Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

1.020 TL
(68 TL / kg)
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.052,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.019 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.032,93 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.190 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BONYBON PET Satıcı Ünvanı: METE SALKIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1242536722400019 Vergi Kimlik Numarası: 7410159433
    Bu ürün BONYBON PET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enjoy Cat Food Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 KG Yetişkin Dönem 1 yaşını aşmış yetişkin dönemdeki kediler için hazırlanmıştır. Tüm ırktan kedilerin tüketimi için uygundur. Irk farkı gözetmeksizin yetişkin dönemdeki kedilerin kalori ihtiyacı başta olmak üzere genel sağlığını destekleyici ve ihtiyaç duyduğu besinleri takviye edici şekilde hazırlanmıştır. Kas Gelişimi Büyüme çağında bulunan kedinizin fazla kilo almasını önlemek ile birlikte doğru beslenmesini sağlayarak kas gelişimini destekleyici şekilde protein ağırlıklı olarak üretilmiştir. Kedinizin günlük kalori ihtiyacı mama içerisinde bulunan karbonhidratlar ve proteinler ile sağlanır ve kas gelişimi desteklenir. Bu sayede yağlanma ve fazla kilo alımı sorunları meydana gelmez. Kalsiyum Etkisi Kalsiyum başta olmak üzere mineral yönünden oldukça zengin bir mamadır. Kalsiyum mineralinin etkisi ile kedinizin kemik gelişimi ve diş sağlığı desteklenir. Kedinizin sağlıklı bir şekilde gelişimi sağlanır. Cilt Sağlığı E vitamini içeriğinin yanı sıra sağlıklı yağ asitlerine sahip olması sebebiyle kedinizin cilt ve deri sağlığını korur. Var olan deri hastalıklarını giderirken olası hastalıkların oluşumunu engeller. Tüm bunlarla birlikte kedinizin parlak ve canlı tüylere sahip olmasına yardımcı olur. Tavuk Lezzeti Her mamayı sevmeyen ve mama seçen kedinizin sevebileceği şekilde hazırlanmış mama içerisinde tavuk parçaları bulunmaktadır. Kedinizin damak tadına oldukça uygundur. Taze ve Doğal Ürünler Mama içerisindeki tüm ürünler doğal ve taze ham maddelerden elde edilmiştir. Ürün içeriğinde sağlığa zararlı herhangi bir sentetik madde bulunmamaktadır. Bu sayede güvenle kullanım için uygundur. İçerik Analizi ve Bileşenleri Ürün içeriği: Enjoy Adult Cat, tüm yetişkin ırklar için, günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere kedi/köpek beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiş tam ve dengeli, tavuk proteini içeren kedi mamasıdır. Analiz: Ham Protein 27% Ham Yağ 10% Ham Selüloz 2,5% Ham Kül 8% HCI'de çözünmeyen kül 2% Nem 10% Kalsiyum 1,5% Fosfor 1% Sodyum 0,5% Bakır Sülfat 17 mg/kg Vitamin A (Min) 15000 ıu/kg Vitamin D3(Min) 1000 ıu/kg Vitamin E(Min) 150 mg/kg Vitamin C(Min) 120 mg/kg Taurın 1000 mg/kg Önerilen Günlük Tüketim Günlük beslenme miktarları için aşağıda belirtilen değerler tavsiye niteliğinde olup, kedinizin ideal vücut kondisyonunu korumak için, aktivite seviyesine, çevre koşullarına ve yaşına göre değişkenlik gösterebilir. Kediniz içi Ağırlık (Kg) Günlük Beslenme miktarı (Gr) 1 - 2 kg 35 – 45 gr 2 – 3 kg 45 – 60 gr 3 - 4 kg 60 – 80 gr 4 - 5 kg 80 – 100 gr 5 - 6 kg 100 – 120 gr 6 – 7 kg 120 – 140 gr 7 – 8 kg 140 – 160 gr

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver