9
Süzgeç kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Emsan Troy Emaye Süzgeç Kırmızı 22 Cm

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
11 saat 24 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
375 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 4 gün içinde
Kargo Bedava
749,98 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 24 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye 16 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Emsan Troy Emaye Süzgeç Kırmızı 22 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Troy Emaye 22 cm Süzgeç Kırmızı. Malzeme: Emaye Ölçü: 22 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Emsan Troy Emaye 22cm Süzgeç Kırmızı

Bir evde çok sık kullanılan yerlerden biri mutfaktır. Mutfakta kullanılan eşyaların pratikliği önemlidir. Pek çok kişi aldığı ürünün hem şık hem de pratik olmasına özen gösterir. Mutfak gereçleri seçiminde dikkat edilen diğer bir konu ise alınan ürünün dayanıklı olmasıdır. Küçük bir eşya olarak görülen ürünler, pek çok alanda mutfakta size yardım eder. Bir mutfakta sıklıkla kullanılan süzgeçler de bunlardan biridir. Emsan Troy süzgeç hem şık tasarımı hem de pratik kullanımıyla sizi memnun edebilir. Mutfak gereçleri içerisinde süzgeçler oldukça önemlidir. Pek çok yemeği hazırlamada sizlere yardımcı olur. Kullanmayı sevdiğiniz mutfak eşyaları yemekleri kısa sürede yapmanızı da sağlar. Emsan emaye süzgeç ile yemek hazırlamayı eğlenceli hale getirebilir, lezzetli yemeklerin ön hazırlığını yapabilirsiniz.

  • Dayanıklı yapı
  • Şık kırmızı tasarım
  • Pratik temizlik imkanı

Pratik Kullanım Sağlayan Emsan Troy Emaye Süzgeç

Pratik Kullanım Sağlayan Emsan Troy Emaye Süzgeç

Emsan Troy emaye 22 cm süzgeç kırmızı rengiyle mutfağınıza canlılık katar. Her rengin farklı bir anlamı vardır. Heyecanı ve tutkuyu temsil eden kırmızı renk, mutfakta ve gıda sektöründe sıklıkla kullanılır. Markanın canlı renkteki bu ürünü özel bir tasarıma sahiptir. Ürün ayaklı olması sayesinde mutfak tezgahında rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca altın rengindeki zarif tutacakları ürüne şıklık katar. Emsan Troy emaye 22 cm süzgeç kullananlar yorumlarda ürünün mutfak tezgahı üzerinde şık bir görünümü olduğunu belirtir. Ürün sağlam bir yapıya sahiptir. 1 kg ağırlığındaki gereç oldukça dayanıklıdır. Sac üzerinde 800°C’de pişirilen emaye çamuru camsı bir yapıya ulaşır. Bu sayede çizilmelere karşı dayanıklı bir yapı oluşur. Ürün, bulaşık makinesinde yıkanabilir ve buzdolabına kolaylıkla girebilir. Ayrıca derinliğiyle meyve, sebze, bakliyat gibi diğer ürünler için de uygundur.

Mutfaktaki Yardımcınız Emsan Troy Emaye Süzgeç

Mutfaktaki Yardımcınız Emsan Troy Emaye Süzgeç

Mutfak gereçleri yemek hazırlamada size yardımcı olur. Bu ürünlerin öncelikle kaliteli ve uzun ömürlü olması beklenir. Süzgeç sık kullanılan bir ürün olduğu için bu gerecin sağlam olması da gerekir. Markanın dayanıklı ürünü kullanıldığında yapılan iş keyifli hale gelir. Sadece makarna süzmek için değil, farklı ürünler için de süzgeç kullanılır. Ancak sık kullanıldığından dolayı üründe yıpranmalar meydana gelebilir. Emsan kırmızı süzgeç yıpranmayı minimuma indirmek için sac üzerinde yüksek derecede pişirilen emaye çamuruyla yapılır. Bu özelliği sayesinde dayanıklılık konusunda müşterileri memnun eder. Mutfağınıza şıklık katan ürün 22 cm boyutuyla 2-3 kişilik gıdayı süzmenize yardımcı olur. Bu sayede kendinizle birlikte sevdikleriniz için yemek yaparken de ürünü kullanabilirsiniz. Ürün hakkında müşterilerin düşüncelerini ve tecrübelerini incelemek için Emsan Troy emaye 22 cm süzgeç yorumlarını okuyabilirsiniz.

Kampanyalı Emsan Troy Kırmızı Süzgeç Fiyatları

Kampanyalı Emsan Troy Kırmızı Süzgeç Fiyatları

Yemek hazırlamanın ilk adımı olan yıkama işlemi pek çok gıda için geçerlidir. Yıkanan ürünlerin üzerinden suyun hızlı süzülmesi beklenir. Bu noktada temel mutfak gereçlerinden biri olan Emsan süzgeç size yardımcı olur. Süzgeç seçimi kullanım pratikliği için önemlidir. Ürünün ayaklarının yüksekliği, sapların kolay tutulabilir olması ve derinlik önemlidir. Emsan Troy emaye süzgecin tutacak kısmı özel olarak tasarlanır. Oval kenarlar sayesinde saplar ellerinizi acıtmaz. Şık tasarıma sahip olan ürünle mutfağınıza şıklık katabilirsiniz. Süzgeç, kırmızı rengiyle pek çok mutfak dekorasyonuna uyum sağlar. Size mutfakta yemek hazırlama aşamasında yardımcı olan Emsan troy emaye 22 cm süzgeç kırmızı fiyatı sayesinde de müşterilerin tercihi olur. Boyut, tasarım özellikleri ve üretim materyali fiyatların belirleyicisi olabilir. Bu ürünü uygun fiyata almak için Trendyol’un avantajlı fiyatlarından faydalanabilirsiniz.