Genel Markalar Forecast Tp Termometre Daldırma Saplama Dijital Gıda Termometresi

123,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
131,98 TL
3.500 TL'ye 300 TL İndirim
10 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
8.6
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Forecast Tp Termometre Daldırma Saplama Dijital Gıda Termometresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECOR ASSİST Satıcı Ünvanı: DECOR ASSİST YARDIM VE SERVİS HİZMETLERİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK DEKORASYON TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001109230400001 Vergi Kimlik Numarası: 0011092304
    Bu ürün DECOR ASSİST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yemeklerinizin, fırında belli bir ısıda pişmesi gereken yiyeceklerinizin istenen ısıda olup olmadığının kontrol edilmesinde, evde yoğurt yapıyorsanız ideal mayalanma ısısı olan 42 derecenin tutturulmasında, barbeküde pişen etin yanmadan istenen ısıda pişmesinin sağlanmasında, bebek mamalarının istenen sıcaklığa düşmesinin kontrolunda, ısıtılan suyun belli bir dereceye gelmesinin kontrol edilmesinde, dondurulmuş gıdaların ısısının kontrolünde, bebek banyonuzu hazırlarken tam sıcaklıkta olmasına, içeceklerin belli bir ısıda saklanıp saklanmadığının kontrolunda ve bunların haricinde sıcak, soğuk, sıvı veya katı bütün cisimlerin ısılarının kontrolünde sadece bir dokundurma veya daldırma ile kontrolünde en büyük yardımcınız olacaktır. • Özellikler • Geniş uygulama alanı, Uzun paslanmaz çelikten sensör , Geniş Isı Ölçüm Aralığı -50 °C and +300 °C (58 °F to 572 °F) °C santigrad ve °F Fahrenhayt olarak ölçme imkanı • 10 dakika kullanılmaması halinde Otomatik kapanma. • Sensor hata gösterimi. • Saklama ve emniyetli kullanım için Plastik Paketinde gönderilir.
Geri Bildirim Ver

Her Mutfağın İhtiyacı Dijital Gıda Termometresi Çeşitleri

Mutfakta yemek pişirirken sıcaklığı bilmek çok önemlidir. Doğru sıcaklıkta, orantılı olarak daha lezzetli yemekler hazırlanır. Son teknolojik gelişmeler, mutfakta kullanımı kolay bir termometre ortaya çıkarmıştır. Gıda termometresi, birçok ürün ve yemeğin sıcaklığını ölçmek için kullanılır. Bu termometrelerin kullanımı da yiyeceğe bağlıdır. Sert ve sıvı gıdalar çeşitli şekillerde ölçülür. Gıda termometreleri basit ve pratiktir. Bebek mamalarından mutfakta yemek pişirmeye kadar çok çeşitli alanlarda kullanılabilir. Dijital gıda termometresi sayesinde sıcaklığın kalitesini ve derecesini ölçebilirsiniz. Termometrenin ucu metal bir yapıya sahiptir. Metal parçalar paslanma yapmaz. Derece, dijital göstergede kol üzerinde görüntülenir. Mükemmel darbe dayanımı ve kırılma direncine sahip bir yapıya sahiptir. Yüksek kaliteli yapıya ve sağlam malzemelere sahip dijital mutfak termometresi dijital termometre gıda termometresi, mutfak alanında yüksek düzeyde konforu garanti eder.

  • Pratik Kullanımı
  • Mutfak Alanında Konfor
  • Basit ve Pratik

Forecast Termometre Daldırma Gıda Termometresi Özellikleri

Forecast Termometre Daldırma Gıda Termometresi Özellikleri

Gıda termometresi tavsiye ve kullanıcı yorumları, kalibrasyon özelliklerine sahip ürünlerden memnuniyet içerir. Bazı ürünler için sıcaklık ayarları zamanla değişebilir. Bu nedenle bazı modellerde kalibrasyon özelliği bulunmaktadır. Engpars Forecast Tp termometre daldırma saplama dijital gıda termometresi, otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Bu modellerde, cihaz bir süre kullanılmadığında pil tasarrufu için otomatik olarak kapanır. Birçok üründe ayrıca C/F anahtarları bulunur. Ürün sıcaklığı ekranını gerektiği gibi Santigrat veya Fahrenhayt olarak değiştirmek için C / F anahtarını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, yemek hazırlamak için yiyeceklerin doğru sıcaklık ayarları ile kontrol edilmesi önemlidir. Alarmlı gıda termometreleri, yiyeceklerin sıcaklığı yükseldiğinde veya düştüğünde yanıp sönen bir ekran veya sesli uyarı sinyali ile sizi uyarır.

Forecast Termometre Saplama Dijital Termometresi Kullanımı

Forecast Termometre Saplama Dijital Termometresi Kullanımı

Gıda termometresi ne işe yarar ve nasıl kullanılır soruları birçok kullanıcı tarafından merak edilir. Gıda termometresi kullanımı ürünün özelliğine göre değişir. Saplama işlemi ağırlıklı olarak et, balık ve tavuk ürünlerinde yapılır. Ne kadar iyi olduğunu anlamak için yemeğin köşesine metal bir çubuk sokmanız ve hafifçe öne doğru itmeniz gerekir. Tam sıcaklık seviyesinin öğrenilmesi kısa bir zaman alır. Derece artar ve optimum sıcaklık seviyesine ulaşılır. Yemeğin sıcaklığını doğru ve eşit bir şekilde ölçmek için ucu yiyeceğin ortasına itmelisiniz. Bu sayede et veya diğer gıdalara zarar vermeden sıcaklık bilinebilir. Daldırma işlemi süt, su ve yoğurt gibi sıvılarla birlikte de kullanılır. Bunun için cihaz sıvı bir ürüne batırılır ve bir süre bekletilir. Cihazı kullanmadığınız zamanlarda ise kapatarak pil gücünden tasarruf edebilirsiniz.

Forecast Termometre Dijital Gıda Termometresi Fiyatları

Forecast Termometre Dijital Gıda Termometresi Fiyatları

Gıda termometreleri, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Mutfak içinde ve dışında birçok gıda için kullanılabilir. Özellikle fermantasyonda tercih edilir. Fermantasyon işlemi sırasında sütün doğru sıcaklıkta olması önemlidir. Bir gıda termometresi kullanırsanız, aslında sıcaklığı kontrol edebilir ve fermantasyon işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca et pişirirken de bu cihazları kullanmak çok önemlidir. Bunun yanı sıra dondurulmuş gıdaların sıcaklığını da kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda tüm katı, sıvı, sıcak veya soğuk ürünler için kullanılabilir. Dijital gıda termometresi fiyatları ise modele, malzemeye ve markaya göre değişir. Çeşitli renk ve boyutlarda mevcuttur. Fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak için ise sayfaya göz atabilirsiniz. Trendyol'da yer alan Engpars Forecast Tp Termometre Daldırma Saplama Dijital Gıda Termometresi sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir. Bu sayede Engpars Forecast Tp termometre daldırma saplama dijital gıda termometresi yorum ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.