Emotion Deodorant Romance 150 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
690 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
108,50 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Emotion Deodorant Romance 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PANAYIR Satıcı Ünvanı: HALİLİBRAHİM KARDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1816925631200015 Vergi Kimlik Numarası: 5230084510
    Bu ürün PANAYIR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emotion deo romance 150ml ürün %100 orijinaldir
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudrasız
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Emotion Deodorant Romance 150 ml

Terlemek vücut sağlığı için son derece önemlidir. Vücut ısısının dengelenmesinin yanı sıra vücuttaki atıkların atılma yöntemlerinden biri olarak terleme, vücudunuz için bir dezenfektan görevi görür. Aynı zamanda terleme vücutta kötü koku oluşumuna neden olabilir. Vücut temizliğinin etkili olabilmesi için bütünsel bir yaklaşım gerekir. Duş almak terlemenin önüne geçmeyeceği gibi koku oluşumunu da önlemez. Bu sebeple özellikle duştan sonra temiz koltuk altlarına uygulanan Emotion Romance deodorant 150 ml size gün içerisinde yüksek koruma sağlar. Terlemeyi engellemek vücut için zararlı olabilir bu sebeple kötü koku oluşumunu önlemek sağlık açısından önemlidir. Romance serisi ile ter kokusunu önlerken tutkulu ve büyüleyici kokusu ile gün boyu rahat edebilirsiniz.

  • 48 saat koruma etkisi
  • Alüminyum içermeyen sağlıklı içerik
  • İz bırakmayan pudrasız formül

Uzun Süren Etkisi ile Emotion Deodorant Romance 150 ml

Uzun Süren Etkisi ile Emotion Deodorant Romance 150 ml

Emotion, 90 yılı aşkın tecrübesi ve Evyap güvencesi ile yerli ve milli marka olarak etkili ürünler sunar. Romance serisine ait deodorant alüminyum, silikon ve paraben içermeyen formülü ile doğal terleme dengesini bozmadan kötü kokuların oluşumuna engel olarak gün boyu süren etkili bir tazelik sunar. Gül kokuları ve odunsu notaların birleşimiyle size ve çevrenizdekilere benzersiz bir koku deneyimini yaşatır. Sabah sıktığınızdaki etkileyici kokusunu gün boyunca korur. Ter kokusunu tamamen yok ederek yerini çekici bir kokuya ve ferahlık hissine bırakır. Emotion Romance deodorant ile terlemekten korkmadan tüm duyguları ve aktiviteleri doyasıya yaşayabilirsiniz. Özellikle spor, dans gibi fiziksel aktiviteler esnasında harekete bağlı olarak terleme artabilir. Böyle durumlarda ter kokusundan korkmadan ve kendinizi kısıtlamadan özgürce hareket ederek sosyal hayatınızı canlı tutabilirsiniz.

Beğenilen Emotion Deodorant Romance 150 ml Yorumları

Beğenilen Emotion Deodorant Romance 150 ml Yorumları

Terlemek işin doğasında var anlayışıyla yola çıkan Emotion, vücudun doğal terleme dengesini bozmayı reddederek kötü koku oluşumuna odaklanır ve önlemeye çalışır. Duygu durumlarına ve hareket miktarına bağlı olarak vücuttan atılan ter miktarı azalır. Stresli ve heyecanlı anlarınızda ekstra artan teri önlemek yerine olumsuz etkilerini önlemek son derece önemlidir. Emotion Romance deodorant 150 ml kullananlar alüminyum, silikon ve paraben içermeyen zararsız içeriğinden memnuniyet duyarlar. Koltuk altı, boyun ve terleyen tüm bölgelerde güvenle kullanabileceğiniz Emotion Romance 48 saat süren etkileyici kokusuyla ferah bir his sunar. Emotion Romance deodorant 150 ml yorumları içerik ve sayı bakımından incelendiğinde yüksek puanlara sahip olması ile oldukça memnun kalınan bir ürün olduğunu gösterir. Deneyenler tarafından son derece beğenilen kokusu ile siz de ardınızda etkileyici bir koku bırakabilirsiniz.

Avantajlı Emotion Deodorant 150 ml Fiyatı

Avantajlı Emotion Deodorant 150 ml Fiyatı

Teninize direkt olarak temas eden kozmetik ürünlerin seçiminde dikkat edilecek önemli noktalar vardır. İçeriğinde sağlığa zararlı maddeler olmaması gerekirken aynı zamanda kıyafetlere zarar verecek içerik de olmamalıdır. Pudrasız formülü ile kıyafetlerinizde iz bırakmayan deodorantı tüm kıyafetlerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Sprey formundaki şişeyi cildinize 10 cm uzaklıkta tutarak 2-4 saniye boyunca püskürterek kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Etkili sonuç için duş sonrası kuru cilde uygulanması tavsiye edilen ürün, 48 saat etkili özel formülüyle uzun süreli rahatlık sağlar. Emotion Romance deodorant 150 ml fiyatı ürünün uzun süreli etkisi, boyutu ve içeriği düşünüldüğünde son derece uygundur. Kullananların kokusundan ve kalıcı etkisinden memnuniyet duydukları deodorantı, Trendyol üzerinden inceleyerek uygun fiyat ve kampanya avantajlarından faydalanma imkanı bulabilirsiniz. Siz de etkili özellikleriyle tanışmak için Emotion Romance deodorant 150 ml satın alabilirsiniz.