Ephesus Yayınları Karmakarışık

499,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Karmakarışık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akademi Kitabevi ve Dağıtım Satıcı Ünvanı: VELİ TANRIVERDİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8220127045
    Bu ürün Akademi Kitabevi ve Dağıtım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zengin, yakışıklı ve kendini beğenmiş Drew Evans ile gzel, zeki ve hırslı Katherine Brooks buluştuğunda işlerin karmakarışık hale gelmesi şaşılacak bir şey değildir. Drew Evansın işi, milyon dolarlık anlaşmalar yapmak ve New Yorkun en gzel kadınlarını tek bir glmsemeyle baştan çıkartmaktır. Peki, öyleyse neden yedi gndr evden dışarı çıkmıyor? Neden mahvolmuş, sefil bir halde ve depresyonda? Ona sorduğunuzda size sebebinin grip olduğunu söyleyecektir fakat hepimiz bunun doğru olmadığını biliyoruz. Katherine Brooks, Drewun babasının yatırım bankacılığı firmasında işe başladığı anda gösterişli playboyun hayatındaki her alanın bir karmaşaya srklenmesine sebep olmuştur. Profesyonel alandaki yarışları Drewun cesaretini kırıyor, Katherinee karşı hissettiği çekim dikkatini dağıtıyor ve onu yatağa atma girişimlerindeki başarısızlığı ise tamamen sinirlerini bozuyordur. Nasıl oluyordu da kadının biri çıkıyor ve ağzı iyi laf yapan çapkın bir adamı mahvolmuş, umutsuz biri haline getirebiliyordu? Hayatta asla sahip olmak istemediği tek şeyi gerçekleştirerek. ‘Karmakarışık dnyada en çok kullanılan kitap sitesi Goodreadsde yapılan oylamalar sonucu 2014n en iyi çıkış yapan kitabı seçilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Emma Chase
Geri Bildirim Ver