Entude Mantar Şişe Tapası 12 Adet, Mantar Şişe Kapağı, Şişe Tıpası

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Ürün Bilgileri

Entude Mantar Şişe Tapası 12 Adet, Mantar Şişe Kapağı, Şişe Tıpası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Entude Store Satıcı Ünvanı: ENES TURAÇ DEMİRTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2890513098
    Bu ürün Entude Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şişe Tıpası, Vakumlu Şişe Tıpası 2 x 3 Cm 12 Adet
  • El ile kapatmada kullanılır
  • Şişe Tıpası
  • Şarap Şişesi Tıpası
  • Paket İçeriği:
  • 12 Adet
  • Ürünün Boyutu:
  • 2 x 3 Cm..

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bambu
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Entude Mantar Şişe Tapası Kapağı Çeşitleri Trendyol'da!

Mantar tıpalar, mutfaklarda yer alan çeşitli şişeler ve şaraplar için kullanılan çevre dostu bir üründür. Bu tıpalar, genellikle şaraplarda yer alsa da sirke, limon veya zeytinyağ şişelerinde de kullanılır. Entude 12 adet mantar şişe tıpası kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Doğal yapıya sahip şişe kapağı, sakladığınız sıvının havayla temasını tamamen keser. Böylece bu ürün, şişe içindeki malzemenin her zaman taze kalmasını sağlar. Naturel yapısı sayesinde sıklıkla tercih edilen mantar tıpa, ölçülerinin uygun olduğu pek çok farklı şişede rahatlıkla kullanılır. Söz konusu mantar tıpalar, sıvı malzemeleri uzun süre taze tutmak isteyenler için ideal bir seçenektir.

  • 12 adet mantar kapak
  • 2x3 cm ideal boyut
  • Taze tutan vakum özelliği

Entude 12 Adet Mantar Şişe Kapağının Ölçüleri Nedir?

Entude 12 Adet Mantar Şişe Kapağının Ölçüleri Nedir?

Entude 12 adet mantar şişe tıpası, kullanım alanı geniş bir üründür. Çünkü bu tıpanın sahip olduğu boyutlar neredeyse tüm şişelerin ağız çaplarına uyumludur. Söz konusu paketin içerisinde yer alan 12 adet mantar tıpanın boyutları 2-3 cm'dir. Entude 12 adet mantar şişe kapağı, oldukça elastik bir yapıdadır. Standart boyuttaki tıpalar kolaylıkla şekil alır. Ürün bu özelliği sayesinde boyutları açısından tam uyumlu olmayan şişelerde dahi rahatlıkla kullanılır. Paket içerisindeki Entude 12 adet mantar şişe tıpasının her biri eşit ölçüdedir. Bu tıpaları şarap, yağ veya sirke gibi havayla teması kesilmesi gereken doğal ürünleri taze tutmak için kullanabilirsiniz. Birden fazla kaliteli mantar tıpa almak isterseniz, bu ürün sizin için uygun olur.

Entude 12 Adet Mantar Şişe Tıpası Hangi Tip Şişelere Uygundur?

Entude 12 Adet Mantar Şişe Tıpası Hangi Tip Şişelere Uygundur?

Entude 12 adet mantar şişe tıpası, kullanım çeşitliliği sunan bir üründür. Birçok şişenin ağız ölçüleri ile uyumludur. Mantardan üretilen doğal şişe tıpaları, genellikle çabuk bozulma ihtimali olan sıvı malzemeleri korumak için kullanılır. Mantar tıpalar daha çok şarap şişelerinden bilinse de, son dönemlerde kullanım alanları genişlemiştir. Özellikle çevre dostu ürün kullanımına önem verenler mantar tıpaları pek çok şişe tipinde tercih eder. Ağız çapları 2-3 cm mantar tıpaya uyan su, yağ, sirke gibi sıvı malzemelerin cam şişelerine bu ürünleri kolayca takabilirsiniz. Mantar meşesi ağacından üretilen tıpalar doğallığı ile öne çıkar. Aynı zamanda esnek bir yapıya sahip olduğu için kullanım alanı artar. Söz konusu ham maddenin elastikliği sayesinde, ağız çapı uygun olmayan şişelerde bile Entude 12 adet mantar şişe tıpasını rahatlıkla kullanırsınız.

Entude 12 Adet Mantar Şişe Kapağı Kaliteli midir?

Entude 12 adet mantar şişe tıpası kaliteli materyali ile öne çıkar. Hava geçirmeyen doğal yapısı sayesinde tercih edilen bu kapaklar, kullanım açısından da üst düzey verimlilik sunar. Gözenekleri az ve küçük olan mantar tıpalar hava ile teması kesmede daha etkilidir. Entude 12 adet mantar şişe tıpası bu özellikleri ile hava ve suyu kolayca geçirmez. Ürünün yapısı şişe içindeki sıvının uzun süre taze kalmasını sağlar. Bahsi geçen mantar kapaklar, aynı zamanda oldukça hafiftir. Bu kapaklar kullanım rahatlığı sağlar. Entude 12 adet mantar şişe tıpasının formu bozulduğunda kolayca eski hâline döner. Söz konusu tıpanın bu özelliği şişenin ağzının tamamen kapanmasını sağlar. Entude 12 adet mantar şişe kapağı, böylece içindeki malzemenin havayla temasını keser. Ürün hakkında daha çok fikir edinmek isterseniz Entude 12 adet mantar şişe tıpası yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Ayrıca bu tıpaları Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.