Emülzer Csp Kauçuklu Bina Teras Çatı Bodrum Su Yalıtım Zifti 17 kg

2.300 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL

Ürün Bilgileri

Emülzer Csp Kauçuklu Bina Teras Çatı Bodrum Su Yalıtım Zifti 17 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKKAŞOĞLU YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT YALITI Satıcı Ünvanı: AKKAŞOĞLU YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT YALITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0028084516700001 Vergi Kimlik Numarası: 0280845167
    Bu ürün AKKAŞOĞLU YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT YALITI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Csp Kauçuklu Bina Teras Çatı Bodrum Su Yalıtım Zifti 17 kg

Ürün Özellikleri

  • Tip Su Yalıtımı
Geri Bildirim Ver

Csp Kauçuklu Bina Teras Çatı Bodrum Su Yalıtım Zifti 17 kg

Bir yapının belli bir yaşam standardına sahip olması ve oturulabilmesi için doğru malzemelerle yapılması gerekmektedir. Başta yapı alanı olmak üzere pek çok farklı alanın suya dayanıklı durumda olması alanın çok daha esnek ve dayanıklı bir şekle kavuşmasını sağlar. Bu isteğe bağlı ve ihtiyaca dayalı olarak tercih edilen su yalıtım zifti, işlevsel özellikleri ile öne çıkmaktadır. Özel olarak geliştirilmiş ve üretilmiş olan Emülzer zift kullanıldıkları yerde su geçirmezlik sağlayarak koruyucu ve dayanıklı olmalarını sağlar. Özellikle yerleşim alanlarında sıklıkla karşılaşacağınız bu malzeme kapsamlı koruyucu özelliği ile öne çıkmaktadır. Su yalıtım malzemesi inşaat alanları başta olmak üzere pek farklı yerde kullanılan en mühim malzemelerden biridir. Bina ve benzeri yerlerden su akmasını engellemek için kullanılan su geçirmez zifte sahip olarak sorunlarınıza son verebilirsiniz.

  • Su Geçirmeyen Yapı
  • Yalıtım Malzemesi
  • İşlevsel

Emülzer Su Yalıtım Zifti Özellikleri

Alanında uzman markanın ürettiği bu ürün etkileyici koruyucu özellikleri ile öne çıkıyor. Bu özel ürün geniş bir kullanım alanına sahiptir. Tüm yatay ve düşey yüzeylerde olmak üzere akan suyun tüm alanlarında kullanım için ihtiyaç duyulan hayati yapı malzemeleri arasında yer alır. Tüm iç ve dış mekan inşaat alanlarında kullanılması gereken bu özel yapı malzemesi alanında uzmanlaşmış ve piyasada yer alan bu marka tarafından üretilmektedir. Emülzer CSP kauçuklu ürünü her türlü malzemenin sıkı ve boşluksuz bir şekilde yapışmasını sağlayan olağanüstü yapışkanlık özelliklerine sahiptir. Ahşap zeminlerin altında kolaylıkla koruyucu tabaka olarak kullanılabilen inşaat alanında son yıllarda yaygın olarak tercih edilen malzemelerden biridir. Emülzer CSP kauçuklu bina teras çatı bodrum su yalıtım zifti 17 kg ürünü faydaları açısından kullanıcılara birçok fırsat sunmaktadır. Bu ürün aynı zamanda sülfatlara karşı oldukça dayanıklı olmasıyla öne çıkmaktadır.

Emülzer Su Yalıtım Zifti Yorumları

Emülzer kauçuklu zift ekonomik olması nedeniyle genellikle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Hem iç hem de dış mekanlarda kullanım ihtiyaçlarını karşılayabilir. Kullanıcıların ihtiyaç ve isteklerini karşılamada güçlü bir etkiye sahip olan Emülzer CSP kauçuklu bina teras çatı bodrum su yalıtım zifti 17 kg yorum alanı üzerinden de anlaşılacağı üzere daha önce satın alan kullanıcıların ne kadar memnun oldukları gözler önüne serilmektedir. Pek çok alanda kullanılan su yalıtım zifti yüksek yapışma oranına ve yapılarda oluşabilecek deformasyon türlerini önleyici etkiye sahiptir. Su ve neme karşı dayanıklı, kauçuk katkılar içeren, dolgu maddesi içermeyen, hazır kullanım sunan bir üründür. Uygulandığı yüzeye sıkıca yapışır ve suya dayanıklı bir katman sunar. Emülzer CSP kauçuklu bina teras çatı bodrum su yalıtım zifti 17 kg indirim dahilinde sahip olmak ise oldukça basit işlemler arasında yer almaktadır.

Emülzer Su Yalıtım Zifti Fiyatı

Bu ürün sadece uygulama yapılacak bölgenin suya maruz kalan yüzüne uygulanmalıdır. Aynı zamanda kısa bir süre içerisinde kurumasına rağmen birden fazla kat gerekmesi durumunda katlar arasında bir gün beklenmesi önerilir. Sıklıkla dış ortam koşullarına maruz kalan çatılarda sudan korunma amaçlı uygulama yapılır. Kullanıma hazır olması sayesinde pratik bir üründür. Ekili bir yalıtım katmanı sağlar. Yüksek performansı ile öne çıkmaktadır. Son derece güçlü tutma özelliklerine sahiptir. 17 kilogramlık tenekelerde sunulan bu ürün likit yalıtım teknolojisi ile güçlü bir özellik sunmaktadır. Emülzer CSP kauçuklu bina teras çatı bodrum su yalıtım zifti 17 kg kampanya kapsamında sahip olabilirsiniz. Ayrıca Trendyol üzerinden Emülzer CSP kauçuklu bina teras çatı bodrum su yalıtım zifti 17 kg satın al işlemini gerçekleştirebilirsiniz.