4
Köpek Maması kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Enjoy Kuzulu Ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (55)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
745,90 TL
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,90 TL
9.4
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
663,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
662,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Enjoy Kuzulu Ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Farmakozmetika Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enjoy kuzulu yetişkin köpek maması 15 kg %100 ürün

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Yüksek Enerjili
Geri Bildirim Ver

Besleyici Enjoy Kuzu Etli Köpek Maması Çeşitleri

Beslenme periyodu oldukça kritik olan yetişkin köpekler, enerji ve besleyici besin değeri bulunan köpek mamaları tüketmeleri gerekir. Yetişkin köpek mama çeşitleri arasında çokça satılan ve köpeklerin severek tükettiği kuzu etli mama zengin içeriği ile onların yaşlarına göre formüle edilir. Farklı içerik ve besin değerlerine sahip yetişkin köpek mama çeşitleri bulunur. İçerisinde zengin formül barındıran kuzulu köpek maması çeşitleri, köpeklerin besin ihtiyaçlarını dengeli ve sağlıklı bir şekilde karşılar. Kuzu tadını seven ileri yaştaki dostlarımızın günlük almaları gereken kalori ve besin değerleri öngörülerek hazırlanan mamayı ev arkadaşınız çok severek tüketir. İçerisinde kuzu eti barındıran köpek mamaları, kuzunun köpeklere uygun olan kısımları kullanılarak üretilir. Kesinlikle köpekler için hiçbir yan etkisi veya zararı bulunmayan kuzu etli köpek mamaları, köpeklerin günlük ihtiyacı olan beslenme için son derece önemli rol üstlenir.

  • Vitamin Kaynağı
  • Kolay Sindirim
  • İştah Açıcı

Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması

Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması

Beslenme açısında yavru köpeklerden pek farkı bulunmayan yetişkin köpeklere dengeli ve yüksek kaliteli mamalar yedirerek ideal kilosunu koruması ve kolay sindirim sağlanması da önemlidir. Besinsel değerleri bakımından yetişkin köpekler için tam ihtiyacı karşılayan vitamin ve mineral kaynağını sunduğu için evcil hayvan sahipleri, Enjoy kuzu etli köpek maması 15 kg çeşidini çokça tercih ederek satın alır. İştah açıcı kokusu ve vitaminleriyle Enjoy marka kuzu etli köpek mamalarını can dostlarınız çok severek tüketir. Kuru bir mama olduğundan dolayı köpeğin bu mamadan yeterli miktarda su alamayacağı için yanına bir kap su konulması önemlidir. Yüksek kalitesi ile diğer yetişkin köpek mamalarından öne çıkan Enjoy kuzu etli yetişkin köpek maması 15 kg koruyucu paketleme sistemi sayesinde mamanın uzun ömürlü kullanılmasını sağlayarak bayatlamanın önüne geçer.

Kuzu Etli Yetişkin Köpek Mama Faydaları

Kuzu Etli Yetişkin Köpek Mama Faydaları

İçerisinde bulundurulan zengin proteinler ile kuzu etli pirinçli köpek maması yetişkin köpeklerin enerji kazanması ve dinç kalması için oldukça büyük bir rol oynar. Yetişkin köpekler tarafından severek tüketilen, içerisinde kuzu eti barındıran mamalar dostlarınızın iştahını açarak zayıf köpekler için kilo dengesini sağlar. Sindirim problemi bulunan köpekler için son derece ideal bir mama olan Enjoy kuzu etli ve pirinçli köpek maması 15 kg çeşidi, boyutunun da getirdiği avantajla, köpek tarafından uzun süreli tüketiminin sonucunda hazımsızlık ve gaz problemlerine karşı son derece önemli rol oynar. Köpeklerin farklı zamanlarda farklı besinlere ihtiyacı olur. Yetişkin zamanlarında ihtiyacı olan enerji Enjoy marka 15 kg kuzu etli yetişkin köpek maması tarafından sağlanır. Bir diğer fayda ise, içerisindeki zengin formülü ve besleyici yağlar ile köpeğin kemik yapısının geliştirilmesine fayda sağlar.

Kuzu Etli Köpek Mama Fiyatları

Kuzu Etli Köpek Mama Fiyatları

Gerçek kuzu etinden elde edilen, lezzetli ve son derece besleyici kuzu etli pirinçli köpek maması 15 kg büyük boyu ve zengin formülüyle piyasada Enjoy firması tarafından satışa sunulan yetişkin köpek mama çeşididir. Zamanını yatarak veya çok az hareket ederek geçiren köpekler için köpek sahipleri kuzu eti barındıran mamaların miktarlarını arttırarak, köpeklerin aktivitesini sağlayabilir. Yetişkin köpek mamaları, yüksek kalsiyum ve köpek için önemli mineral desteği gibi formülünde bulunan faydalarına göre fiyatları değişiklik göstermektedir. Köpeklerin yetişkinlik süreçlerinde, kas ve kemik kütle kaybını önlemek için kuzu etli köpek mamaları tercih edilebilir. Büyük boyu ve uygun fiyatıyla kuzu etli yetişkin köpek maması 15 kg çeşidi, yüksek kaliteli malzeme, antioksidan ve omega-6 gibi besinleri de içerisinde barındırmasıyla en çok tercih edilen köpek mama çeşidi olmuştur. Siz de Trendyol üzerinden kuzu etli yetişkin köpek maması 15 kg yorumlarına göz atabilir, dilediğiniz zaman 395-0003 ürün kodu ile ürünü satın alabilirsiniz.