Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi - Aylema (ciltli) - N.g. Kabal -

155 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,91 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 99 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi - Aylema (ciltli) - N.g. Kabal -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZÜMRÜT KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: HAKAN KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930140457
    Bu ürün ZÜMRÜT KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Ephesus Yayınları Yazar N.G. Kabal Barkod 9786052064177 Baskı Sayısı 1. Baskı Basım Yılı Kasım 2017 Sayfa Sayısı 480 Cilt Durumu Ciltli Sıradan bir günün akşamında, geçmeye çalıştığı köprüden nehre düşmek üzereyken ölüm tarafından kulağına fısıldandı. 'Uzatılan buz gibi soğuk bir el bütün hayatına dokunacak.' Bağımlılar ve Avcılar bu kez sıradan bir hayatın hayalini kuran, geceye doğmuş bir kız için karşı karşıya gelecek. Siyahla beyazın, geceyle gündüzün, iyiyle kötünün anlamını yitirdiği bir iç savaş. Zihin çıkmazı. Yaşam mücadelesi. Sarsıcı bir kısır döngü. Issız bir kasaba. Kusurlu bir kalp. Uçurumun diğer tarafına, gölgelerin arasına hapsedilmiş kayıp bir ruh. Önce sahip olduğu her şeyi elinden alacaklar ve siz bunu her bir satır arasında hissedeceksiniz. Hayata tutunacak bir neden verecekler, 'Yapma!' diye haykırmak isteyeceksiniz. Bu hikâyenin masumu yok. Bu bir aşk hikâyesi değil, nefret hikâyesi. Gecenin soluğunu ensenizde hissedeceğiniz, okurken sıcak bir kahveye muhtaç olacağınız kadar soğuk bir hikâye. Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi Aylema - Nagihan Gökçe Kabal

Fantastik türde yazılan kitaplar ilgi çekici konulara sahiptir. Akıcı dili ve etkileyici konusuyla ön plana çıkan Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi Aylema romanı fantastik kitaplar arasında yer alır. Mükemmel konu anlatımı sayesinde sevilerek okunan bu eser, son derece akıcıdır. Kitapta yer alan olaylar ıssız bir kasabada yaşanır. Okurseverler tarafından oldukça ilgi çekici bulunan bu eser, kaliteli baskı özellikleri sayesinde beğeni toplar. Gerilim dolu sahnelerin yer aldığı bu roman okurların heyecanlı anlar yaşanmasına katkı sağlar. Etkileyici bir dille kaleme alınan kitap sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Son derece sürükleyici olan bu romanı istediğiniz yerde rahatlıkla okuyabilirsiniz. Kaliteli sayfa yapısıyla dikkat çeken ürün, kolay deforme olmayan bir eserdir. Etkileyici fantastik bir deneyim için bu kitabı tercih edebilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Kaliteli içerik
  • Fantastik olaylar

Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi Aylema Konusu

Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi Aylema Konusu

Sürükleyici anlatımı olan fantastik romanlar birçok kişi tarafından sevilerek tercih edilir. Keyifli anlar yaşanmasına olanak tanıyan doğaüstü olaylar okurların ilgisini çeker. Her sayfada merak uyandıran Gecenin Hikayesi Aylema romanı mükemmel bir kurguya sahiptir. Etkileyici bir dil kullanan yazar okurlar için sürpriz dolu anlar yaşatır. Romanda yer alan baş karakterin köprüden karşıya geçerken nehre düşmesi sonucu başlayan gerilim dolu hikaye, soluk kesici sahnelerin yaşanmasına sebep olur. Bağımlılar, Avcılar gibi karakterlerin yer aldığı roman ıssız bir kasabada geçer. Sarsıcı bir kısır döngüye dönüşen olay örgüsü oldukça etkileyicidir. Fantastik türe ilgi duyanlar için mükemmel bir seçenek olabilir. Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi Aylema kullananlar kitap ile ilgili beğenilerini dile getirir. Siz de ilgi çekici konusuyla ön plana çıkan bu ürünü satın alarak okumaya başlayabilirsiniz.

Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi Aylema Yorumları

Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi Aylema Yorumları

Zihin çıkmazı, yaşam mücadelesi gibi konuları ele alan bu roman, son derece etkileyici bir anlatıma sahiptir. Doğaüstü olayların yaşandığı kitapta ilgi çekici karakterler yer alır. Yazar tarafından özenle oluşturulan kurgu mükemmel biçimde birbirine bağlanır. Bu sebeple her sayfa büyük bir heyecanla okunur. Edebi eserlerle ilgili yapılan yorumlar birçok açıdan önemlidir. Farklı fikre sahip olan kişilerin bir kitap hakkında söyledikleri okurlar tarafından ilgi çekici bulunur. Ephesus Yayınları tarafından basılan fantastik roman bu türden hoşlanan müşteriler tarafından sevilerek tercih edilir. Kitabın konusu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve müşteri görüşlerini öğrenmek için Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi Aylema yorumlarını inceleyebilirsiniz. Müşteriler kendi deneyimlerini yorumlar aracılığıyla paylaşır. Yorumlar aracılığıyla çeşitli bakış açısı kazanmanız mümkündür. Müşteri yorumlarını detaylı biçimde okuyarak ürünü yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.

Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi Aylema Fiyatı

Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi Aylema Fiyatı

Ephesus Yayınları Gecenin Hikayesi Aylema fiyatı belirlenirken baskı özellikleri dikkate alınır. 480 sayfadan meydana gelen kitap için sağlam kağıtlar tercih edilir. Yüksek kaliteli hamur malzemesi kullanılarak oluşturulan bu eser oldukça dayanıklı kağıt yapısına sahiptir. Ürünün ilgi çekici kapak tasarımı kaliteli boyalar kullanılarak basılır. İdeal boyutu sayesinde rahat taşıma imkanı bulunan bu eseri dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Çanta içerisinde elde taşımak için ideal bir üründür. 13,5 x 21 cm ebatına sahip olan ürün ciltli bir romandır. İlgi çekici konusuyla dikkat çeken fantastik romanı sevdiklerinize hediye etmek amacıyla da satın alabilirsiniz. Doğa üstü olaylara ilgi duyan kişiler için mükemmel bir hediye seçeneği olabilir. Bu romanı Trendyol’da detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Kendiniz için ya da sevdiklerinizi mutlu etmek amacıyla ürünü buradan satın alabilirsiniz.