Genel Markalar Dacıa Sandero Stepway Araba Brandası, Örtüsü, Çadır

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dacıa Sandero Stepway Araba Brandası, Örtüsü, Çadır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: zifona Satıcı Ünvanı: EMRE AŞLAMACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5144558202600001 Vergi Kimlik Numarası: 0920448336
    Bu ürün zifona tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tegin su geçirmez oto branda ürünleri araç brandaları, aracına önem veren kullanıcıların aracını yağmurdan, kardan, güneşten korumak isteyenlerin tam isteğine göre üretilmiş bir aksesuardır. branda sayesindeyse dört mevsim koruma sağlanarak oluşacak stresi hafifletip aracınızı güvenli hale getirmenin keyfini yaşar… tegin su geçirmez oto branda ürünleri özellikleri eğer aracınıza branda alarak koruma sağlamak istiyorsanız bu ürün tam size göre. Herhangi bir montaj delme vidalama olmaksızın aracınızın dış tarafına örterek tam koruma sağlayabilirsiniz. Ürün aracınızı dört mevsim koruma altına almak elinizde. Özel branda kumaşından üretilmiştir, sağlam ve ergonomik dizaynı sayesinde aracınızı korurken doğanın yıpratıcı etkilerine de teslim olmaz. Aracınızın boyasına zarar vermez. Dış tarafı özel pvc ile lamine edilmiştir, yazın sıcak ve kuru havalarda aracınızın boyasına zarar vermez. Aracınızın torpidosunun güneşten solmasını engeller. Hırsızlığa karşı caydırıcıdır. Araca özel uygun ölçülerde üretilmiştir. Su ve toz geçirmez ,-40 ile +60 derece arasında sorunsuz kullanılabilir. Aracınızı toz, polen, kuş pisliği vb. Gibi dış etkenlerden korur. Hava ve polen filtrelerinin dahi ömrünü uzatır. Ön ve arka tampon altlarına denk gelen lastikleri sayesinde aracı sıkıca sarar. Özel bağlantı delikleri sayesinde rüzgarlı ve fırtınalı havalarda brandanın uçmasını engeller. Ürün çin malı olmayıp yerli %100 türk malıdır. Üstün ve kaliteli işçilikle kendi üretimimizdir!. tek parçalı halinde olan ürün gri renkte gönderilecektir. Ürün fotografı temsilidir. Aracınıza özel branda gönderilecektir. Ilan başlığında adı yazılı araç için birebir uyumlu üretilmiş olan model gönderilecektir.. not : Brandayı aracınız temizleyip kuruttuktan sonra kullanınız. Tozlu çamurlu araçlarda branda veya benzeri örtü kullanırsanız en kaliteli kumaşta olsa aracınızı çizebilir her kullanımdan sonra önden arkaya doğru düzgün bir biçimde sararak toplayınız. Yeni boyanmış araçlarda ilk 3 ay kullanmayınız. Yağışlı havalarda brandayı kapatmadan önce aracın kuru olmasına dikkat ediniz. Sık kullanılıyorsa 3-4 ayda bir yıkamanız brandanın ömrünü uzatacaktır. Tegin oto aksesuar ürünleriyle ilgili dikkat edilmesi gereken bilgiler ürünün ilk günkü halini korumak için, basınçlı suyla ve buharla yıkama yapılmaması temizlik işleminin ise silerek yapılması tavsiye edilir! Yüzey, su ve toz geçirmez, aşınmaya karşı dayanıklı, hafif, koku yapmaz ve hijyeniktir. Her türlü hava koşullarına uygun olduğundan kıvrılmaz, çatlamaz, sertleşmez.
Geri Bildirim Ver