Emek AYÇİÇEK 4 LT

199 TL
(49,75 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Emek AYÇİÇEK 4 LT

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekspres Toptan Satıcı Ünvanı: MURAT DİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1583098415400013 Vergi Kimlik Numarası: 2980249683
    Bu ürün Ekspres Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EMEK AYÇİÇEK 4 LT

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Emek Yağ 4 lt

Pek çok yemeğin ve tatlının yapımında kullanılan malzemelerin başında ayçiçek yağı gelir. Temel besin maddesi olan bu ürün, doğal ayçiçeği bitkisinin olgunlaşmış çekirdeklerinden elde edilir. Bitkisel yağların besin değerleri yüksektir ve rafine, katkısız, sızma, sıcak ya da soğuk pres işlemleri uygulanarak elde edilir. Bu sıvı yağların içerisinde doymamış yağ asitleri bulunur. Emek ayçiçek yağı 4 lt bitkisel besin grubundan olduğu için çoğu yemek ve salata soslarında, tatlılarda, kızartmalarda kullanılır. Bu ürünün tadı hafiftir, akışkan kıvamdadır ve rengi açık sarıdır. Emek yağ organik ayçiçeğinden üretilir ve başka tohumlarla karıştırılmaz. Ürün kokusuz ve hafif tatta olduğu için yemek, kızartma, salata ve tatlı için güvenle kullanılabilir. Doğal ayçiçeği bitkisi işlenerek elde edildiği için kolesterol içermez.

  • Bitkisel kaynaklı içerik
  • Saf formül
  • Yüksek besin değeri

Emek Ayçiçek Yağı 4 lt Üretimi ve Özellikleri

Emek Ayçiçek Yağı 4 lt Üretimi ve Özellikleri

Bitkisel sıvı yağların üretiminde kullanılan birçok yöntem vardır. Rafine, soğuk ya da sıcak sıkım, sızma gibi uygulamalar yapılır. Öncelikle doğal, olgunlaşmış ayçiçeği bitkisinin çekirdekleri alınır ve soğutularak öğütme işlemi yapılır. Sonrasında kullanılacak olan yöntem seçilir ve üretim işlemi gerçekleşir. Üretim işleminden sonra teneke ya da pet şişelere aktarılır. Emek 4 lt ayçiçek yağı bu üretim işlemlerinden geçerek pet şişelerde depolanır. Gıdaları saklama koşulları uzun süre kullanımı açısından önemlidir. Emek yağ 4 lt doğru ortam, nem ve sıcaklık sağlandığında 12 aya kadar bozulmadan muhafaza edilebilir. Bu tür ürünler akışkan yapıda olduğu için doğru bir şekilde saklandığında dökülmesi ve dışarıya sızması önlenir. Yağların dökülmesi ve dışarıya sızma olması durumunda temizlenmesi zor olduğu için tüketiminde ve muhafaza edilmesinde uygun koşullar sağlanır.

Emek 4 lt Ayçiçek Yağı Yorumları ve Kullanım Alanları

Emek 4 lt Ayçiçek Yağı Yorumları ve Kullanım Alanları

Ayçiçek yağı besin değeri bakımından zengin bitkisel bir gıda türüdür. Bu ürün doğru ölçüde kullanıldığında vücudun gerekli besin değerlerini sağlar. Ayçiçek yağı sarı rengi, hafif tadı ve kokusu ile bütün yemeklere, tatlı ve kızartmalara lezzet verir. Müşteriler tarafından yapılan Emek 4 lt ayçiçek yağı yorumları bu bitkisel besinin tadının ve kokusunun hafif olduğu, rahat bir şekilde kullanıldığı yönündedir. Organik olarak üretilen gıdalar yeterli miktarda tüketilir ise vücudun gerekli yağ ihtiyacı karşılanır. Bitkisel yağların besin değerlerinin yüksek olması onlara çeşitli kullanım alanları yaratır. 8690700145044 koduna sahip olan bu bitkisel ürünün saf ayçiçeğinden elde edilmesi ve içeriğinde kolesterol olmaması avantaj sağlar. Bitkisel yağlar kategorisinde bulunan, ayçiçeğinden üretilen bu besin kokusuz yapısı ve hafif tadı ile sunumu yapılan yemeklere doğal lezzet katar.

Emek Ayçiçek Yağı 4 lt Fiyatı ve Kampanyaları

Emek Ayçiçek Yağı 4 lt Fiyatı ve Kampanyaları

Ayçiçeği yağlarının fiyatları üretim yöntemlerine, teknolojilerine, ambalaj şekillerine, ve ölçülerine göre birçok faktör bakımından değişir. Organik olarak imal edilen bu ürün ekonomik bir besin türüdür ve bütçe dostudur. Ürün farklı bütçelere hitap eder ve çoklu paket avantajları bulunur. Böylece birden fazla adetle sahip olunabilir. Böyle alımlar genellikle bitkisel yağın sık kullanıldığı ticari işletmelerde ya da kalabalık ailelerde olur. Ürünü bu şekilde almak müşteriler için avantaj ve kolaylık sağlar. Besinin kullanım sıklığına göre büyük litrelik olanları tercih edilebilir. Emek ayçiçek yağı 4 lt fiyatı ve değerlendirme puanları için kısa yoldan bilgi edinmeniz mümkündür. Trendyol’da yer alan müşteri yorumları size ürünün kullanım deneyimleri hakkında detaylı fikir verir. Doğal ayçiçeğinden özenle imal edilen bu ürüne avantajlı fiyatlarla ulaşabilir, misafirlerinize ve ailenize lezzetli sofralar hazırlayabilirsiniz.