Emsan Kuvars 7 Parça Tencere Seti Siyah-gold

3.600 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Emsan Kuvars 7 Parça Tencere Seti Siyah-gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARKALAR DÜNYASI Satıcı Ünvanı: RECEP ÖZGAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5132847653400019 Vergi Kimlik Numarası: 6900042444
    Bu ürün MARKALAR DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Kuvars 20 cm Siyah Gold Derin Tencere Emsan Kuvars 24 cm Siyah Gold Derin Tencere Emsan Kuvars 28 cm Siyah Gold Basık Tencere Emsan Kuvars 26 cm Siyah Gold Tava Malzeme: Alüminyum Döküm 2 Yıl Garantilidir. EKSTRA GÜÇLENDİRİLMİŞ KUVARS SERİSİ Kuvars serisi tencere ve tavalar, gövdesinin döküm olması sebebiyle yamulmalara karşı ekstra dayanıklıdır. Tek tek alabileceğiniz 2 boy derin tencere, 2 boy pilav tenceresi ve 2 boy tavası olan Kuvars serisi ürünleri 2 yıl garantilidir. Paslanmaz çelik kulpları ürünün yıllarca yepyeni görünmesini sağlar. Her tip ocakta kullanılabilir, kapaksız olarak fırında pişirme yapılabilir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 7 Parça
Geri Bildirim Ver

Emsan Kuvars 7 Parça Tencere Seti Siyah-Gold

Emsan Kuvars 7 parça tencere seti siyah-gold KUVARSSET1 modelinin gövdesi dökümden yapılan sağlam bir yapıdadır. İçeriğinde 20 ve 24 cm derin tencere, 28 cm basık tencere ve 26 cm siyah gold tava bulundurur. Toplamda 7 parçaya sahiptir. Evinizin tüm tencere ihtiyacına bu set sayesinde sahip olabilirsiniz. Emsan kuvars set, gövdesinin döküm malzemeden yapılması sayesinde yamulmalara ve ezilmelere karşı ekstra dayanıklıdır. Sette bulunan tencereler paslanmaz çelik kulplara sahiptir. Dayanıklı yapısı sayesinde her kullanım sonrasında temizliği uygun şekilde yapılırsa uzun süre ilk günkü görünümünü korur. Emsan Kuvars 7 parça tencere seti siyah-gold iki boy derin, bir boy pilav tenceresi ve bir boy tavaya sahiptir. Evinizde kaliteli ve uzun yıllar kullanmak için bu seti tercih edebilirsiniz.

  • 7 parça
  • Döküm gövde
  • Dayanıklı malzeme

Kullanışlı Emsan Kuvars 7 Parça Tencere Seti Özellikleri

Kullanışlı Emsan Kuvars 7 Parça Tencere Seti Özellikleri

Uzun yıllar kullanılacak olan Emsan Kuvars set yanmaz yapışmaz özelliği sayesinde oldukça dayanıklıdır. Şık ve klasik tasarımıyla mutfağa zengin bir hava katar. Kullananların mutfaktaki pratik yardımcısı olan Emsan Kuvars tencere seti döküm olması sayesinde yüksek dayanıklılığa sahiptir. Yanmaz yapışmaz kulpları sayesinde fırında da kullanılabilir. Takım içeriğine kapaklar dahildir. Tava kapağı hariç set toplam 7 parçadan oluşur. Emsan kuvars 7 parça tencere seti siyah-gold kullananlar ürünün metal saplarının kullanışlı olduğuna vurgu yapar. Özel iç kaplaması sayesinde yemekleri yakmadan ve yapıştırmadan güvenle pişirir. Ürünün döküm olmasının yanı sıra çelik sapları sayesinde fırın kullanımına uygun olması, farklı amaçlar için fazla eşya alınmasının önüne geçer. Setin sahip olduğu dayanıklı malzemeler, müşterilere uzun yıllar kullanım olanağı sağlar. İndüksiyon hariç tüm ocaklarda kullanıma uygun bir settir.

Pratik Emsan Kuvars 7 Parça Tencere Seti Kullanımı

Pratik Emsan Kuvars 7 Parça Tencere Seti Kullanımı

7 parçalı setin malzemesi granit görünümlü kaplamadır. Rengi siyah ve altın sarısından oluşur. 20 cm derin tencere 3,14 litre, 24 cm derin tencere 4,5 litre ve 26 cm pilav tenceresi 3,5 litre hacimle sunulur. Ayrıca sette 26 cm genişliğinde tava da bulunur. Emsan Kuvars 7 parça tencere seti siyah-gold yorumları setin dayanıklılığı ve kalitesini vurgular. Ürün, şık görünümü sayesinde işlevsel kullanımının yanında dekoratif görünümüyle de beğeni toplar. Müşteriler için tasarlanan minimal, pratik ve kullanışlı olan bu ürün mutfakların vazgeçilmezi olur. Yerli üretime sahip bu ürün üç tencere, üç kapak ve bir tava ile kullanıma hazırdır. Takımın her parçası fırında da kullanılabildiği için misafir sayısına uygun tencereyi kullanmanız mümkün olur. Bu ürünü çeyize eklemek için alabilir, uzun yıllar yıpranmadan ve modası geçmeden kullanabilirsiniz.

Uygun Emsan Kuvars 7 Parça Tencere Seti Fiyatları

Uygun Emsan Kuvars 7 Parça Tencere Seti Fiyatları

Emsan kuvars seti 7 parçadan oluşarak yemek hazırlarken ihtiyaç duyulabilecek malzemelere tek seferde ulaşmanızı mümkün kılar. Bu ürün, müşterilere Emsan kalitesiyle sunulur. Ürünün yanmaz yapışmaz iç yüzeyi, paslanmaz çelik sapları ve hem fırın hem de ocakta kullanıma uygun olması tercih edilme sebepleri arasında yer alır. İndüksiyon hariç tüm ocaklarda kullanılır. Derin tencereleri, tavası ve basık tenceresi sayesinde pişireceğiniz yemek fark etmeksizin uygun boyutta ürünü kullanabilirsiniz. Set, markanın ekstra güçlendirilen kuvars serisi ürünüdür. 7 parçalık set halinde Emsan kuvars serisine istediğiniz zaman ulaşarak ürünü inceleyebilirsiniz. Emsan Kuvars 7 parça tencere seti siyah-gold fiyatları ile her müşteri grubuna uygun bir takım olup ihtiyacı karşılar. Şık, modern ve dayanıklı bu ürüne siz de Trendyol’un cazip fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.