Emsan Troy Emaye 30 cm Ayaklı Kek Fanus Kırmızı

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
949,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Emsan Troy Emaye 30 cm Ayaklı Kek Fanus Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Besa Home Collection Satıcı Ünvanı: HAZAR MUTFAK VE EV GEREÇLERİ PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460092847700001 Vergi Kimlik Numarası: 4600928477
    Bu ürün Besa Home Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Troy Emaye 30 cm Ayaklı Kek Fanus Kırmızı
  • Uzun yıllar severek kullanılan emaye ürünlere Emsan’dan yeni, sağlıklı ve renkli bir yorum…
  • Emsan Troy Emaye Kek Fanusu’nun kırmızı, beyaz, siyah renkleri mevcuttur.
  • Metal üzerine emaye malzemesinin 800 °C’de pişirilmesi ile camsı bir kaplama elde edilir. Bu nedenle çizilmelere karşı dayanıklıdır. Troy Emaye Çift Katlı Kurabiyelik parlaklığını da yıllarca ilk günkü gibi korur.
  • Emsan Troy Emaye Kek Fanusu’nun tabak kısmı 30 cm büyüklüğündedir, büyük kek kalıpları ile hazırlanan keklerin servisi için de idealdir. Davetlerde kekin uzun süre taze kalması, üzerine her hangi bir toz gelmemesi için şeffaf kapağı kapatılabilir.
  • Emsan Troy Emaye Kek Fanusu’nun şeffaf kapağının tepe kısmında parlak altın yaldızlı yuvarlak tutacağı ve parlak renkleri ile göz kamaştırır. Ayrıca kapağın yerleştirilmesinde zorluk yaşanmaması için tabak kenar kısımları hafif şekilde yukarı doğru eğim verilmiştir.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Emaye
  • Özellik BPA Free
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Kırmızı
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
  • Ürün Tipi Ayaklı Sunumluk
Geri Bildirim Ver

Emsan Troy Emaye 30 Cm Ayaklı Kek Fanus Kırmızı

Uzun ömürlü gıdaların taze kalması hem tat hem de sağlık açısından oldukça önemlidir. Özellikle hamur işi yiyeceklerin oda sıcaklığında saklanması ve göz önünde olması açısından şeffaf saklama kapları tercih edilir. Yiyeceklerinizin bayatlamasını önlerken aynı zamanda şık bir görüntü elde etmek istiyorsanız Emsan Troy kek fanusu kırmızı rengiyle hoş bir görünüm sağlar. Keklerin yanı sıra poğaça, börek gibi diğer hamur işi gıdalarınızı veya şerbetli tatlılarınızı da Emsan Troy kek fanusu içine yerleştirip gıdaların ilk günkü tazeliğini koruduğu özel bir alanda muhafaza edebilirsiniz. Kırmızının sıcak ve asil bir tonu olan karmen kırmızı tabak ve şeffaf camdan kapağı ile servis için de kullanabileceğiniz ürün sayesinde oldukça iştah açıcı sofralar hazırlayabilirsiniz.

  • Altın yaldızlı hat çizgisi
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilen malzeme
  • Geniş tabak bölümü

Kaliteli Tasarımıyla Emsan Troy Kek Fanus

Kaliteli Tasarımıyla Emsan Troy Kek Fanus

Oldukça özel malzeme seçimleri yapılıp sağlığa uygun materyaller kullanılan ürün, metal üzerine emaye kaplamadır. Özel emaye kaplama malzemesi 800 °C sıcaklıkta pişirilir. Malzemeye göre ayarlanan ısı ayarı sayesinde Emsan Troy emaye kek fanusu cam malzemeye çok benzeyen bir kaplamaya sahip olur. Emayenin kırılmaz özelliği ile cam malzemenin ağır ve şık görüntüsünün birleşimi sonucu uzun yıllar boyunca güvenle kullanabileceğiniz bir ürün ortaya çıkar. Darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklıdır. Bu sayede Emsan Troy emaye 30 cm ayaklı kek fanus kırmızı ile işiniz bittiğinde bulaşık makinesinde pratik bir şekilde yıkanabilme özelliğine sahiptir. Kullanım veya temizlenme sonrasında matlaşma yapmayan özel malzemesi sayesinde ürün ilk günkü parlaklığını uzun yıllar boyunca korur. Bu kaliteli emaye kek fanusu ile uzun yıllar boyunca yiyeceklerinizi taze şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Pratik Yapılı Emsan Troy Kek Fanus Özellikleri

Pratik Yapılı Emsan Troy Kek Fanus Özellikleri

Emsan Troy emaye 30 cm ayaklı kırmızı kek fanus dayanıklı yapısının yanı sıra özel tasarımı ile de göz doldurur. Karmen kırmızı rengindeki tabak bölümü 30 santimlik çapı sayesinde kabarık gıdaları bile rahatlıkla muhafaza eder ve kolayca sunum yapmanızı sağlar. Tabağın orta bölümünde oluşturulan daire biçimli alçaltılmış bölüm, üzerinde kapak olmadığı zaman yiyeceklerinizin düşmesini engeller. Emsan Troy emaye 30 cm ayaklı kırmızı kek fanusu şeffaf bir cam kapağa sahiptir. Bu sayede fanusun içerisindeki ürünleri, kapalı haldeyken de görebilirsiniz. Kapak bölümünün tutma aparatı, kapağı kolayca açıp kapatmanızı sağlar. Tutma aparatının altın yaldızlı tasarımı ile tabağın hat bölümündeki yaldızlarla uyum sağlayıp tamamlayıcı hale gelir. Ürüne estetik bir detay katan tabağın alt kısmındaki ayak bölümüyle fanusu daha pratik şekilde kullanma şansını elde edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Emsan Troy Kek Fanus

Avantajlı Fiyatıyla Emsan Troy Kek Fanus

Emsan Troy emaye 30 cm ayaklı kek fanus kırmızı kullananlar tarafından oldukça fazla beğenilen memnuniyet seviyesi yüksek bir üründür. Üründeki altın yaldız şerit detaylarıyla modern ve klasik tarzın özel olarak harmanlandığı bu fanus, kullanım açısından da çok pratiktir. Yiyeceklerinizi saklamanın yanı sıra özel davetlerinizde de sunabileceğiniz şıklıktaki ürünün kapaklı olması, yiyeceklerinizi tozdan korur. Trendyol’daki Emsan Troy emaye 30 cm ayaklı kek fanus kırmızı yorum bölümünü inceleyip bu özel tasarım kaliteli malzemeden üretilen fanusun özelliklerini detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ayrıca iki parçadan oluşan bu özel ürünün görsellerini inceleyebilir ve puanlama sisteminden beğeni seviyesini ölçüp değerlendirmenizi yapabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak istiyorsanız Emsan Troy emaye 30 cm ayaklı kek fanus kırmızı fiyat açısından avantajlı şekilde elde edebilirsiniz.