Emporium Face Mask

95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Emporium Face Mask

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: guneymotor Satıcı Ünvanı: HASİP KANALICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4940127941
    Bu ürün guneymotor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SU , RÜZGAR VE SOĞUK GEÇİRMEZ.
  • BOYUN -GÖĞÜS -KULAK- ENSE BÖLGESİNİ DE SOĞUK VE RÜZGARDAN KORUR.,
  • Malzeme: Amerikan Neopren Kumaş(Çin Kumaşlarıyla mukayese etmeyin)
Geri Bildirim Ver

Emporium Face Mask Çeşitleri Trendyol'da!

Emporium Face Mask, motosiklet kullanırken konforlu sürüş isteyen kişilerin kullanımına uygun bir üründür. Rüzgâr geçirmeme özelliği sayesinde tercih edilen bu ürün, neopren kumaştan üretilmiştir. Ürün, yumuşak ve esnek yapısıyla kullanımı sırasında yüz ve boyun bölgesinin rahat olmasını sağlar. Bu maskenin boyun bölgesinde yer alan cırt cırtlı bant, kullanacak kişinin ölçülerine göre ayarlanmasına imkân verir. Rüzgâr geçirmez özelliğiyle bu yüz maskesi, motosiklet yolculuklarının konforlu geçmesine yardımcı olmakla kalmayıp pek çok kış sporu sırasında sporcunun vücut ısısını korumasına da yardımcı olur. Yüz ve boyun bölgesini koruyan bu ürün, özellikle motosiklet kullanıcıları, bisiklet sürücüleri ve snowboard, dağ tırmanışı gibi sporları yapan kişiler tarafından tercih edilir.

  • Dayanıklı ve çevre dostu malzemeden üretilmiştir.
  • Su ve rüzgâr geçirmez özelliktedir.
  • Kişiye göre ayarlanabilir.

Emporium Siyah Face Mask'ın Materyali Nasıldır?

Emporium Siyah Face Mask'ın Materyali Nasıldır?

Emporium siyah face mask, neopren kumaştan üretilmiştir. Su geçirmez özelliğiyle pek çok farklı alanda kullanılabilen bu materyal, yumuşak ve esnektir. Ürün bu özellikleri ile kullanıcılarına hareket kolaylığı sağlar. Ayarlanabilir kısmı sayesinde Emporium face mask, yüz ve boyun bölgesini tam kavrar. Neopren kauçuk tabanın üzerine lamine edilmesi sayesinde rüzgâr geçirmez özellikte olan bu ürün, motosiklet sürücülerinin kullanımına uygundur. Çevre dostu malzemeden imal edilen bu ürün, geri dönüşüme elverişli yapıdadır. Neopren kumaş, düşük ve yüksek derece sıcaklıklara dayanabilir. Ayrıca tuzlu su da dâhil olmak üzere suya, ozona ve petrol ürünlerine de dirençlidir. Dayanıklı materyalden üretilmesi sebebiyle yıkamaya uygun bir yapısı olan ürün, -20°'ye kadar olan sıcaklıklarda vücut ısısını korur.

Emporium Siyah Face Mask Kullanışlı Mıdır?

Emporium Siyah Face Mask Kullanışlı Mıdır?

Emporium siyah face mask, son derece kullanışlı bir üründür. Maske, su ve rüzgâr geçirmeyen kumaştan üretilmesi sayesinde vücut ısısının korunmasına yardımcı olur. Bu ürün düşük sıcaklıklarda kullanıldığında vücut ısısını korurken kış aylarında da konforlu bir kullanım imkânı sunar. Yumuşak dokusu ve esnek yapısı, ürünü kullanacak kişiye hareket kolaylığı sağlar. Maskenin tasarımı görüşü engellemeyecek şekildedir. Ayrıca ürünün kulak kısmına kadar yükselen ve boyun bölgesini tümüyle kapatan tasarımı sayesinde kullanacak kişinin, özellikle düşük sıcaklıklarda konforlu olmasına olanak verir. Maskenin burun bölgesinde nefes almayı kolaylaştıran bir delik bulunur. Bune ek olarak burun kısmına yakın olacak şekilde ve ağız bölgesine denk gelen yere yakın bölgede ufak delikler yer alır. Bu sayede ürünü kullanan kişi, konuşurken ve nefes alıp verirken zorluk çekmez.

Emporium Siyah Face Mask'ı Kimler Tercih Eder?

Emporium Siyah Face Mask'ı Kimler Tercih Eder?

Emporium Siyah Face Mask yorumları incelendiğinde su ve rüzgâr geçirmez özelliği bulunduğu için genellikle motosiklet kullanıcıları tarafından tercih edilir. Ürün, uzun yol ve şehir içinde ulaşım için bisiklet kullanmayı tercih eden kullanıcılar için uygundur. Emporium Face Mask, düşük sıcaklıklarda vücut ısısını koruma özelliği sayesinde kışın doğa kampı yapmak isteyen kişilerin de tercih edebileceği bir üründür. Maske, siyah rengiyle her giysiyle uyumlu bir görünüme sahip olur. Esneme payı yüksek neopren kumaştan üretildiği için yapılan tüm aktivitelerde kişinin hareketlerini sınırlamaz. Bu sayede çok amaçlı bir kullanım alanına sahiptir. Ürün, kış sporları esnasında da yararlanılabilecek bir maskedir. Ürünün ağız kısmında bulunan hava kanalları, yapılan tüm bu aktiviteler sırasında kişinin rahat bir şekilde nefes almasını sağlar. Bu kullanışlı ürünü Trendyol'un avantajlı fırsatlarından faydalanarak satın alabilirsiniz.