Emsan Damla 84 Parça Lüks Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Seti

1.888 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Emsan Damla 84 Parça Lüks Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SARUHANEVİM Satıcı Ünvanı: SARUHANEVİM ZÜCCACİYE TEKSTİL İNŞAAT MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0752038296700010 Vergi Kimlik Numarası: 7520382967
    Bu ürün SARUHANEVİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan damla 84 parça lüks kutulu çatal kaşık bıçak setiÇeliğin en şık formunu sofralarınıza emsan kalitesinde taşıyan paslanmaz çatal, kaşık, bıçak setiUzun süreli parlak kullanımUzun süre parlaklığını koruyan özel 18/10, 304 cr.Ni.Paslanmaz çelik malzemeden oluşmaktadır.Bu sayede keskinliğini uzun süre korur.Kullanım önerilerine uyulduğu sürece parlaklıklarını ve şık görünümlerini ılk günki gibi korur.12 adet yemek çatalı12 adet yemek kaşığı12 adet yemek bıçağı12 adet tatlı çatalı12 adet tatlı kaşığı12 adet tatlı bıçağı12 adet çay kaşığı2 yıl garantilidir.Iade kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Emsan Damla Lüks Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Seti ile Şık Sofralar

Günlük hayatta veya özel günlerde kurulan sofralar, bir aileyi etrafına toplaması ile oldukça önemli bir olay haline gelmektedir. Büyük sofralar etrafına oturan aileler birbirleri ile sohbet ederek kaynaşmaktadır. Büyük veya küçük demeden herkesin birbirleri ile vakit geçirmesini sağlamaktadır. Bu yüzden de sofralar özenli ve güzel bir şekilde hazırlanmaktadır. Bir sofranın en kilit eşyası çatal, bıçak ve kaşıktır. Bu parçalar sofranın düzenini tamamlamakla birlikte görünüme büyük etki sağlamaktadır. Emsan damla çatal bıçak takımı, zarafeti ve naifliği ile sofranıza muhteşem bir görünüm kazandırırken ailenizin ve misafirlerinizin beğenisini kazanmaktadır. Siz misafirlerinize ve ailenize lezzetli yemeklerinizi sunarken güzel görünümlü Emsan damla 84 parça lüks kutulu çatal kaşık bıçak seti sizlere eşlik etmektedir. Daha güzel sofralar için birbirinden güzel Emsan Damla setini tercih edebilirsiniz.

  • Mutlu Sofralar
  • Paslanmaz Ürünler
  • Yüksek Malzeme Kalitesi

Emsan Damla 84 parça Lüks Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Seti

Söz konusu mutfak ve dekorasyon olunca birbirinden çeşit ürünler müşterilerin beğenilerine sunulmaktadır. Evliliğe hazırlananlar veya çatal bıçak kaşık seti eskiyen kişiler, piyasada bir araştırma yaparak en uygun bütçeli ve en kaliteli olan ürünleri almak istemektedirler. Bir sofra hazırlığında yemeklerin lezzetinden önce sofranın güzelliği etrafındaki kişileri doyurmaktadır. Ayrıca güzel ve özenli bir sofraya koyulan yemekler olduğundan çok daha iyi ve lezzetli durmaktadırlar. Emsan damla 84 parça lüks kutulu çatal kaşık bıçak seti, şık tasarımı ve kaliteli olması ile müşterilerin en çok tercih ettiği üründür. Bulunduğu sofrayı çok daha naif ve zarif gösterirken misafirlerin beğenisini kazanmaktadır. Üstelik paslanmaz çelikten imal edilen Emsan Damla çatal kaşık bıçak setini uzun yıllar boyunca hiçbir sorun yaşamadan rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kalitenin Adresi Emsan Damla 84 parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Dostlarınıza, ailenize veya sevdiklerinize muhteşem sofralar hazırlayarak sohbet etmek, vakit geçirmek en keyifli aktivitelerden olmaktadır. Çünkü bir sofra bütün herkesi etrafında toplayabilecek en büyük etmendir. Bunun için kişiler yemeklerin lezzetine dikkat ettikleri kadar sofra düzenini de oldukça önemsemektedir. Emsan 84 parça çatal bıçak kaşık seti, bir sofranın en kilit parçalarıdır. Hem yemek yerken kişilere yardımcı olduğu gibi hem de sofraya ilk bakıldığında dikkat çeken ürünlerdir. Bu yüzden de kaliteli ve güzel setler satın alınmalıdır. Emsan 84 parça çatal bıçak kaşık setindeki bütün ürünler paslanmaz çelikten üretildiği için seneler boyunca ilk günkü kalitesi ile kalmaktadır. Ayrıca ürünlerin keskinliği uzun süre kendini korumaktadır. Daha mutlu sofralar için Emsan Damla 84 parça Lüks Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Setini satın alabilirsiniz.

Emsan Damla Çatal Kaşık Bıçak Seti Fiyatları ve Yorumları

Sofra, bir aileyi etrafında toplaması ile en önemli unsurlardan biridir. Bu yüzden de hazırlanması dikkat ve özen gerektirir. Her mutfakta ve her sofrada bulunması gereken çatal, bıçak ve kaşıklar set halinde alındığında çok daha uygun fiyata gelmektedir. Damla 84 parça lüks kutulu çatal kaşık bıçak seti, kalitesini ilk kurulduğu günden beri kanıtlayan Emsan markasına aittir. Emsan, kaliteli ürünleri uygun fiyatları sayesinde müşterilerin beğenisini ve güvenini kazanmış bir markadır. Set içerisinde 12 adet yemek çatalı, 12 adet yemek kaşığı, 12 adet yemek bıçağı bulunmaktadır. Ayrıca yemek sonrası çay sunumu için de 12 adet tatlı çatalı, 12 adet tatlı kaşığı, 12 adet tatlı bıçağı ve 12 adet de çay kaşığı set içerisinde yer almaktadır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Emsan Damla 84 parça lüks kutulu çatal kaşık bıçak seti kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.