli yakıt düzeltir. - Yakıt Sistem durumu - Yakıt Basıncı ve daha fazlası.. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
  • Anlık tüketim takip edilebilir - Arıza kodu tespiti yapılabilir - Arıza kodları silinebilir - Araç verileri takip edilebilir - Yetkili yazılımlarla, araç değerlerine müdahale edilebilir - Devir seviyesi uyarıcı yazılımlarla “shift sistemi” denilen vites değişim uyarısı sistemi yapılabilir - Motor sıvısı sıcaklığı takip edilerek “conta yakma” “hararet” sorunlarının önüne geçilebilir. ÜRÜN ARACINIZA UYGUN DEĞİL VEYA ÜRÜNDE ARIZA VAR İSE, ÜRÜN PAKETİNİ HASAR VERMEYECEK ŞEKİLDE İADE EDEBİLİRSİNİZ.
Geri Bildirim Ver

ELM 327 OBD2 Bluetooth Arıza Kiti

ELM327 OBD2 Bluetooth Türkçe araç arıza tespit cihazı HH OBD, 1996 yılından sonra üretilen Amerikan marka araçlarda, 2005 sonrası üretilen Japon marka araçlarda, Avrupa markalı 2001 sonrası üretilen benzinli araçlarda ve 2004 sonrası üretilen dizel araçlarda bulunan OBDII standardı ile uyumludur. Aracınızın motor etiketine bakarak da bu sistemle uyumlu olup olmadığını görebilirsiniz. ELM arıza tespit cihazı sadece OBD2 protokolü ile çalışır. OBD, JOBD veya EOBD olan otomobillerle uyumlu değildir. Elinizdeki verilerden emin olmadığınız zaman yetkili servisten destek alabilirsiniz. Nadir de olsa aynı markanın aynı yılda ürettiği otomobillere farklı seriden motor takılmış olabilir ve bu motorlar farklı protokollerle çalışıyor olabilir. Aracınız OBD2 uyumlu ise bu cihazı güvenle satın alabilirsiniz.

  • Geniş menzil alanı
  • Pratik kullanım kolaylığı
  • Hızlı ve etkili çözüm

ELM 327 OBD2 Bluetooth Arıza Kiti Teknik Özellikleri

ELM 327 OBD2 Bluetooth Arıza Kiti Teknik Özellikleri

ELM 327 OBD2 Bluetooth arıza kiti dünya çapında kullanılan ve belirli standartlara sahip olan teknolojik bir alettir. Ürünün en önemli özelliği yerinde teşhisi doğrudan yapması ve nokta atış ile arızayı tanımlamasıdır. ELM327 OBD2 Bluetooth Türkçe araç arıza tespit cihazı da problemin ne olduğunu daha kısa sürede net olarak anlamanızı sağlar. Zor şartlar altında iken kullanım kolaylığı ile işlevselliğini ortaya koyan ürün, şehir merkezinden uzakta meydana gelen arızalarda doğru tedbiri almanız için geliştirilir. Uyumlu aracı olan her sürücünün elinin altında bulunması tavsiye edilen cihaz sayesinde herhangi bir sorun meydana geldiğinde anlık bilgi alabilirsiniz. Servis kontrol motoru üzerinden arıza olduğunu bildiren gösterge lambası sinyal vererek sizi uyarır. Ürünün Bluetooth teknolojisine sahip olması kullanım kolaylığı açısından avantajlı bir tercih alternatifi olarak sunulur.

Fonksiyonel ELM 327 OBD2 Bluetooth Arıza Kiti Yorumları

Fonksiyonel ELM 327 OBD2 Bluetooth Arıza Kiti Yorumları

ELM 327 OBD2 Bluetooth arıza kiti yorumları bu ürünü satın alarak kendi otomobilleri üzerinde deneyen müşterilerin deneyimlerini öğrenmeniz için şeffaf olarak sunulan kaynaklardır. ELM 327 OBD2 Bluetooth arıza kiti kullananlar tecrübelerini yorumlar kısmında paylaşırlar. Siz de bu yorumları inceleyerek kullanım bilgisi hakkında detaylı öneriler alabilirsiniz. Bu ürün akıllı telefona indirilen ücretsiz uygulama ile senkronize şekilde otomobile bağlanır. Arızanın yerini ve durumunu tespit eden ürün konuyla ilgili doğru adımlarla sizi yönlendirir. Müşterilerini memnun eden bir çalışma prensibine sahip olan modelin Bluetooth çekim alanı ortalama 10 metredir. İsteklerinize yanıt vererek beklentilerinizi karşılayan ürünün değerlendirme puanları da yüksektir. Sizin de sürücüyü otomatik bildirimle anında uyaran bir arıza tespit cihazına ihtiyacınız varsa bu ürünü deneyebilirsiniz. Ürün yorumlarına göz atarak teknik detaylarından emin olabilirsiniz.

OBD2 Bluetooth Türkçe Araç Arıza Tespit Cihazı Fiyatı

OBD2 Bluetooth Türkçe Araç Arıza Tespit Cihazı Fiyatı

ELM 327 OBD2 Bluetooth arıza kiti fiyatı ile sağladığı faydayı karşılaştırdığınız zaman çok uygun rakamlarla sunulduğunu görebilirsiniz. Şehirlerarası yollarda veya şehir içinde sıkışık bir trafikte meydana gelen arıza ile ilgili almanız gereken aksiyon hakkında bilgi veren ürün çoğu zaman hayat kurtarıcı bir unsurdur. Büyük problemler meydana gelmeden önce küçük arızalarda bile sizi uyaran bu sistem sayesinde aracınızın bakımını düzenli şekilde yapabilirsiniz. Günlük trafiğe veya uzun yola çıkmadan önce içiniz rahat bir şekilde aracınızı çalıştırabilirsiniz. Düzeltme kodları ile sinyal veren cihaz Trendyol üzerinden avantajlı fiyat fırsatları ile temin edilebilir. Ürünü Android ve iOS işletim sistemlerinde rahatlıkla aktif edebilirsiniz. Aracınızdaki hız, motor suyu sıcaklığı, manifold basıncı, hava giriş sıcaklığı, devir, yakıt basıncı, yakıt tüketimi ve seviyesi gibi bilgileri kolaylıkla takip edebilirsiniz.