Emsan Titangranit 26 cm Karnıyarık Tencere Metal

607 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Emsan Titangranit 26 cm Karnıyarık Tencere Metal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFSUNLU Satıcı Ünvanı: KUTBEDDİN DANIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bingöl Vergi Kimlik Numarası: 2700670726
    Bu ürün EFSUNLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Titangranit 26 cm Karnıyarık Tencere Metal----Granitten Gelen Güç!----Titangranit tencereler çizilmeye dayanıklı yüksek teknolojili 3 kat kat iç kaplaması ve alüminyum döküm gövdesi ile çok sağlamdır.----Yüksek ısıya dayanıklı non-stick dış yüzeyi ve tamamen yanmaz yapışmaz iç yüzeyi ile mutfaklarda uzun yıllar sağlıkla kullanılabilir.----Titangranit tencerelerin 20-24-26 cm derin tencere, 22-24-26-28-30 cm pilav tencere çeşitleri mevcuttur. ---- -- İndüksiyon hariç tüm ocaklarda kullanıma uygundur.
  • -- Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • -- ----Hacim: 3,1 Litre--

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Emsan Titangranit 26 cm Metal Karnıyarık Tencere

Emsan Titangranit 26 cm karnıyarık metal tencere ile lezzetli yemekler yapmak oldukça kolaylaşabilir. Titangranit bir tencere olan bu ürün çizilmeye karşı dayanıklıdır. Bu sayede tencerenin içinden metal veya tahta kaşık kullanarak karnıyarıklarınızı gönül rahatlığıyla çıkarabilirsiniz. Son teknoloji ile üretilen bu tencere 3 kat iç kaplamaya sahiptir. Sağlam alüminyum gövdesi sayesinde yüksek ısıya dayanıklı olan Emsan Titangranit 26 cm karnıyarık metal tencere ile yemeklerinizi harlı ateşte pişirebilirsiniz. Tasarımı ve rengi ile oldukça zarif ve modern görünen bu tencere mutfakların ayrılmaz parçalarından biri olabilir. Özellikle sık sık karnıyarık benzeri yiyecekler yapmayı seviyorsanız, bu tencereyi tercih edebilirsiniz. Oldukça hafif olan bu tencerenin kulpları hemen ısınmadığı için rahatlıkla hareket ettirebilirsiniz.

  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Non-stick dış yüzeye sahiptir.
  • Yanmaz ve yapışmaz iç yüzeyi vardır.

Emsan Titangranit Karnıyarık Tenceresinin Yüzeyi Sağlam mı?

Emsan Titangranit Karnıyarık Tenceresinin Yüzeyi Sağlam mı?

Emsan Titangranit 26 cm karnıyarık metal tencerenin yüzeyi oldukça sağlamdır. Non-stick teknolojisi kullanılarak üretilen dış yüzeyi ile ateşe karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda yanmaz ve yapışmaz bir iç yüzeye sahiptir. Bu özellikleri sayesinde, Emsan Titangranit 26 cm karnıyarık tencere uzun yıllar boyunca mutfağınızda sağlıklı bir şekilde kullanılabilir. 3.1 litre hacminde olan bu gerecin içinde uzun patlıcanları yan yana dizerek rahatlıkla karnıyarık yapabilirsiniz. 9 x 28 x 38 cm boyutlarındaki bu ürün 3 kilogram ağırlığındadır. Oldukça hafif olan bu tencerenin yerini değiştirirken taşımakta zorlanmanıza gerek kalmaz. Bu ürün 26 cm boyu ile son derece kullanışlıdır. Ayrıca Emsan Titangranit 26 cm karnıyarık metal tencere gri rengi, metal kulpları ve cam kapağı ile her mutfağa uyum sağlayabilir.

Emsan Titangranit 26 cm Karnıyarık Tencere Isıya Dayanıklı mı?

Emsan Titangranit 26 cm Karnıyarık Tencere Isıya Dayanıklı mı?

Emsan Titangranit 26 cm karnıyarık metal tencere ısıya dayanıklı bir teknoloji kullanılarak üretilir. Granit kaplamalı ve metal karışımlıı yüzeyi sayesinde yüksek ateş ile yiyeceklerinizi pişirebilirsiniz. İdeal derinliği ile karnıyarık başta olmak üzere çeşitli et ve sebze yemeklerinizi kolayca hazırlayabilirsiniz. Ürün her mutfakta yer alabilecek ölçüde işlevseldir. Isıya dayanıklılığı sayesinde yıpranma endişesi olmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Emsan Titangranit 26 cm karnıyarık metal tencere özel iç ve dış yüzeyi sayesinde evde, restaurantlarda veya kalabalık etkinliklerde de tercih edilebilir. Özellikle kalabalık grupları ağırlamak için seçilebilecek bu ürünün yanmaz ve yapışmaz yüzeyi sayesinde yiyeceklerin formları bozulmadan kolaylıkla tencereden çıkarabilirsiniz. Bu gereci tüm bu özellikleri sayesinde tekrar tekrar kullanabilirsiniz.

Emsan Titangranit 26 cm Karnıyarık Tencere Kaliteli mi?

Emsan Titangranit 26 cm karnıyarık metal tencere oldukça kalitelidir. İçinde ve dışında kullanılan kaliteli materyaller sayesinde yıllarca kullanılabilir. Metal kulplarından kalın cam kapağına kadar oldukça sağlam ve dayanıklıdır. Emsan garantisi ile kullanıcılara sunulur. 24 ay garantisini bulunan gereç, yanmaz ve çizilmez iç yüzeyi ile mutfakta vakit geçirmeyi sevenlerin tercih edebileceği seçeneklerden birisi olabilir. Yaygın olarak kullanılan oval kulp ve kapak tutacağı ile kullanıcılarına üst düzey işlevsellik kazandırmayı hedefler. Tencerenin tabanı ısının eşit bir şekilde yüzeye yayılabilmesini sağlar. Böylece yemekleriniz servis edilene kadar sıcaklığını ve lezzetini koruyabilir. Hem görüntüsü hem de özellikleri ile Emsan Titangranit 26 cm karnıyarık metal tencere kullanımınız için ideal seçenekler arasındadır. Bu ürünü çevrimiçi alışveriş platformu Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Ürünün ne kadar kaliteli olduğu hakkında kullanıcılar tarafından yapılan Emsan Titangranit 26 cm karnıyarık metal tencere yorumlarını okuyabilirsiniz. Alışverişinizden memnun kalmadığınız takdirde platformun iade ve değişim seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.