Ephesus Yayınları Kutup Yıldızı 2 Mehtap Fırat

212,18 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
194,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Kutup Yıldızı 2 Mehtap Fırat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapkesesi Satıcı Ünvanı: KİDA KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388067329800015 Vergi Kimlik Numarası: 3880673298
    Bu ürün kitapkesesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aşk Ve Arkadaşlık Arasında Sıkışmış Olan Kutup Yıldızı’nın Masalı Kaldığı Yerden Devam Ediyor… Yeni Hayatlarında Her Geçen Gün Birbirinden Daha Da Uzaklaşan Nisa Ve Senem’i Zor Günler Beklemektedir. Kalpleri İse Bambaşka Umutlar İçin Çarpıyordur. Demir’in Aniden İstanbul’dan Dönmesiyle Her Geçen Gün Kalbi Ve Mantığı Arasında Kalan Nisa İçin Hayat Bu Kez Daha Da Zorlu Bir Sınav Haline Gelir. Kamp Ateşinin Çevresinde Alevlenen Hislerini Dizginleyemediği Gibi Ansızın Yaşadığı Farklı Bir Olayla Yeniden Kalbine Kilit Vurmayı Tercih Eder. Kendi Duygularıyla Sınanırken Bir De Senem’in Varlığı İşleri Daha Da Karıştıracaktır. Peki, Aşk Tüm Bunların Neresinde Yer Alacak? Nisa’nın Kalbine Vurduğu Kilit Bir Gün Açılacak Mı? Ya Kükreyen Kedi Yavrusu… Elini Gökyüzüne Uzatıp Kayan Yıldızını Yakalayabilecek Mi?

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Mehtap Fırat
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ephesus Yayınları 0001782348001 Kutup Yıldızı 2 - Mehtap Fırat

Ephesus Yayınları Kutup Yıldızı 2 Mehtap Fırat yazarlı kitap, Kutup Yıldızı serisinin ikinci kitabıdır. Oldukça fazla merak uyandırarak hayran kitlesi tarafından uzun zaman beklenen serinin ikinci kitabı, karton kapaklı ve ayraçlı bir şekilde kargolanmaktadır. Ünlü Wattpad hikayesinin fiziksel basımı haline getirilmiş bu genç kurgu kategorisindeki kitap, okurları ile 2018 yılında buluşmuştur. Fanları tarafından hevesle beklenen kitap, elinize ilk baskı içerisine dahil basımla ulaşmaktadır. Serinin bu kitabında da can dostu ve hayatının aşkı arasında arada kalmayı başaran çok sevilen roman karakter Kutup Yıldızı’nı farklı maceralar beklemektedir. Ne arkadaşından ne de aşkın ayrılmak isteyen Nisa’yı bu seride neler bekliyor öğrenmek için kolayca sipariş verebilirsiniz.

  • Kutup Yıldızı serisinin 2. devam kitabıdır.
  • Karton kapaklı ulaşmaktadır.
  • Yazarı Mehtap Fırat, yayınevi Ephesus Yayınları’dır.

Ephesus Yayınları Kutup Yıldızı 2’nin Basım Özellikleri Nelerdir?

Ephesus Yayınları Kutup Yıldızı 2’nin Basım Özellikleri Nelerdir?

Ephesus Yayınları Kutup Yıldızı 2 Mehtap Fırat kitabı karton kapaklıdır. Basım yılı 2018 olan kitap elinize 1. baskılı olarak ulaşmaktadır. Toplam 432 sayfadan oluşan kitabın yaprakları klasik kağıttan üretilmektedir. 13.5 en ve 21 cm boy ölçülerine sahiptir. Dili Türkçe olan kitap, Ephesus Yayınları Kutup Yıldızı serisinin 2. kitabıdır ve yazarı ilk kitapta olduğu gibi yine Mehtap Fırat’tır. Kitabın ilk yayın tarihi 9 Ekim 2018’dir ve karton kapaklı, ciltli şekilde teslim edilir. Kitabın içerisinden Kutup Yıldızı 2 kitap ayracı çıkmaktadır. Ephesus Yayınları Kutup Yıldızı 2 Mehtap Fırat, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

Ephesus Yayınları Kutup Yıldızı 2’nin Konusu Nedir?

Adını polaris yıldızının harita yönünden alan kitap, yolları yetimhanede kesişen ve birbirlerine yoldaş olan iki arkadaşı konu alan, serinin 2. kitabıdır. Kimsesizliklerini birbirlerinde gidermeye çalışan bu iki arkadaş Nisa ve Senem’i, serinin ikinci kitabında da zor anlar beklemektedir. Demir’in kendisinden farklı bir şehirde olmasının yükünü kaldıramamaktadır. Demir ile farklı şehirlerinde kalan Nisa, her geçen gün kalbinin ve mantığının bambaşka şeyler söyleyen sesleri ile boğuşmaktadır. Yetimhanede tanıştığı ve yaralarını saran en yakın arkadaşı ile, hayatından çıkarmayı istemediği biricik aşkı arasında sıkışacak olan Nisa’yı zorlu günler beklemektedir. Arkadaşı Senem’in de hayatında varlığını sürdürmeye çabalayan Nisa, kendini arada kalmış hissedecek ve ne yapacağını bilemeyecektir. Daha detaylı bilgi için, Ephesus Yayınları Kutup Yıldızı 2 Mehtap Fırat yorumlarına göz atabilir, satıcı soru ve cevaplarını görüntüleyebilirsiniz.

Ephesus Yayınları Mehtap Fırat Kutup Yıldızı 2 Kimlere Hitap Eder?

Ephesus Yayınları Kutup Yıldızı 2 kitabı, yayın tarihinden önce bir süre Wattpad adlı bir kitap okuma uygulamasında yayınlanmaya başlamıştır. Bölüm bölüm yayınlanmaya başlanan kitap, her hafta okurları ile bu uygulama üzerinde buluşurdu ve adete dizi gibi tüm hafta beklenirdi. Wattpad hizmet şartlarına göre, 13 yaş ve üzeri her birey, bu uygulamayı indirebilir ve içeriklere erişebilirdi. Uygulama düzenli aralıklarla kullanıcılarını kontrol eder ve kimlik bilgisi doğrulaması isterdi. 13 yaş altı bir bireyin uygulamayı indirip kullandığı tespit edildiğinde, kullanıcının hesabı kapatılırdı. Ancak kitap wattpad’den kaldırılıp fiziksel bir basıma dönüştüğünde, 12 yaş üzerine uygun olarak yayınlanmıştır. Bu durumda kullanıcıların insiyatifine bırakılan uygun yaş aralığı 12+ olmaktadır. Buna ek olarak genç kitlenin Kutup Yıldızı serisi gibi birçok wattpad kitabıyla ilgilendiği bilinmektedir. Kitap okurlarının çoğunluğu 10 ila 18 yaş grubu aralığında olmaktadır. Aksiyon ve romantizmin harmanlandığı wattpad kitapları, akıcılıklarıyla bu yaş kitlesindeki okurların dikkatini çekmektedir.