Elseve L'oréal Paris Dream Long Bye-bye Makas Saç Bakım Kremi 200 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
750 TL'ye 150 TL İndirim
118,93 TL
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
143,90 TL
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elseve L'oréal Paris Dream Long Bye-bye Makas Saç Bakım Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beoft Satıcı Ünvanı: BEOFT PAZARLAMA YAZILIM KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611045096100014 Vergi Kimlik Numarası: 6110450961
    Bu ürün Beoft tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 13749

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

Elseve 13749 L'oréal Paris Dream Long Bye-Bye Makas 200 ml Saç Bakım Kremi

Elseve dream long bye-bye makas saç bakım kremi 200 ml uzun ve yıpranmış saçlar için üretilen bir üründür. İçerdiği özel formülü ile hem saçlarınızın sağlıklı bir yapıya ulaşmasını sağlar hem de müthiş bir ferahlık elde etmenize imkan tanır. Ürün, onarıcı bakım özelliği sayesinde kırık uçlar için de rahatlıkla kullanılabilir bir yapıdadır. Ayrıca, ürün sayesinde saçlarınız muhteşem bir kokuya sahip olacak. Saçlarınızın çok kolay bir şekilde açılması ve yumuşak bir yapıya sahip olmasını sağlayan bu ürünü Loreal şampuanları ile gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, ürünü kullanarak saç uçlarınızı ısıya karşı koruyabilirsiniz. Ürün, ince telli saçlar için de kullanılabilir bir yapıdadır.

  • Uzun ve yıpranmış saçlar
  • 200 ml
  • Yumuşak saçlar

Elseve Dream Long 200 ml Saç Bakım Kremi Formül İçeriği

Elseve Dream Long 200 ml Saç Bakım Kremi Formül İçeriği Nasıldır?

Elseve dream long bye-bye makas saç bakım kremi formül içeriğinde bitkisel kaynaklı faktörler bulunmaktadır. Zararlı kimyasallar barındırmayan ürün, bitkisel kaynaklı keratinler, vitaminler ve hint yağı ile zenginleştirilmiştir. Bu ürün sayesinde kırık saç uçlarınızı onarabilir, saç boylarınızı güçlendirebilir ve saçınıza parlaklık kazanabilirsiniz. Ürün, ısıyla kurutmadan ve şekillendirmeden önce saç boy ve uçlarına kullanmak için idealdir. Eşsiz formülü sayesinde 180 dereceye kadar koruma sağlar. Ürünü kullanırken ıslak ya da kuru saça uygulayabilirsiniz. Ürünün gözünüze temas etmesi halinde gözlerinizi ılık su ile durulayabilirsiniz. Daha etkili bir sonuç almak için Loreal Dream Long ailesinin diğer ürünleri ile ürünü kullanabilirsiniz.

Elseve Bye-Bye Makas Bakım Kremi Hangi Saç Tipleri İçindir?

Elseve Bye-Bye Makas Bakım Kremi Hangi Saç Tipleri için Uygundur?

Elseve dream long bye-bye makas saç bakım kremi 200 ml ürünü uzun ve yıpranmış saç tipleri için kullanılmaya uygundur. Ürünün sahip olduğu eşsiz formül, saçtaki kırık uçları onarır, saç boy ve uçlarını güçlendirir. Aynı zamanda, ince telli saçları için de bu ürün kullanılabilir. Özellikle de saçlarına sıklıkla fön çeken kullanıcılar için bu ürünü kullanmak oldukça faydalı olacaktır. Çünkü, ürün, saçlarınızı 180 dereceye kadar ısıya karşı korur. Bu özelliği sayesinde saçlarınızın hasar olmasını önleyebilir ve saçlarınızı besleyebilirsiniz. Kırık uçları onaran ve saç kırılmalarını önleyen ürün sayesinde saçlarınızı istediğiniz gibi uzatabilir, her santimini koruyabilirsiniz. Aynı zamanda, bu saç kremi uzun ve yıpranmış saç tipleri için idealdir.

Elseve Dream Long Saç Bakım Kreminin Saç Sağlığına Etkileri

Elseve Dream Long Saç Bakım Kreminin Saç Sağlığına Etkileri Nelerdir?

Elseve dream long bye-bye makas saç bakım kremi 200 ml yorum konusunda kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan birisi de ürünün saç sağlığına olan etkileridir. Ürün, saçta yer alan kırık uçları onarması ile oldukça dikkat çeker. Saçınızda yer alan kırık uçları onararak saçınızın çok daha canlı bir yapıda olmasını sağlamak mümkündür. Uzun saçların bakımının da daha zor olduğu düşünüldüğünde böyle bir ürünü kullanarak saçları onarmanın önemi daha da iyi anlaşılabilir. Isıya karşı etkili yapısı ile de dikkat çeken ürün, bu yanı ile saçlarını sürekli olarak ısıya maruz bırakan kişiler için de uygundur. Ürün, saçı 180 dereceye kadar ısıya karşı korumaktadır. İnce telli saçlar için de kullanılmaya uygun olan bu ürün, aynı zamanda saçlarınızın mükemmel bir kokuya sahip olmasını sağlar. Elseve dream long bye-bye makas saç bakım kremi 200 ml fiyatı hakkında detaylı bilgi ve ürünü satın almak için Trendyol üzerinden birkaç tıklama gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır.