ENDER PEYZAJ Doğal Kara Yosunu - Terraryum, Minyatür Bahçe Ve Aranjmanlar Için

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
44,54 TL40 TL

Ürün Bilgileri

ENDER PEYZAJ Doğal Kara Yosunu - Terraryum, Minyatür Bahçe Ve Aranjmanlar Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDBAHÇE Satıcı Ünvanı: TREND PEYZAJ YAPI MİMARLIK TURİZM OTOMOTİV GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859062853800015 Vergi Kimlik Numarası: 8590628538
    Bu ürün TRENDBAHÇE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal Kara Yosunu Yosun genellikle birkaç parçadan oluşmaktadır.Terraryum,minyatür bahçe ve bitki aranjmanlarınızda kullanabilirsiniz..
Geri Bildirim Ver

Doğal Kara Yosunu - Terraryum, Minyatür Bahçe ve Aranjmanlar

KarayYosunu doğal yapıdadır ve genellikle birkaç parçadan oluşur. Teraryumlarda, minyatür bahçelerde ve botanik kompozisyonlarda kullanabilirsiniz. Genişlikleri 14 ila 40 cm arasında değişmektedir. Teraryum yosunu, zanaat ve tasarım dünyasında zaten güçlü bir yere sahip. Doğal, kalıcı güzelliğe sahip bu çiçek ve bitkilerin dekorasyon için kullanılmadığı alan yok denecek kadar azdır. Evlerde, restoranlarda, kafelerde, hastanelerde, işyerlerinde, otellerde, mağazalarda ve daha birçok yerde karşımıza çıkarlar. Özellikle güneşe ve sulamaya ihtiyaç duymadıkları için kapalı alanlarda ve büyük işyerlerinde tercih edilirler. Bu tür yosunlar son derece göz alıcı özelliklere sahiptir ve bakım gerektirmediği için hastane, plaza ve otel lobilerinde rahat bir şekilde kullanılırlar. Etkileyici peyzaj yapma olanağı sunan ürün aynı zamanda ev, işyeri veya park gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabilir özellikler taşıyor.

  • Etkileyici Peyzaj Olanağı
  • Çoklu Yapı
  • Farklı Alanlarda Kullanım İmkânı

ENDER PEYZAJ Doğal Kara Yosunu Özellikleri

ENDER PEYZAJ Doğal Kara Yosunu Özellikleri

Ender Peyzaj aracılığı ile sizler ile bir araya gelen doğal kara yosunu çok gerçekçi bir görünüm verir ve renklerini, dokularını uzun yıllar korumayı başarır. Uzun süre dayanıklı olması dikkatli kullanıldığında sağlanır ve oldukça da dekoratif özellikler sunar. Bütünsel bir dünya görüşüne sahip olma arzumuz, belirli malzemelerin, belirli şeylerin minyatürleştirilmesine olan tutkumuzu geliştirdi. Önümüze çıkan her şeyi görür görmez, bir huzurun bize geldiğini görürüz. Uçsuz bucaksız olanın yarattığı korkunun geçtiğini hissediyoruz ve sanki geçmiş gibi bir sınır alanına hükmediyoruz. Size bu hissi veren Teraryum için yosun titiz bir şekilde hazırlandı. Çok yıllık bir bitki olan yosunlar bahçeler ve minyatürler evinize ve ofisinize uygun bir tasarımda hazırlanmıştır. Dekorasyon için ideal olan bu ürünleri sevdiklerinize gönderebilir, onlara huzurlu bir dünyanın kapılarını da rahat bir şekilde açabilirsiniz.

ENDER PEYZAJ Doğal Kara Yosunu Rahat Kullanımı

ENDER PEYZAJ Doğal Kara Yosunu Rahat Kullanımı

ENDER PEYZAJ Doğal Kara Yosunu - Terraryum, Minyatür Bahçe ve Aranjmanlar için yorumları noktasında her daim olumlu yorumlar ve pozitif geri bildirimler almayı başarır. ENDER PEYZAJ Doğal Kara Yosunu - Terraryum, Minyatür Bahçe ve Aranjmanlar Için özellikleri ile dekoratif saksıların dibi için uygunluk gösterir. Gerçek doğal kaya yosunu olma özelliği taşır. Çiçek tarhlarında ve teraryumlarda rahat bir şekilde kullanılabilir. Teraryumlara ek olarak kaktüslerde, iç ve dış mekan bonsailerde süs bitkisi olarak kullanılabilir. Ham toprak yıkandıktan sonra temizlenip dezenfekte edilip açık alanda kurutulduktan sonra açık alanda temizlenip kurutulmuştur. En kaliteli şekilde de sizler ile buluşmaktadır. Doğal kara yosunu sayesinde teraryumlarınız eşsiz bir görünüme kavuşacak; bu görünümü her daim korumayı başaracaktır.

ENDER PEYZAJ Doğal Kara Yosunu Fiyatı

ENDER PEYZAJ Doğal Kara Yosunu Fiyatı

ENDER PEYZAJ Doğal Kara Yosunu - Terraryum, Minyatür Bahçe ve Aranjmanlar için kullananlar, bu doğal kara yosunların rahat bir şekilde uyum sağlamasına ve kullanım kolaylık sağlamasına istinaden sık sık bu ürünü tercih etmeye devam etmektedirler. Ürün hiçbir şekilde bakım gerektirmez, tamamen doğal durumdadır. Şoklanmış halde olan ürün güneş suyuna da hiçbir şekilde ihtiyaç duymamaktadır. Dilerseniz duvarlarınızı bile bu doğal yosunlar ile kaplayabilir, yaşam alanlarınıza adeta doğal bir hava katabilirsiniz. Silikon yardımı ile mdf veya plywood üzerinde koruma gerçekleştirebilir, farklı kombinler meydana getirebilirsiniz. Ürünün kullanım ömrünü uzatmak için doğrudan güneş ışınlarına maruz bırakmamalı ve su ile temas ettirmemelisiniz. Ayrıca toz ve kirlerden de ürünü her daim arındırmalısınız. Klima ya da vantilatör gibi araçların yakınında da bulundurmamalısınız. Bu sayede doğal kara yosununuzun kullanım ömrü daha da uzamış olacaktır. Trendyol'da yer alan bu çok kullanışlı ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.