English Home 4 Parça Rich Cam 4'lü Kadeh 245 ml Cam Kırmızı Şarap Kadehi

399,90 TL
(99,98 TL / adet)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

English Home 4 Parça Rich Cam 4'lü Kadeh 245 ml Cam Kırmızı Şarap Kadehi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAN COLLECTION Satıcı Ünvanı: SERPİL TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6788524332800001 Vergi Kimlik Numarası: 1970065935
    Bu ürün CAN COLLECTION tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rich Cam 4'lü Kadeh 245 ml Kadeh 245 ml 4 Adet Şık ve günlük sofralarınızda meşrubat ve su ikramında kullanılır,bulaşık makinasında güvenle kullanılabilir. Desen: Rich Renk: Şeffaf Ebat: 245 Ml Koleksiyon/Tema: Timeless Ürün Bileşimi: Cam Ürün Tarifi: 4'lü Malzeme: Cam Kumaş: # Üretim Yeri: Çin Ürün Kodu: 10030304002 Ürün Barkodu: 8680887178829 Ütü Yapılamaz Elde Yıkama Yapılabilir Makinede Yıkama Yapılabilir Kuru Temizleme Yapılamaz

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Kırmızı Şarap Kadehi
  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 4 Parça
Geri Bildirim Ver

English Home Rich Cam 4'lü Kadeh 245 ml Şeffaf

English Home Rich cam 4'lü kadeh 245 ml şeffaf tasarımı, özel misafirlerinize su ve meyve suyu gibi çeşitli soğuk meşrubatları ikram etmek için kullanabilirsiniz. Özenle hazırlanan yemek sunumlarında ikram edeceğiniz yiyecekler kadar masanın düzeni ve serviste kullanacağınız tabak, bardak tercihleriniz de oldukça önemlidir. Şık bir şekilde hazırlanan yemek masasında yerini alan 4’lü kadeh seti misafirlerinize kendisini özel hissettirebilir. İdeal boyutlara sahip kadehlerde çeşitli içecekleri ikram edebilir, pratik bir şekilde hijyenini sağlayabilirsiniz. Dayanıklı materyallerden üretilen English Home markasının bünyesinde yer alan Rich serisine ait bardakları dilerseniz elinizde dilerseniz de bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Modelin kaliteli cam materyali sayesinde uzun dönemler konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Desenli bardakların şık tasarımı sayesinde sevdiklerinize bir hediye alternatifi olarak da sunabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • İdeal genişlik
  • Konforlu tutuş

English Home Rich Cam Kadeh Özellikleri

English Home Rich Cam Kadeh Özellikleri

English Home kadeh 4’lü bir şekilde tarafınıza sunulur. Takım olarak sahip olacağınız modelin üzeri kendinden desenli bir şekilde tasarlanır. Modelin tutuşunu kolaylaştırmak adına oluşturulan uzun ve ince bölümü taşıma kolaylığı sağlayabilir. Zemine tam olarak temas etmesi için kadehin taban bölümü özel olarak üretilir. Rich cam serisinde yer alan 4’lü kadeh bölümünün tüm bölümleri özenle hazırlanır. Hem misafirleriniz hem de günlük kullanımlarınız için değerlendirebileceğiniz bardakların ilk hacmi 245 ml’dir. Üründe kullanılan cam materyal taşımayı kolaylaştırmak adına hafif olmakla beraber darbelere karşı dayanıklıdır. Kullanıma bağlı olarak yıllarca dilerseniz evinizde dilerseniz de profesyonel ortamlarda kullanabileceğiniz kadehleri özel kokteylde, restoranlarda misafirleriniz için değerlendirebilirsiniz. Sunum masalarına ayrıca şık bir görüntü yaratabilecek English Home markasının şeffaf camlı 4’lü kadehlerini ihtiyaç ve zevkleriniz doğrultusunda dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

English Home Rich Cam Kadeh Fiyatları

English Home Rich Cam Kadeh Fiyatları

Serviste veya sunumda yer verdiğiniz mutfak gereçlerini satın alırken ödeyeceğiniz meblağlar değişiklik gösterebilir. Ürünün modeli, kaliteli, işlevi, nitelikleri ve markası fiyatı etkileyen değişkenler arasında yer alabilir. Müşteri memnuniyetine hassas bir şekilde yaklaşan English Home Rich cam 4'lü kadeh 245 ml şeffaf fiyatı makul düzeylerde tutarak size sunar. Marka sunduğu kaliteli servis ürünlerine farklı bütçelere sahip müşterilerin rahatlıkla ulaşmasını hedefler. Bütçenizi zorlamadan, avantajlı fiyatlarla satın alabileceğiniz English Home Rich 4 adet sunulan kadehleri uzun dönemler keyifli bir şekilde kullanabilirsiniz. Markanın bünyesinde yer alan modellerin ekonomik fiyatları sayesinde dilerseniz birden fazla kadeh satın alabilirsiniz. Aynı zamanda anneler günü gibi anlamlı günlerde veya yeni ev hediyesi olarak sevdiklerinize sunabilirsiniz. Bardakların kristal şeffaf görüntüsü sayesinde misafirlerinizi rahatsız etmeden içeceklerini kontrol altında tutabilir, ihtiyaç durumunda tazeleyebilirsiniz.

English Home Rich Cam Kadeh Yorumları

English Home Rich Cam Kadeh Yorumları

Alışveriş öncesinde yapılan araştırmalar satın alacağınız ürünün modeline, kalitesine, niteliklerine, boyutlarına veya fiyatına göre değişiklik gösterebilir. Bu araştırmalar ihtiyacınıza uygun seçim yapmanıza yardımcı olur. Aynı zaman sahip olacağınız ürün hakkında kapsamlı bir şekilde bilgi sahibi olarak, kullanım ömrünü artırabilirsiniz. Bu amaçla English Home Rich cam 4'lü kadeh 245 ml şeffaf yorumları sizinle paylaşılır. Yorumlar sıklıkla ürünü öncesinde satın alan müşterilerin deneyimlerini, değerlendirmelerini ve memnuniyetleri içerir. Görüşler kişinin tercihlerine göre değişiklik göstermekle beraber seçimlerimlerinizi kolaylaştırarak, farklı konularda fikir edinmenizi destekleyebilir. English Home markası müşteri memnuniyetine önem verir. Bu nedenle sunduğu ürünlerde yüksek kaliteye sahip nitelikli modeller tasarlar. Bütçenizi zorlamadan sahip olabileceğiniz, kaliteli materyallerden üretilen English Home 4’lü kadeh modellerini Trendyol üzerinden pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.