Ephesus Yayınları Çilek Mevsimi Burcu Büyükyıldız - Burcu Büyükyıldız

124,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
208,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
201,28 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,25 TL

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Çilek Mevsimi Burcu Büyükyıldız - Burcu Büyükyıldız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tehlikelerle örl Geçmişini Silmeye Kararlı Bir Adam… Mkemmel Hayatı Aniden Tepetaklak Olan Genç Bir Kız… Ve Tutkunun Ateşiyle Yanan, Sprizlerle Dolu Bir Aşk… Yağız İlhanlı, hayatının kontroln elinde tutmayı seven gçl ve gizemli bir adamdı. Ateş hattından farksız yaşamını ardında bıraktığını dşnse de, yabancı olduğu aşktan alevler bir adım uzağındaydı. Byleyici bir gzel tesadfen hayatına girdiğinde ise, aralarındaki tutkulu çekime direnmek kolay olmamıştı. Gzelliği, neşesi ve masumiyetiyle etrafındaki her erkeği byleyen Mira Aras, mutlu ve kusursuz bir hayat yaşıyordu. Bir bahar gn tanıştığı karizmatik yabancıyla ezberi bozulmuş, pervasızca peşinden gittiği aşk nefes alma sebebi olmuştu. Kaçınılmaz duygular onları kuşatırken, Yağız aşkı imkansızlığın içinde bulacaktı. Geçmişin gölgeleri mutlu olmalarına izin vermeyecek, ikisi de hoyrat bir ayrılığa esir olacaklardı. Karanlığa saklanmış sırlar aydınlandığında, bir daha gitmemek zere geri dönen Yağız, terk ettiği kızı aynı bulabilecek miydi? Mira, özlem dolu kalbini özgr bırakabilecek, bir kez daha aşka teslim olabilecek miydi?

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Burcu Büyükyıldız
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver