Ephesus Yayınları Her Kalp Kırılır (CİLTLİ)

165 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Her Kalp Kırılır (CİLTLİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: birkitapcim Satıcı Ünvanı: NURULLAH YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1387377525800017 Vergi Kimlik Numarası: 9640442506
    Bu ürün birkitapcim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her Kalp Kırılır (Ciltli)

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Ephesus Yayınları Her Kalp Kırılır, Ciltli

Kitaplar, kaliteli zaman geçirebilmek için okurlara destek olur. Farklı konu ve ana fikirler ile ortaya konulan her bir eserin belirli bir hedef kitlesi vardır. Kategorilere ayrılan kitapların tasarımı ve sayfa sayısı da birbirinden farklıdır. Her Kalp Kırılır kitap okumayı seven kişilerin sıklıkla tercih ettiği bir eserdir. Türkçe yazılmasının yanı sıra kolektif bir yazar topluluğu tarafından ortaya konulur. Konusu bakımından farklı kişilerin beklentilerine uyum sağlar. Aşk ve romantik bir tür olarak okurların karşısına çıkar içerik, kısa süre içerisinde çok sayıda okuyucuya ulaşır. Duygusal temalı eserleri okumayı seven kişiler için alternatiftir. Kaliteli ve aynı zamanda verimli bir şekilde vakit geçirebilmek için ilgi çekici bir konuyu öne süren eseri edebilirsiniz. Bu şekilde okuma saatlerinize keyif katabilirsiniz.

  • Ciltli tasarım
  • Türkçe basım dili
  • Aşk ve romantizm romanı

Sürükleyici Her Kalp Kırılır Ciltli Kitabı

Sürükleyici Her Kalp Kırılır Ciltli Kitabı

Kişisel zamanlarınızı farklı dünyalara açılan pencerelerden bakarak geçirmek isterseniz Ephesus Yayınları tarafından basılan ve tasarımı ile okurları büyüleyen kitabı satın alabilirsiniz. Tasarımı ile dikkat çekici bulunan Her Kalp Kırılır ciltli bir kitaptır. O nedenle kullanımı oldukça kolaydır. Uzun zaman boyunca kitaplıkta muhafaza edilebilir. Alt ve üst kapak kısımlarının sert olması eserin yıpranmasını önler. Zaman içerisinde sık kullanıma bağlı olarak meydana gelen aşınmalara bu gibi çözüm önerileri sunulur. Pembe rengin yoğun biçimde bulunduğu kitap tasarımı, göğüs kafesi resmi ile süslenir. Göğüs kafesinin içerisinde bulunan rengarenk çiçekler ise okurların göz zevkine hitap eder. Çiçek ve kelebekler ile süslenen tasarımı, farklı bir yazı fontu ile yazılmış olan eser ismi tamamlar. Pek çok açıdan beğeni toplayan kitabı satın alarak okuma saatlerini oldukça keyifli kılabilirsiniz.

Ephesus Yayınları Her Kalp Kırılır Kitap Özelliği

Ephesus Yayınları Her Kalp Kırılır Kitap Özelliği

Kitaplar yazılırken belirli bir okur kitlesi tanımlanır. Sonrasında bu kitlenin istek ve beklentileri baz alınarak eser ortaya konulur. Ephesus Yayınları Her Kalp Kırılır şeklinde isimlendirilen roman da gerek içeriği gerekse mevcut konuyu anlatma biçimi ile okurların gönlünü fetheder. Yetişkinlerin ve gençlerin hayal dünyalarına ışık tutan eser, içerdiği kelimeler sayesinde okurların okuma yapma süresini uzatır. Etkileyici konusu ve bu konuyu farklı açılardan ele alış biçimleri eseri farklı kılar. Ephesus Yayınları Her Kalp Kırılır ciltli bir tasarıma sahiptir. Dış yapısının yanı sıra içini hoş kılan anlatım tarzı da müşterilerin dikkatini çeker. 20 cm x 15 cm boyutuna sahip olan kitabı çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bu sayede okulda, kütüphanede ya da bir kafede günlük okumanızı yapabilirsiniz. Ciltli olmasına rağmen ağırlık hissi vermeyen eseri siz de tercih edebilirsiniz.

Ephesus Yayınları Her Kalp Kırılır Konusu

Ephesus Yayınları Her Kalp Kırılır Konusu

Ephesus Yayınları Her Kalp Kırılır ciltli yorumlarına göz atarak ürün hakkında temel teşkil belli başlı konularda fikir sahibi olabilirsiniz. Eser genel olarak Beyah’ın geçmişteki yaşadıklarını ve geleceğe dair isteklerini konu alır. Hiç hesapta yokken babasının yanına yani Teksas’a gitmek zorunda kalmasının getirdiği çeşitli zorunluluklardan bahseder. Babasının yanında kalırken komşuları Samson ile tanışır. Bu tanışma ise Beyah’ın yeni bir ufka yelken açmasına neden olur. Sürpriz yaşantıların bulunduğu kitap, çoğu kişi tarafından sürükleyici bulunur. Ephesus Yayınları Her Kalp Kırılır ciltli fiyatları okurların eser hakkındaki düşüncelerinin şekillenmesine yardımcı olan unsurlara bağlı olarak ortaya çıkar. Okumak ya da hediye etmek için tercih edebileceğiniz kitabı tekrar tekrar inceleyebilirsiniz. Pek çok kişinin kendinden izler bulduğu kitabı Trendyol ile temin edebilirsiniz. Kısa sürede sahip olduğunuz eseri sindirerek okuyabilirsiniz.