5
KadınŞampuan kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan 200 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (72)
14 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
2 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kurumsal Fatura
179,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Turunculaşma Karşıtı
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan Çeşitleri Trendyol'da!

L'oreal Paris Elseve turunculaşma karşıtı 200 ml mor şampuan, açık renkli saçlarda ortaya çıkabilen renk yansımalarının oluşmasını engellemeye çalışır. Özellikle gri ve küllü sarı saç renklerinin soğuk ton görünümünü korumak için mor şampuan kullanımı tavsiye edilir. Saç yıkama rutinine eklenerek uygulanan Elseve turunculaşma karşıtı 200 ml mor şampuan, saçlardaki istenmeyen renk geçişlerini azaltır. Aynı zamanda bakım yaparak saçların ipeksi görünümüne kavuşmasına da destek verir. İçeriğindeki UV filtresi sayesinde saçları güneşin zararlı ışınlarına karşı korur.

  • Saçlardaki istenmeyen turunculaşmayı azaltır.
  • Gri, sarı, röfleli ve kumral saçlarda kullanılabilir.
  • Haftada bir kez kullanılması önerilir.

Elseve 200 ml Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuanın İçeriği Nedir?

Elseve 200 ml Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuanın İçeriği Nedir?

Elseve turunculaşma karşıtı 200 ml mor şampuan, formülünde renk pigmentleri ve UV filtresi sayesinde etkili sonuçlar almayı sağlar. Saç tellerinde ortaya çıkan turuncu ve sıcak yansımalarla etkileşime geçen mor pigmentler, bu istenmeyen değişimleri azaltır. Mor pigmentlerin kullanılma sebebi ise sarı ve turuncu renklerin nötrleme özelliğidir. Ürünün içindeki bir diğer önemli madde olan UV filtresi ise güneş ışınlarının sebep olduğu solmaları önlemeye yardımcıdır. Böylece parlak ve bakımlı saçlara kavuşmak kolaylaşır. Elseve 200 ml color vive mor şampuan içeriği, doğal saç yapısına zarar vermez. Ayrıca saçların ihtiyacı olan nem dengesini korur ve yağlanma sıklığını azaltır. Özel olarak hazırlanan parfümlü formülü sayesinde Elseve turunculaşma karşıtı 200 ml mor şampuan, uygulama sonrası güzel bir koku bırakır.

Elseve 200 ml Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan Nasıl Uygulanır?

Elseve 200 ml Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan Nasıl Uygulanır?

Elseve turunculaşma karşıtı 200 ml mor şampuanın uygulama yöntemi oldukça kolaydır. Mor renkli olan bu şampuanı kullanılmadan önce saçlar rutin yıkamada olduğu gibi ıslatılır. Saç yoğunluğuna göre gerekli miktarda şampuan, diplere parmak uçlarıyla masaj yapılarak yedirilir. Bu uygulama sırasında açık mor renkli köpükler ortaya çıkar. Mor şampuan iyice köpürtüldükten sonra saç rengine göre belirlenen süre boyunca bekletilir. Örneğin gri ve sarı saçlarda bu süre 1 ile 3 dakika arasında iken daha kumral tonlarda yaklaşık 5 dakikaya kadar mor şampuan saçta tutulur. Son aşamada ise saçlar güzelce durulanır. Ardından günlük saç bakım ürünleri saça sürülebilir. Mor şampuan uygulanmasında önemli bir nokta ise kullanım sıklığıdır. Genellikle 7 günde bir kez uygulanması önerilen turunculaşma karşıtı mor şampuanla saçlar en fazla haftada iki kez yıkanır.

Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuanı Kimler Tercih Eder?

Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuanı Kimler Tercih Eder?

Elseve turunculaşma karşıtı 200 ml mor şampuan, genellikle saçlarında renk dalgalanmalarından şikayetçi olan kişiler tarafından kullanılır. Mor şampuanın kullanım kitlesi oldukça geniştir. Bu ürünü farklı saçlara sahip bireyler tercih edebilir. Saç rengi açık olanlar ile koyu olanlar arasında uygulama süresi değişirken uygulama sıklığı açısından fark bulunmaz. Haftada bir kez kullanılması tavsiye edilen Elseve turunculaşma karşıtı 200 ml mor şampuan, saçlarında renk değişimi istemeyen bireylerce alınır. İçeriğinde mor pigmentler bulunduğu için renk değişiminin yanında saçları yıpranmasını da önler. Bu etkileri saçlarında görmek isteyen kişiler için ideal bir tercihtir. Aynı zamanda bu ürün saçlarının parlak ve canlı görünmesine isteyen kişilere hitap eder. Elseve 200 ml turunculaşma karşıtı mor şampuan kullanıcı yorumlarına bakıldığında ürünün ilk uygulamadan sonra bile etki gösterdiği belirtilir. Saç tonunu korumak isteyenler bu ürünü online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden kolayca satın alabilir.