EMİN Ahşap Reversi, Reversi Oyunu, Strateji, Akıl Oyunu

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
125 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

EMİN Ahşap Reversi, Reversi Oyunu, Strateji, Akıl Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNCİ PAKETİ Satıcı Ünvanı: MURAT ADSEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3126177373000001 Vergi Kimlik Numarası: 0080485239
    Bu ürün İNCİ PAKETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AHŞAP REVERSİ ZEKA, MANTIK VE STRATEJİ OYUNU Reversi kutusunun içerisinde 8x8 karelik ahşap oyun zemini. Toplam 64 adet siyah beyaz plastik oyun taşları ve oyunun nasıl oynanacağına dair bilgiler vardır. Oyunda kazanmak için yapılması gereken en önemli hamle köşelere taşlarınızı yerleştirmektir. Ne kadar çok köşeniz varsa kazanma şansınız o kadar yükselir. Ancak bu dört köşeyi alan oyunu mutlaka kazanır anlamına gelmez. Köşeye taş yerleştirmek için ilk hamleden itibaren hazırlık hamlelerini dikkatli bir şekilde yapmak gerekir. Hazırlık hamleleri her oyuncu için farklı tekniklerle yapılsa da genel olarak ortadaki 16 kareyi taşırmadan taş yerleştirmeye başlanır. Bu karelere taş yerleştirdikten sonra köşeleri rakibe vermemek için yapılması gereken en önemli şey köşe karelerin komşu karelerine mümkün olduğu kadar taş koymamaktır. Köşe karelerin komşu karelerinin dışındaki karelere taş koyarak oyun devam ettirilir

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 2-4 Kişi
  • Yaş 9+ Yaş
  • Dil Türkçe
Geri Bildirim Ver

EMİN Ahşap Reversi Strateji Akıl Oyunu Seçenekleri Trendyol'da!

Emi̇n ahşap reversi oyunu, zekâ geliştirici stratejileri barındıran, çok yönlü bir strateji etkinliğidir. Karşılıklı iki oyuncunun yaptığı hamleler, reversinin kazananını belirler. Oyunun temel elemanları siyah ve beyaz taşlardır. Bunlar kullanılarak iki rakibin birbirinin taşlarını elemesi sağlanır. Tahta üzerinde ilerlerken köşelere yakın olan rakibin taşları elenir. Bunun ardından köşeler ele geçirilir. Stratejik düşünme becerisi kazandıran Emi̇n ahşap reversi oyunu, 3 yaş üstü çocuklar ve yetişkinler için uygundur. Bu ürün eğlenceli ve eğitici özelliğiyle oyunculara çok yönlü kazanımlar sağlar.

  • Zeka geliştirici özelliğe sahip bir mantık ve strateji oyunudur.
  • %100 doğal ahşap tabla üzerine, 8 x 8 karelik siyah beyaz damalı alanlar oluşturulmuştur.
  • Siyah ve beyaz renkli 64 adet plastik taşla oynanır. Köşeleri ele geçiren kişi, oyunu kazanır.

Emin Ahşap Reversi Oyunu Nasıl Oynanır?

Emin Ahşap Reversi Oyunu Nasıl Oynanır?

Mantık ve strateji üzerine hazırlanan Emi̇n ahşap reversi oyunu kuralları, iki ayrı kişi için düzenlenmiştir. Ahşap tabla üzerinde siyah ve beyaz renkli 64 adet kare kutucuk mevcuttur. İki oyuncu arasında gerçekleşen müsabaka için 64 adet siyah ve beyaz plastik taş kullanılır. Yarışmacıların oyunu kazanması için kendi taşlarını köşelere yerleştirmesi gerekir. Emi̇n ahşap reversi oyunundaki hamleler arasında, ortadaki 16 karelik alana taşları yerleştirme hedefi öne çıkar. İlk hamleden sonra köşelere kendi taşlarını yerleştirmek isteyen oyuncu, ortadaki 16 kareden çıkmalıdır. Emin reversi strateji oyununu kazanmak için köşeler rakibe verilmemelidir. Köşelerin korunması için komşu olan 3 kareye, kural gereği taş yerleştirilmemelidir. Oyun için verilen sürenin sonunda en fazla köşeye sahip olan oyuncu birinci sayılır. Bu ürünle eğlenceli anlar yaşarken stratejik düşünme özelliğinizi güçlendirebilirsiniz.

Emin Ahşap Reversi Akıl Oyununun Kuralları Nelerdir?

Emin Ahşap Reversi Akıl Oyununun Kuralları Nelerdir?

Karşılıklı iki oyuncunun geliştirdiği stratejik hamleler sonucunda oyunun kazananı belirlenir. Toplamda 20 dakikalık turnuvalar düzenlenir ve bu sürenin sonunda birinci belirlenir. Emi̇n ahşap reversi oyunu esnasında 32 adet siyah ve beyaz olacak şekilde toplamda 64 adet taş, kareli zemin üzerinde sıralanır. Oyun süresi başladıktan sonra her oyuncu kendi taşlarını köşelere yerleştirmeye çalışır. İlerleme sağlamak için kullanıcıların kendi taşlarının yanındaki taşları elemesi gerekir. Rakiplerin taşlarını başlangıçta, ortadaki 16 karelik alana yerleştirmesi gerekir. Emi̇n ahşap reversi oyununda, taşların yerleştiği karelerin komşuları boş bırakılmaya çalışılır. Köşelere doğru ilerlemek isteyen oyuncular, kurallar dâhilinde stratejiler geliştirerek hareket eder. Emin reversi akıl oyununun kazananı, en fazla taşı eleyen ve daha çok köşeyi ele geçiren kullanıcıdır.

Emin Ahşap Reversi Strateji Oyunu Hangi Yaş Kitlesi İçindir?

Emin Ahşap Reversi Strateji Oyunu Hangi Yaş Kitlesi İçindir?

Çocuklar ve yetişkinler için ideal olan Emi̇n ahşap reversi oyunu, 0-3 yaş üzeri kişilere yönelik olarak hazırlanmıştır. 3 yaşından büyük çocuklarla uygun olan bu ürünün tasarımında doğal ahşap tercih edilmiştir. Bu oyun dikkat eksikliğini gidermenin yanı sıra çocuklarda zekâ gelişimine de katkıda bulunur. Çeşitli stratejiler geliştirerek rakibe karşı galip gelmek hedeflenir. Kısıtlı sürede daha başarılı stratejiler oluşturulmasını hedefleyen Emi̇n ahşap reversi oyunu yorumlarında, kullanıcı tecrübeleri ve ürünler hakkındaki görsellere yer verilir. Yarışmacıların 20 dakikalık süre içerisinde, köşelerin çoğuna sahip olmaması durumunda birincilik karşı tarafın olur. Ürün, çocuklara bilişsel ve stratejik düşünme becerisi kazandırmak için etkili teknikler sunar. Emi̇n ahşap reversi oyunu, strateji geliştirme, dikkat dağınıklığını giderme, zaman yönetimi sağlama gibi özellikleri bir araya getirmiştir. Bu yararlı ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın almanız mümkündür.