ENFAL OYUNCAK Mr. Chef Oyuncak Barbekü Ve Mangal Seti Eğitici Oyuncak - Yeni

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ENFAL OYUNCAK Mr. Chef Oyuncak Barbekü Ve Mangal Seti Eğitici Oyuncak - Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ENFAL MR. CHEF 11 PARÇA OYUNCAK BARBEKÜ VE MANGAL SETİ Mr. Chef Barbekü Oyun Seti ile şimdi barbekü zamanı! Çocuğunuzun adeta bir aşçı gibi mangal yapabilmesi artık çok kolay. Çocuklar oyuncak Barbekü Mangal Seti ile yemekler pişirecek ve arkadaşlarına ikram edebilecekler. 11 parçadan oluşan mangal setinde
  • ızgara, ketçap, hardal, hamburger ekmeği, köfte, domates, marul, cheddar peyniri, spatula gibi oyuncak aksesuarlar yer almaktadır. Çocuklar bu canlı renklere ve gerçekçi detaylara sahip barbekü oyun seti ile kendi oyun alanlarını kurarak hayal güçlerini geliştirebilecekler. Kutu ölçüsü: 35,8 x 11,5 x 24 cm.
Geri Bildirim Ver