Emsan Demre Çelik Tava 24 cm

1.099 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Emsan Demre Çelik Tava 24 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AnkaHome Satıcı Ünvanı: RAMAZAN KARAGÜNEY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1765440940000011 Vergi Kimlik Numarası: 5100060613
    Bu ürün AnkaHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Emsan Demre Çelik Tava 24 Cm

Emsan Demre çelik tava 24 cm 600.15.01.1006 lezzetli yemekler yapmanıza yardımcı olur. Düşük ısıda bile pişirmeyi sağlar. Kapsül tabanı sayesinde ısıyı uzun bir süre hapseder ve böylelikle enerji tasarrufu sağlar. Isınmayan sap elinizi yakmadan güvenli kullanıma olanak tanır. Emsan marka Demre çelik tava şık görünümü, ısıyı hapsetmesi, gösterişli olması ile tüm beklentilerinizi karşılar. Yüksek kalitede dizayn edilen ürün uzun süreli kullanıma uygundur. Kalitesiyle ilk alındığı haliyle kalır, şıklığını ve parlaklığını kaybetmez. Emsan Demre çelik tava 24 cm geniş tabanıyla yemeklerinizi homojen bir şekilde pişirebilirsiniz. Kolay temizlenebilen ürün bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Emsan Demre tavanın kaliteli tabanı sayesinde yemeklerin dibi tutmaz. Kullanışlı Emsan Demre tavanın öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Geniş taban
  • Enerji tasarrufu
  • Şık tasarım

Kullanışlı Emsan Demre Çelik Tava

Kullanışlı Emsan Demre Çelik Tava

Yemeklere yardımcı Emsan Demre çelik tava sayesinde eşsiz lezzetler elde edebilirsiniz. Emsan Demre 24 cm tava 18/10 CrNi paslanmaz çelikten imal edilen üst düzey kaliteli şık bir üründür. Dolayısıyla uzun süre sağlıklı kullanım sağlar. Ergonomik paslanmaz çelik sap el yakmaz. Emsan 24 cm çelik tava yemek yapma işlemini verimli hale getirecek şekilde dizayn edilir. Enerji kapsül tabanı sayesinde ısıyı hapsederek yemeğinizin soğumasını engeller. Emsan Demre çelik tava geniş iç hacme sahiptir. Yüksek güvenlikli oluşuyla ve sağlamlığıyla mutfağınızın vazgeçilmezidir. Yer kaplamadan pratik yemeklere olanak sunar. Şık ve kaliteli olan bu ürün, özenle tasarlanır. Gazlı, elektrikli, seramik, indüksiyon dahil tüm ocak tipleri için kullanıma uygundur. Lezzetli ve uzun süre sıcak kalan yemekler için Emsan çelik tavayı tercih edebilirsiniz.

İşlevsel Özelliklere Sahip Emsan Demre Çelik Tava

İşlevsel Özelliklere Sahip Emsan Demre Çelik Tava

Emsan Demre 24 cm çelik tava uzun süreli kullanıma uygun kaliteli ve sağlam olarak üretilir. Lezzetli yemekler için dizayn edilen tavanın sağlamlığı imal edildiği malzemeye bağlıdır. Demre tava 304 kalite 18/10 çelikten üretilir, tek parça olan model, paslanmaz yapıdadır. Geniş iç haznesi dolayısıyla kullanımı oldukça rahattır. Emsan 24 cm çelik Demre tava ele tam oturan sapı sayesinde rahat bir tutuş sağlar. Zarif, metalik tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Tabanı sayesinde sıcak kalan, dibine tutmayan lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Tek parça olan bu ürün, bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanır. Kaliteli, yüksek niteliğe sahip Emsan marka Demre çelik tava tüm ocaklarla uyumlu olması sayesinde dilediğiniz ocakta yemek pişirme olanağı sunar. Oldukça kullanışlı, metalik renkli Emsan Demre tava sayesinde siz de pratik bir şekilde yemek yapabilirsiniz.

Emsan Demre Çelik Tava 24 cm Fiyatları

Emsan Demre Çelik Tava 24 cm Fiyatları

Emsan Demre çelik tava 24 cm fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. 304 çelikten imal edilen tava maksimum düzeyde dayanıklıdır. Tasarım harikası olan bu ürün, oldukça kullanışlıdır. Yüksek miktarda yemeği tek seferde pişirme olanağı sağlar. Geniş yüzeyli enerji kapsül taban, yemeklerin yapışmasını ve yanmasını engeller. Emsan Demre çelik tava 24 cm kullananlar tarafından beğeniyle karşılanır. Yapması uzun süre gerektiren yemekleri hızlı bir şekilde pişirerek zamandan tasarruf edebilirsiniz. Sağlamlığı, ısıyı koruması ve tek parça olmasıyla kullanım kolaylığı sağlar. Metalik rengiyle mutfağınıza şık bir görünüm katar. Emsan Demre çelik tava 24 cm yorumlarına bakarak ürün hakkında farklı fikirler edinebilirsiniz. Pratik yemekler için, maksimum düzeyde ısıyı hapseden, uzun ve sağlıklı kullanım ömrü olan Emsan marka Demre çelik tavaya Trendyol’da fırsatlarla sahip olabilirsiniz.