Else Halı Kahverengi Otantik Çiçek Desenli Lastikli Halı Örtüsü 160x230 cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Else Halı Kahverengi Otantik Çiçek Desenli Lastikli Halı Örtüsü 160x230 cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kahverengi Otantik Çiçek Desenli Lastikli Halı Örtüsü 160x230 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Else Halı Canelyen-84 160 x 230 cm Kahverengi Otantik Çiçek Desenli Lastikli Halı Örtüsü

Halı hem evlerde hem de iş yerlerinde mekâna sıcaklık katması için tercih edilen bir üründür. Uzun süreli kullanımlarda halı üzerinde leke ve kirli bir görünüm oluşabilir. Kahve ve çay gibi bazı lekeler ürün temizlenmesine rağmen ortadan kaldırılamayabilir. Bu tip olumsuzlukları engellemek için halı örtüsü kullanabilirsiniz. Else Halı kahverengi otantik çiçek desenli lastikli halı örtüsü, sahip olduğunuz eşyayı daha estetik ve kullanışlı hâle getirir. Söz konusu ürün sayesinde evinizin dekorasyonunu pratik bir şekilde değiştirebilirsiniz. Farklı ölçülerde üretilen halı örtüsü alternatiflerini ihtiyacınıza göre değerlendirebilirsiniz. Özel tasarımıyla ilgi çeken Else Halı kahverengi otantik çiçek desenli lastikli halı örtüsü, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Çamaşır makinesinde kolaylıkla yıkanabilen bu ürün, konumlandırıldığı ortamın havasını değiştirir.

  • Boyutlar: 160 cm x 230 cm
  • Renk: Kahverengi/Turkuaz
  • Tür: Lastikli

Else Otantik Çiçek Desenli Halı Örtüsünün Özellikleri

Else Otantik Çiçek Desenli Halı Örtüsünün Özellikleri

Else Halı kahverengi renkli otantik çiçek desenli lastikli halı örtüsü farklı boyutlarda üretilir. Kullandığınız halının ölçülerine uygun olan alternatifi rahatlıkla seçebilirsiniz. Ürün, renkli ve desenli görünümü ile adeta bir çiçek bahçesini andırır. Lastikli yapısı sayesinde takma ve çıkarma işlemi esnasında pratiklik vadeder. Örtünün halı çerçevesini kavrayan dikişleri yerlerine tam olarak oturur ve potluk yaratmaz. Ürünün lastikli yapısı sayesinde halınızı süpürürken istenmeyen durumlar ile karşılaşmazsınız. Else Halı kahverengi renkli otantik çiçek desenli lastikli halı örtüsünü açık ya da koyu renkli mobilyalarınız ile kullanabilirsiniz. Eski halılarınızı yenilemek için de bu ürünü tercih etmeniz mümkündür. Çiçek desenli halı örtüsü, yaşam alanlarının dekorasyonunu değiştirmek isteyenler için pratik bir çözüm sunar. Else Halı kahverengi renkli otantik çiçek desenli lastikli halı örtüsünü kolayca takıp çıkarabilirsiniz.

Else Halı Kahverengi Halı Örtüsünün Tasarımı Nasıldır?

Else halı örtüsünün tasarımı özel olarak yapılır. Dizayn aşamasında kullanılan renkler, ürüne doğal ve otantik bir hava katar. Açık kahve tonları üzerine serpiştirilen renkli çiçekler ise dikkat çeker. Büyüklü küçüklü çiçek desenlerinin arasında kuş çeşitlerinin figürleri de bulunur. Halı örtüsünün çerçevesi açık kahve ve turkuaz rengiyle öne çıkar. Halının orta bölümüne özenle yerleştirilen ve farklı renklere sahip olan çiçekler, yaşam alanlarına estetik bir görünüm kazandırır. Kiremit rengi, sarı ve koyu kahverengi kullanılarak dizayn edilmiş olan halı örtüsü, titizlikle işlenmiştir. Her bir motif dikkatle örtü üzerinde konumlandırılmıştır. Yan yana estetik bir biçimde sıralanan desenler farklı renklerin uyumunu gözler önüne serer. Geleneksel ya da otantik bir dekorasyon tarzını benimsemiş olan bireyler, bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

Else 160x230 cm Lastikli Halı Örtüsünün Kalitesi Nasıldır?

Else Halı kahverengi otantik çiçek desenli lastikli halı örtüsü dayanıklı kumaştan üretildiği için uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Kaliteli görüntüsü sayesinde yaşam alanlarınızı daha sıcak bir ortam haline getirmenizi sağlar. Eski halınızı kullanmak istemediğiniz zaman ya da bir değişiklik yapmak istediğinizde söz konusu ürünü değerlendirebilirsiniz. Else Halı kahverengi otantik çiçek desenli halı örtüsü 160x230 cm ölçüleriyle geniş mekânlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Söz konusu örtü, ilk kullanımdan itibaren kalitesini belli eder. Tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde kalitesini uzun bir süre boyunca korur. Dilerseniz Else Halı kahverengi otantik çiçek desenli lastikli halı örtüsü yorumlarını inceleyerek ürünü tercih etmiş olan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de yaşam alanlarınıza şıklık katacak olan bu kaliteli ürünü Trendyol'dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.