Enchantimals Görkemli Okyanus Krallığı Deniz Kızı Bebekleri Hcf87-hcf86

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Enchantimals Görkemli Okyanus Krallığı Deniz Kızı Bebekleri Hcf87-hcf86

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAŞMİR PİU PİU OYUNCAK Satıcı Ünvanı: PİU PİU OYUNCAK İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730075070500001 Vergi Kimlik Numarası: 7300750705
    Bu ürün KAŞMİR PİU PİU OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deniz Kızı Bebekler'den oluşan bu 3'lü paketle eğlence dolu Enchantimals dünyasına dalın! En sevilen Enchantimals karakterlerini Deniz Kızı Bebekler şeklinde sunan bu setle hemen bir koleksiyon oluşturmaya başlayabilirsiniz. Tavşan Bree, Tilki Felicity, Geyik Danessa ve hayvan dostlarının bel bölgesinden bükülen ışıltılı kuyrukları ve görkemli taçları bulunuyor. Sette ayrıca deniz kızı bebeklerin muhteşem uzun saçlarını tarayabilmeniz için birer fırça yer alıyor. Çocuklar, bu Enchantimals karakterleri arasındaki sıkı bağdan ilham alan hikayeleri canlandırmaya bayılacak. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Enchantimals Deniz Kızı Bebekler paketi, çok sevilen karakterleri deniz kızları olarak sunuyor. Bu koleksiyonluk sette
  • Deniz Kızları Tavşan Bree, Tilki Felicity, Geyik Danessa ve yine denizkızları olan hayvan dostları yer alıyor. Çocuklar, bebeklerin bel bölgesinden bükülen ışıltılı kuyruklarını ve göz alıcı taçlarını çok beğenecek. Sete dahil olan her bebeğe özel fırçayla çocuklar, deniz kızı bebeklerin (15 cm) muhteşem uzun saçlarını tarayabilir. Çocuklar, bu Enchantimals karakterleri arasındaki sıkı bağdan ilham alan hikayeleri canlandırmaya bayılacak. Özellikle hayvanları seven 3 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver