Elvan Coffex Kahveli Şeker 1000gr 1 Poşet

229,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
225,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Elvan Coffex Kahveli Şeker 1000gr 1 Poşet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kipa kuruyemiş Satıcı Ünvanı: RIDVAN GÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4370231017
    Bu ürün Kipa kuruyemiş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Coffex kahveli şeker 1000 gr. (1 poşet)
  • “kahve olmadan asla” diyenler buraya. Kahvenin karşı konulmaz kokusu,
  • Ağzınızda bıraktığı nefis aroması bu bonbonun içinde.
  • Kahve molasını yanında taşımak isteyenlere, her daim mutlu edecek ve zinde tutmaya yetecek coffex.
  • Kahve molasından daha tatlı bir kahve molası!
Geri Bildirim Ver

Elvan Coffex Kahveli Şeker 1000gr 1 Poşet

Kahve çekirdekleri kullanılarak üretilen Coffex kahveli şeker, gerçek kahve dolgusuyla sizi buluşturur. Bu ürün, kahve ve şeker oranı dengede tutularak elde edilir. Yoğun çalışma temposunda ağızdan şeker ihtiyacınızı rahatlıkla karşılarken bu içeceği yudumlamış hissiyatını da sizlerde uyandırır. Bu özelliği sayesinde Elvan Coffex nerede satılır sorusu merak konusu olur. Özel jelatini sayesinde ürünler korunaklı hale gelir. Paket açıldığı anda ortamda kokusu yayılmaya başlar. Mola verdiğiniz anlarda Elvan Coffex kahveli şeker pek çok avantajı sizlere sunar. Her türlü kahve ihtiyacınızı şeker yardımıyla karşılayarak keyifli bir deneyim elde edebilirsiniz. Bir paket içerisinde karışık halde bulunan Mocha, Cappuccino gibi çeşitler Elvan Coffex 1 kg'lık paket içerisinde mevcuttur. Toz kahve ve yağsız süt tozu gibi malzemelerden elde edilen ürünler, damağınızda yumuşak bir doku bırakır.

  • Doğal kahve çekirdekleri
  • Sütlü aroması
  • Yoğun kahve tadı

Ağızlarda Kahve Tadı Bırakan Şeker Çeşitleri

Ağızlarda Kahve Tadı Bırakan Şeker Çeşitleri

Elvan Coffex gerçek kahveli dolgulu sert şekerleme 1 kg miktarı sayesinde uzun süre şekerin tadına varabilirsiniz. Gerçek çekirdeklerden elde edilen ve içerisinde yoğun dolgusu bulunduran ürün, alışılagelmiş şekerlerin dışında bir hissiyat bırakır. Jelatinini açtığınız andan itibaren oda içerisinde adeta bir aromalı sprey kullanılmış gibi ortamın her alanına kokusu yayılır. Elvan Coffex nerede bulabilirim sorusu müşterilerin ilgi odağı olur. Özellikle bu içecekten vazgeçemeyen kişilerin günlük olarak karşılamak istedikleri ihtiyaçlarını kusursuz şekilde giderir. Coffex kahveli aroması sayesinde bu kokuya bayılanların da tercihi olur. Uzun süre ortamda ürünün kokusunu hissedebilir, ağız içinde ise Elvan Coffex bonbon tadını hissetmeye devam edebilirsiniz. Özel dolgusu sayesinde ağzınızda yayılmaya devam eden tat, kahvenin de ötesinde bir lezzetle sizi karşı karşıya bırakır. Coffex kahveli şeker ile tatlı ihtiyacını da karşılayabilirsiniz.

Dikkat Çekici Elvan Coffex Ürün Özellikleri

Dikkat Çekici Elvan Coffex Ürün Özellikleri

Ağzınızdan dakikalarca gitmeyen tadı sayesinde günlük kahve ihtiyacınızı karşılamanızı sağlayan Elvan Coffex kahveli şeker 1000gr 1 poşet seçeneği ile uzun süre yetecek miktardadır. 1 kg’lık paket halinde olan ürünle hem misafirlerinizi ağırlayabilir hem de bunları yanınızda taşıyarak istediğiniz anlarda kullanabilirsiniz. Coffex kahveli şeker kahve tutkunlarının vazgeçemeyeceği gıdalar arasında yer alır. Gün içinde kahve ihtiyacı hissettiğiniz her an bu küçük şekerlerden tüketebilirsiniz. Sahip olduğu özellikler sayesinde bu tadı sevenler tarafından Coffex şeker nerede satılır araştırması yapılır. Bir poşet, bir alımda size uzun süre yeterli gelir. Mini boylarda olan ve özel jelatinle hazırlanan Coffex şeker, yanınızda taşınabilir kolaylıktadır. Özel ambalajı sayesinde erime, akma, yapışma gibi problemlerle uğraşmak durumunda kalmazsınız. Ağzınıza yumuşak bir doku bırakan ürün, uzun süre keyifli saatler geçirmenize imkan tanır.

Bütçe Dostu Elvan Coffex Ürün Fiyatları

Bütçe Dostu Elvan Coffex Ürün Fiyatları

Şekerlerin kutu ya da paket içerisinde yer alan miktarlarına göre Elvan kahveli şeker fiyatı belirlenir. 1 kg'lık paketin içerisinde yer alan şeker sayısı oldukça fazladır ve ödenen ücreti karşılar niteliktedir. Gerçek aroması, size bir fincan kahve içmiş gibi hissettirir. Elvan kahveli şeker gün içerisinde içecek yapacak bir zaman dilimi bulunamaması durumunda anlık olarak bu ihtiyacınızı karşılar. Bu gibi durumlar için yanınızda istediğiniz adette bulundurabilirsiniz. Coffex kahveli şeker 1000gr 1 poşet miktarı içinde çok sayıda ambalajlı ürün bulunur. Birbirine yapışma riski olmadığı için çantanızda kolaylıkla kahveli şeker muhafaza edebilirsiniz. Sert bir şeker olduğu için ağzınızda uzun süre kalır. Elvan Coffex şeker tükettikten sonra da hem ağız içinde tat vermeye hem de ortam içinde koku olarak yayılmaya devam eder. Trendyol üzerinden bu benzersiz ürüne ulaşabilir ve eşsiz lezzetin keyfine varabilirsiniz.