Enjoy Tavuklu Yetişkin Çok Renkli Kedi Maması 15 Kg

1.035 TL
(69 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (42)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
949,99 TL939,90 TL
10.000 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Enjoy Tavuklu Yetişkin Çok Renkli Kedi Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirgetir Satıcı Ünvanı: BİLPA TİCARET VE SANAYİ İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170001450700016 Vergi Kimlik Numarası: 1700014507
    Bu ürün indirgetir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mama

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Çok Renkli Çeşitlerle Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması

Enjoy tavuklu yetişkin çok renkli kedi maması 15 kg ürün seçeneği, 1 yaşını aşmış dönemde olan kediler için özenle formüle edilmiştir. Tüm ırktan kedilerin tüketimine uygun olacak şekilde sunulan mama, ırk farkı gözetmeksizin yetişkin çağında olan bütün kalorin günlük besin ihtiyacını karşılar.1 yaşını aşmış kedilerin kalori ihtiyacını karşılarken, aynı zamanda genel sağlığını da destekleyici özellik gösterir. 8698995025218 ürün seçeneği, yetişkin çağdaki kedinizin gereksinim duyduğu takviye gıdaları etkin bir şekilde sunar. Özellikle büyüme çağında olan evcil hayvanınızın fazladan kilo almasını önleyebilir ve doğru beslenmesine katkıda bulunur. Can dostunuzun kas gelişimini destekleyen protein ve karbonhidrat desteği ile oldukça sevilen bir üründür. Hayvan severler tarafından sevilen ve tercih edilen bir mama seçeneği olarak öne çıkar. Protein ağırlıklı olacak şekilde üretilmiştir.

  • Yüksek kalsiyum etkisi
  • Bağışıklık sistemine destekçi
  • 18 ay depolama ömrü

Ayrıcalıklarıyla Enjoy Tavuklu Yetişkin Çok Renkli Mama

Enjoy tavuklu yetişkin kedi maması 15 kg ürün seçeneği, yetişkin dönemdeki kedinizin günlük olarak gereksinim duyduğu protein ve karbonhidrat desteğini sağlar. Bunun yanında kas gelişimini destekleyerek güçlü olmasına yardımcı olur. Ayrıca protein ağırlıklı olmasıyla fazla kilo almasını önleyerek yağlanma sorunlarının önüne geçer. Ürünün üretim tarihinden itibaren başlayan depolama ömrü 18 ay olarak dikkat çeker. Bu anlamda uzun ömürlü bir kullanıma da sahiptir. Enjoy kedi maması renkli 15 kg mama seçeneği, bilhassa da kalsiyum bakımından oldukça zengin içeriklidir. Yüksek kalsiyumun yanı sıra mineral bakımından da çok zengin bir içeriğe sahiptir. Kalsiyum mineralinin etkisi sayesinde kedinizin diş sağlığı desteklenirken, diğer yandan kemik gelişimi beslenmiş olur. Evcil hayvanınızın sağlıklı bir şekilde beslenmesi ve gelişmesini sağlayabilmek adına söz konusu mamayı güvenle tercih edebilirsiniz.

Özellikleriyle Enjoy Tavuklu Yetişkin Çok Renkli Mama

Enjoy tavuklu yetişkin çok renkli kedi maması 15 kg özellikleri ile kullanıcı beğenisine sunulur. Kedinizin kan dolaşımında önemli rol oynayan protein ve aminoasitleri içeren ürün, bu özelliğiyle deri ve kas gelişimini de destekler. Bunun yanı sıra kedinizin tüy yapısında, mamanın düzenli kullanımı halinde iyileşme gözleyebilirsiniz. Ek olarak sağlıklı bir kalp ve görme bakımından en iyi vitamin-mineral bileşenlerine sahiptir. Enjoy tavuklu yetişkin çok renkli kedi maması 15 kg içeriği özellikle kolay sindirilebilir niteliğe sahip bileşenlerden elde edilmiştir. Mamanın tane şeklinde olması ve kolay yenilebilir boyutu, kedinizin beslenme saatlerinin keyifli geçmesini sağlar. Bunu yaparken diş sağlığını da koruyacak biçimde tasarlanarak sunulmuştur. Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu mama seçeneği, sahip olduğu tavuk aroması ve lezzet ile can dostunuzun afiyetli bir öğün yiyebilmesini sağlar.

Enjoy Tavuklu Yetişkin Çok Renkli Mama Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Enjoy tavuklu yetişkin çok renkli kedi maması 15 kg yorumları incelendiğinde söz konusu ürün seçeneğinin evcil hayvanınız için ne denli faydalı bir mama olduğunu rahatlıkla görebilir, alışverişinizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Kedinize mama alırken içeriği zengin ve lezzeti bol bir ürün tercih etmek istiyorsanız, söz konusu ürün bunun için birebir olacaktır. Hayvan severlerin rahatlıkla tercih ettiği ve diğer kedi severlere önerdiği mama seçeneği, bilhassa evcil hayvanlar için faydası bol olan Omega 3 ve Omega 6 takviyelerini içerir. Kedinizin bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine destek olur. Böylece olası hastalıklara karşı kedinizin savunma gücünün yükselmesine yardımcı olur. Enjoy tavuklu yetişkin çok renkli kedi maması 15 kg fiyatı da kullanıcıya avantaj sağlar nitelikte olmasıyla beğeni toplar. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.