Endemik Yayınları Tyt Matematik 12 Deneme

22,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Endemik Yayınları Tyt Matematik 12 Deneme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANKARA YAYINCILIK Satıcı Ünvanı: BAŞKENT ANKARA YAYINCILIK EĞİTİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0148066147200001 Vergi Kimlik Numarası: 1480661472
    Bu ürün ANKARA YAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Endemik Yayınları TYT Matematik 12 Deneme Endemik Yayınları TYT Matematik 12 Deneme Yeni müfredata uygun! Video Çözümlü! Deneme

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2021
Geri Bildirim Ver

Endemik Yayınları TYT Matematik Deneme Seti 12'li

TYT sınavı hazırlığı süreci için özel olarak hazırlanan güncel sorular, Endemik 12 TYT matematik deneme serisinde toparlanmıştır. TYT sınavında yer alan temel matematik sorularını kapsayan deneme kitabında, çıkmış sorular ve çıkabilecek güncel soru kalıpları koordine şekilde harmanlanmıştır. Güncel soru kitapçığında, öğrencilerin karşısına çıkabilecek tüm matematik 1 soru kalıpları, deneme sınavlarına dahil edilmektedir. Geçmiş dönem üniversite sınavlarında ve yakın dönem TYT sınavlarında çıkmış matematik sorularının benzerleriyle hazırlanan deneme serisi, TYT hazırlık sürecinde öğrencilerin daha etkin sonuçlar almasına yardımcı olur. Tüm soruların çözümlerine yer verilen Endemik 12 li TYT matematik deneme çözümleri bölümünde, videolu çözüm seçeneği yer almaktadır. Öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde karşılaştıkları tüm problem ve eksiklikler, videolu çözüm sistemi sayesinde ortadan kaldırılacaktır.

  • Güncel Soru Kalıpları
  • Profesyonel Soru Teknikleri
  • Videolu Çözümler

Tamamı Çözümlü Matematik Soruları

Tamamı Çözümlü Matematik Soruları

YKS sınav sürecinin ilk aşaması olan TYT sınavı, temel matematik konularını kapsamaktadır. Temel matematik TYT sınav soruları, yorum ve problem ağırlıklı olduğundan, daha fazla soru çözülmesi gerekmektedir. Yoruma dayalı soru kalıplarının en güncel haliyle hazırlanan Endemik Yayınları TYT matematik 12 li denemesi, çıkmış soru ve soru kalıplarının tamamını kapsamaktadır. Temel matematik konularının tamamı için özel olarak hazırlanan sorular, kolaydan zora gidecek şekilde özel olarak harmanlanmıştır. Başlangıç seviyesinde olan öğrenciler için ilk adımda kolay soru ve soru kalıpları tercih edilirken, ilerleyen deneme sınavlarında daha detaylı ve karmaşık soru kalıplarına yer verilmiştir. TYT matematik 12 li deneme içeriği, YKS sınav geçmişinde yer alan tüm temel matematik soru kalıpları gözden geçirilerek hazırlanan, özel soru kalıplarını barındırmaktadır.

TYT Çıkmış Sorularla Birebir Uyumlu Soru Kalıpları

TYT Çıkmış Sorularla Birebir Uyumlu Soru Kalıpları

Temel matematik konularını çalıştıktan sonra, öğrencilerin konuları kavraması ve sorulara aşina olması için sınav sistemiyle birebir uyumlu denemelerin çözülmesi gerekir. TYT sınavında verilen süre ve soru sayısıyla aynı olan TYT matematik 12 li deneme kitabı, sınavın antrenmanının yapılmasını sağlayacaktır. Geçmiş dönem TYT sınavlarında karşılaşılan soru tiplerine uygun olarak hazırlanan deneme sınavları, öğrencilerin soru kalıplarına ve konulara daha fazla aşina olmasını sağlayacaktır. TYT hazırlığı boyunca, çalışılan her konunun içerisinde yer aldığı 12 farklı deneme sınavı, sınav öncesi yeterli çalışma imkanını sağlayacaktır. Her sorunun videolu çözümlerinin olması, akılda kalan soru işaretlerinin kolayca giderilmesini ve konunun tam olarak anlaşılmasını sağlayacaktır. Videolu soru çözüm özelliği sunan Endemik Yayınları TYT matematik 12 li denemesi çözümleri, en anlaşılır şekilde öğrenciye yansıtılmaktadır.

TYT Matematik Sorularında Üstün Başarı

TYT Matematik Sorularında Üstün Başarı

TYT matematik konularındaki tüm eksiklerin kolayca tamamlanması ve sınavda daha yüksek matematik netinin yapılması için hazırlanan Endemik Yayınları TYT matematik 12 li denemesi, içeriğindeki farklı soru kalıplarıyla konunun daha iyi anlaşılmasına yardımcı olmaktadır. Sadece konulara çalışmanın yetersiz görüldüğü TYT hazırlık dönemi, matematik denemeleriyle desteklenmektedir. TYT matematik 12 li deneme kullananlar tarafından yapılan yorum ve değerlendirmeler, sayfamızdaki yorumlar bölümünde sıralanmaktadır. İyi ve kötü tüm değerlendirmelerin yanında, kullanıcıların verdiği puanlar da ürün sayfasında yerini almaktadır. TYT matematik 12 li deneme yorumları bölümünde, olumlu ve olumsuz tüm yorumlar şeffaf şekilde sıralanmaktadır. Deneme sınavı hakkında merak edilen detayları öğrenmek için satıcıya sor bölümünden doğrudan sorular iletilebilir ve geçmişte sorulan sorular incelenebilir. Satıcının anında cevap verdiği soru bölümü, TYT matematik denemesi hakkındaki tüm soru işaretlerini giderecektir.