Ensar Neşriyat Safvetü't-tefasir (7 CİLT); Tefsirlerin Özü

1.892,06 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.915 TL
300 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.960 TL
2.000 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.025 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.980 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ensar Neşriyat Safvetü't-tefasir (7 CİLT); Tefsirlerin Özü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Safvetü't Tefasir / Tefsirlerin Özü (7 Cilt) Muhammed Ali Es-Sabuni / Ensar Neşriyat Basım Yılı: 2021
  • Sayfa Sayısı: 3608
  • Kağıt Türü: Şamuha Kağıt
  • Ebat: 16 x 23,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • ISBN: 9786055623241
  • Yazar: Muhammed Ali Es-Sabuni
  • Çevirmen: Dr. Nedim Yılmaz, Prof. Dr. Sadreddin Gümüş
  • Günümüz insanının çok geniş tefsirleri okumak için zaman bulamayacağını göz önünde tutan değerli tefsirci üstad Muhammed Ali es-Sâbûnî Vâhidî'nin Esbâb-ı Nuzûlu ile Taberî Keşşâf Râzî Kurtubî Beyzâvî İbn Kesîr el-Bahru'l-Muhît et-Teshîl Celâleyn Ebussuûd Alusî ve Kâsîmî gibi geniş ve güvenilir tefsirlerin özünü alarak çağa hitap edecek ve gençliğin ihtiyacına cevap verecek bir tefsir meydana getirmiş ve bu esere "tefsirlerin özü" anlamına gelen "Safvetü't-Tefâsîr" adını vermiştir. Eser okunduğunda görülecektir ki Sâbûnî gerçekten başlıca güvenilir tefsirleri taramış ve bunlardan özümlediği Kur'ânî bilgilerden yeni ve özet bir tefsir meydana getirmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Safvetü't Tefasir / Tefsirlerin Özü (7 Cilt) | Ensar Yayınları

Kur’an surelerinin açıklanması sureti ile oluşturulan tefsirler, müellifinin yorumuna göre farklı görüşlere ve yorumlara sahip olabilir. Pek çok tefsir yazarına ait farklı tefsir mevcuttur. İslami okumalar yaparken bu farklara dikkat edilmesi gerekir. Safvetü't tefasir tercümesi Ensar Yayınları farkıyla okuyucusu ile buluşur.

  • Kolay ve anlaşılır dil
  • Hızlı ezber yapma olanağı
  • Güvenilir kaynaklardan sentez

Muhammed Ali Es-Sabuni’nin Tefsiri ile Yalın ve Sade Tefsir Okuması

Muhammed Ali Es-Sabuni’nin Tefsiri ile Yalın ve Sade Tefsir Okuması

Tefsir kelimesi kökü incelendiğinde sözlükte anlamı; açıklamak, beyan etmek olarak karşılık bulur. İslam dinine ait bir terimdir. Kur’an ayetlerinin açıklanması suretiyle tefsir eserleri meydana gelir. Çok farklı sayıda tefsir oluşturmuş yazarlar mevcuttur. Muhammed Ali Es-Sabuni önemli tefsir yazarlarından birisidir. Sabuni Safvetü't Tefasir adlı eseri meydana getirir. Safvetü't Tefasir özellikleri bakımından incelendiğinde pek çok ayrıntıyı içinde barındırır. Bunlardan bazıları şu şekildedir:

Safvetü't tefasir 7 cilt, 7 cilt olarak ciltli şekilde karşınıza çıkar. Her cilt bütünlük içinde birbirinin devamı olarak tasarlanır. Şamua kağıt olarak basılan ürünün baskı kalitesi memnuniyet vericidir. Yaklaşık olarak 16 x 23.5 cm ölçüsündedir. Evlerde, iş yerlerinde ya da kütüphanelerde rahatlıkla kullanılabilir. Safvetü't tefasir tefsiri sade ve anlaşılır yapıdadır. 3502 sayfadan oluşan hacimli bir eserdir. Pek çok klasik tefsir kaynağının bir araya getirilerek incelenir ve sade haliyle okuyucuya sunulur. Safvetü't tefasir fiyat açısından uygun aralıktadır.

    Ensar Yayınları ile Safvetü't Tefasir’e Sahip Olma İmkanı

    Ensar Yayınları ile Safvetü't Tefasir’e Sahip Olma İmkanı

    Ensar Yayınları, din tasavvuf kategorisinden sanat kitaplarına kadar geniş bir yelpazede ürün basımı ve dağıtımı yapar. Pek çok farklı çeşitte kitap, markanın bünyesi altında piyasaya çıkar. Yılların kalitesi ve tecrübesi ile beraber yapılan yayınlar, okuyucular tarafından memnuniyetle karşılanır. Safvetü't Tefasir Ensar Yayınları tarafından özenle hazırlanır. Baskısı kalitesi ve dolgun içeriği ile göz dolduran bir yapıttır. Önemli bir eser olan bu çalışmanın çevirisi de Nedim Yılmaz ve Sadrettin Gümüş tarafından gerçekleştirilir. Çeviride ifade ve dilin kullanımı eserin okunmasına etki eder. Ensar Yayınları’nın özeni ve tecrübesi ile çevrilen eserler her zaman kaliteli ve rahat okunabilir özelliktedir. Safvetü't Tefasir oku ve anla anlayışı ile yazılarak sade ve net olması üzerine kurgulanır. Safvetü't Tefasir pek çok tefsir yazarının emeği ve ürünü olan tefsirlerin derlenerek toparlanması ile bir araya getirilir. Sabuni’nin özenli çalışması ile oluşturulan eser, sade ve güzel bir Türkçe ile çevrilerek okuyucu ile buluşur.

    Safvetü't Tefasir Fiyatları

    Safvetü't Tefasir Fiyatları

    Modern çağın hızlı hayatı içinde çok sayıda İslam aliminin yılların tecrübesi ile bir araya getirdiği tefsirlerin hepsinin okunması neredeyse imkansız hale gelir. Zaman konusunda hep bir eksiklik ve yoksunluk yaşayan günümüz insanı için Tefsirlerin Özü, nokta atışı bir eserdir. Safvetü't Tefasir Muhammed Ali Es Sabuni tarafından bu eserleri toptan okuyamayacak olan kişiler için hazırlanır. Keşşaf, Razi, Taberi gibi pek çok İslam aliminin tefsirleri baz alınarak hazırlanan eser, hepsinin harmanlanarak özümsenmesi ile oluşturulan bir yapıttır. Böylece okuyucu tek eserde onlarcasının özünü kolaylıkla alma imkanı bulur. Ensar Yayınları Safvetü't Tefasir baskısı ile çok önemli bir eseri Türkçe’ye katar. Tefsir okumaları yapan kişiler, akademik çalışmalar hazırlayanlar vb. pek çok kişi için bu çalışma bulunmaz bir kaynaktır. Safvetü't Tefasir yorumlarına göz atıldığında olumlu dönüşlerin yapıldığı görülür. Safvetü't Tefasir Türkçe olarak basıldığı için pek çok kişi tarafından rahatlıkla okunan bir eser haline gelir. Trendyol’da ürün detaylarına ve açıklamalarına ulaşabilir, cazip fiyatlar üzerinden sipariş verebilirsiniz.