Emsan Troy Emaye Katlı Kurabiyelik Kırmızı

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Emsan Troy Emaye Katlı Kurabiyelik Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Silver-cook Satıcı Ünvanı: SERKAN ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4047489521400001 Vergi Kimlik Numarası: 0670595918
    Bu ürün Silver-cook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Troy Emaye Katlı Kurabiyelik Kırmızı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Emaye
  • Parça Sayısı 1
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Sunum Tabağı
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 28 x 28
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Emsan Troy Emaye Katlı Kurabiyelik Kırmızı

Davetlerde konuklara verilecek olan ikramların sunumuna oldukça özen gösterilir. İkramlar için farklı sunumluklar tercih edilir. Bu ürün de konuklarınıza vereceğiniz ikramları şık bir sunum ile sergilemenizi sağlar. Kırmızı rengi ile Emsan Troy katlı kurabiyelik iki kattan oluşur ve oldukça geniştir. İçerisine kurabiyelerinizi koyarak konuklarınıza şık bir şekilde ikramlarınızı sunabilirsiniz. Ürün, sofralarınız için de ideal bir dekoratif olur. Kullanımı bir hayli konforlu olan bu ürün ile lezzetli bir şekilde konuklarınıza ikramlarını sunabilirsiniz. Kaliteli metal üzeri emaye malzemesi ile tasarlanan bu ürün, çizilmelere karşı üstün koruma sağlar ve oldukça kalitelidir. Ürün, uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca bir hayli parlaktır ve bu parlaklığını da uzun yıllar boyunca korur. Emsan kurabiyelik müşterilerinin beğenisini kazanır.

  • Çiziklere karşı dayanıklı
  • Çift katlı
  • Emaye malzeme

Şık Emsan Troy Emaye Katlı Kurabiyelik Kırmızı Özellikleri

Şık Emsan Troy Emaye Katlı Kurabiyelik Kırmızı Özellikleri

Özel günlerde misafirler için verilecek olan ikramların şık görünmesi ve lezzetli olması istenir. Bu ürün, sağladığı tüm özellikler ile kaliteli bir sunum hazırlama imkanı tanır. Emsan Troy emaye katlı kurabiyelik kırmızı rengi ile oldukça şık bir görünüme sahiptir. Müşterilerine şık ve konforlu bir kullanım olanağı sağlar. Ürün, çift katlıdır ve alt tabağı 28 cm, üst tabağı ise 20 cm ebatlarındadır. Metal üzerine emaye malzemesinin eklenmesi ile tasarlanan ürün, bu özelliği sayesinde oldukça kaliteli ve uzun ömürlüdür. Aynı zamanda çizilmelere karşı da önemli ölçüde koruma sağlar. Parlaklığını da aradan yıllar geçse de ilk günkü gibi korur. Kalitesini ve parlaklığını kaybetmeyerek konforlu bir kullanım sağlar. Ağırlık olarak da oldukça hafiftir. Ürün, bu özellikleri sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir.

Kullanışlı Emsan Troy Emaye Katlı Kurabiyelik Kırmızı

Kullanışlı Emsan Troy Emaye Katlı Kurabiyelik Kırmızı

İş görüşmelerinde, toplantılarda, partilerde veya herhangi bir ortamda ağırlanacak olan konuklar için verilecek olan ikramları koymak için kaliteli bir ürün tercihi yapılmalıdır. Bu ürün, ikramların sunumu için oldukça idealdir. Emsan Troy emaye katlı kırmızı kurabiyelik kullananlar tarafından da oldukça beğenilir. Şık bir sunum için sahip olduğu tüm özellikler ile beraber müşterilerine büyük bir kolaylık sağlar ve sunumun şıklığını artırır. Çift katlı ve katlarındaki tabaklarının geniş olması ile fazla yer kaplamadan, ürünleri içerisinde muhafaza edebilir. Kırmızı rengi ve şık tasarımı ve kalitesi ile sofralara da renk katar. Ayrıca ürün, parlaklığını da daima ilk günkü gibi korur. Emaye malzeme ile oldukça kaliteli bir kullanım olanağı sağlar ve çizilmelere karşı da dayanıklıdır. Ağırlık olarak da hafif olan ürün kolaylıkla muhafaza edilebilir.

Uygun Emsan Troy Emaye Katlı Kurabiyelik Kırmızı Fiyatları

Uygun Emsan Troy Emaye Katlı Kurabiyelik Kırmızı Fiyatları

Emsan Troy emaye katlı kurabiyelik kırmızı fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özelliklere göre belirlenir ve müşterilere sunulur. Kırmızı rengiyle oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu ürün, çift katlıdır ve katlarındaki tabaklar da oldukça geniştir. Ayrıca bu tabaklar oldukça kalitelidir ve uzun ömürlüdür. Metal üzerine emaye malzemesi ile tasarlanan bu tabaklar; emaye malzemesi sayesinde bir hayli kaliteli bir hale gelir, çizilmelere karşı üst düzey koruma sağlar ve oldukça parlaktır. Bu parlaklığını da aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, ilk günkü gibi korumayı başarır ve bu özelliği ile müşterilerinden büyük beğeni toplar. Emsan Troy emaye katlı kırmızı kurabiyelik yorumlarına bakarak ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına bakabilir, uygun fiyat avantajlarıyla ürüne sahip olabilirsiniz.