emsa 1.sınıf Yüksek Kaliteli Kalıp Silikonu 1000 Gr 10 Shore Beyaz

600 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

emsa 1.sınıf Yüksek Kaliteli Kalıp Silikonu 1000 Gr 10 Shore Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMSAGRUP Satıcı Ünvanı: EMSA GRUP TEKNİK HIRDAVAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619105668800001 Vergi Kimlik Numarası: 6191056688
    Bu ürün EMSAGRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RTV-2 Kalıp silikonu terimindeki RTV tüm dünyada kalıp silikonlarına verilmiş ortak isimdir. Açılımı Room Temperature Vulcanizing yani oda sıcaklığında donan demektir. Tüm RTV silikonlar 23°C de kürleşirler. Daha az sıcak ortamlarda çalışma ve donma süreleri uzarken, daha yüksek sıcaklıklı ortamlarda çalışma ve donma süreleri kısalmaktadır. RTV-2 kalıp silikonlarında ki (2) ibaresi ürünün çift karışımlı ürün olduğu anlamındadır. Bir ana malzeme ve katalizörden oluşmaktadır. RTV-2 kalıp silikonu kullanım alanları: Polyester Döküm Alçı Döküm Mum (Parafin) Döküm Sabun ve Kokulutaş Döküm Beton Döküm Ayakkabı Taban Dökümü Mobilya Aksesuarları Dökümü Poliüretan Döküm Düşük Alaşımlı Metal Dökümler (Kurşun vb.) Özellikleri : Düşük viskosite (akışkanlık) sayesinde tüm detaylara kolayca girebilme. Bakır ve Kalay yüzeyler hariç hiçbir yüzeye tutunmama Yüksek Kopma ve Yırtılma Direnci Yüksek Isı Dayanımı Yüksek Kimyasal Dayanım. Yüksek Mekanik Dayanım Renk Beyazdır Düşük çekme oranı Ürün 10 shore sertliğindedir. Silikon ile katalizör karışım oranı % 2,5 oranında olmalıdır.
Geri Bildirim Ver